5 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rıza baba artık at kosturur hacılar dilanın senarist komedi gibi senaryo yazıyor
aglasam mı gülsem mi bilemedim bu kadar tutarsızlık olur yani diziyi bıraktırcaklar bana

Karagül'ü kaçırdım bugün.Neler oldu kısaca özet geçer misiniz? :))) @xBUGRAx , @Fks14

Dila nesini engelliyordu ki, Rıza Babanın.

Rıza baba zaten at koşturuyordu. :D

Dila Hanım'ın bir kaç hafta önceki bölümlerinde bu kadar fark olmuyordu. Hatta kimi zamanlar başabaş da gittikleri oluyordu. Ama Dila Hanım'ın senaristi son haftalarda senaryoyu zayıflattı. Düzenleme yapmazsa bu sezon biter.

Dila Hanım'ın bir kaç hafta önceki bölümlerinde bu kadar fark olmuyordu. Hatta kimi zamanlar başabaş da gittikleri oluyordu. Ama Dila Hanım'ın senaristi son haftalarda senaryoyu zayıflattı. Düzenleme yapmazsa bu sezon biter.
Dila Hanım bi ara atak yaptı. Ama son haftalarda düşük gidiyor.

Dila Hanım başarılı olsa da hiçbir zaman zirveye yerleşemedi. Hep bi engel oldu karşısında.

Dila Hanım bi ara atak yaptı. Ama son haftalarda düşük gidiyor.

Dila Hanım başarılı olsa da hiçbir zaman zirveye yerleşemedi. Hep bi engel oldu karşısında.

Maalesef :( Yalan Dünya cumaya gelse bu hem Dila Hanım için hemde Yalan Dünya için iyi olur. Dila Hanım totalde Yalan Dünya abde rahatlar. Ama Arka Sokaklar cuma gününü iyi kurtarıyor.