Geçerse de geçsin MD'nin başarısından hiçbir şey götürmez.Rakibin boşluğu, ilginçmiş.
Mucize Doktor düşüş, Çukurova yükseliş trendine geçti artık geçmiş olsun.
Geçerse de geçsin MD'nin başarısından hiçbir şey götürmez.Rakibin boşluğu, ilginçmiş.
Mucize Doktor düşüş, Çukurova yükseliş trendine geçti artık geçmiş olsun.
Evet, kabul ettiğine göre seviyeli tartışmamızı burada sonlandırabiliriz artık.Geçerse de geçsin MD'nin başarısından hiçbir şey götürmez.
Kabul etmiyorum geçerse geçsin ama benim için hep MD 1. olacak demek istiyorum.Evet, kabul ettiğine göre seviyeli tartışmamızı burada sonlandırabiliriz artık.
Haftaya total tahmininde Çukurova'yı MD'nin üzerine koymayı unutma.
Ne alacağım be doğruya doğru.Olur da gelecek hafta alırsa yine aynı yorumu yapacağım çünkü durum bundan ibaret.
Ne boşluğundan bahsediyorsun sen be kılıf uydurmaRakibinin boşluğundan yükselen dizi için çatlayamam üzgünüm.
Mucize Doktor izleyen biri olarak niye sürekli rakibi savunuyorsun.Ne boşluğundan bahsediyorsun sen be kılıf uydurma
Daha uykudan uyanamamış mıyım yoksa sen gerçekten MD'nin 2 küsür kat bölümüne sahip olan bir dizi karşısında, MD'nin yorgun olduğu bahanesine mi sığınmışsın? 😱Geçerseniz kılpayı ve MD yorulduğu için geçeceksiniz yani birincilik bile emanet olacağı için korkacak bir şey yok.
Evet, kabul ettiğine göre seviyeli tartışmamızı burada sonlandırabiliriz artık.
Haftaya total tahmininde Çukurova'yı MD'nin üzerine koymayı unutma.
https://twitter.com/x/status/1235961870173065216Ne boşluğundan bahsediyorsun sen be kılıf uydurma
Totali kapattık, oraları da kapatırız evelallah.Ferman’a bir virüs bulaştırmamıza bakar 20 reyting, herkes sakin olsun... AB ve ABC1 açık ara zaten, oraya hiç girmemiş kimse nedense.
Totali kapattık, oraları da kapatırız evelallah.ABC1'de 3-4 reytinge kadar indi fark.
Düştük bakalım Ömer'im.. BZÇ bataklığına.BZÇ lobisine bak, Emre’mi de ele geçirmişler.Mucize Doktor saflarını sıklaştırmalıyız... @Aserat
Düştük bakalım Ömer'im.. BZÇ bataklığına.
Gelecek sezon da kapışma devam edecek, lobiler çarpışacak.
Ömer'im teşekkür ediyorum evet epey sağlamdı, dizi bir anda ivme kazanınca reytingler de fırladı.Fark ettim Emre’m, farkettim.Çok sağlam bir bölüm yayınlamış BZÇ belli ki, sağlam da artmış reytingleri tebrik ediyorum.
Önümüzdeki sezon Total sizin olsun, AB bizim olsun. Kardeş kardeş geçinip gidelim.(Geçinemediler...)
BZÇ de izliyorumMucize Doktor izleyen biri olarak niye sürekli rakibi savunuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?