5 Mart 2020 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
MD’nin dünkü bölümü pek beğenilmemiş zaten. Geçen haftaki sert düşüşü gündemden dolayıydı onu biliyorduk ama Total’de bu oranları bekliyordum tam da. Hatta dün tahmin yollarken önce 14 yazdım sonra sildim. :F

Çukurova’ya tebrikler. Annemi aradığında dün heyecanla izlediğini söyledi. Bu iki dizinin rekabetini seviyorum. :Z

Dün Çukurovada 2 çok önemli olay yaşandı ve heyacan zirve idi. Zaten şu Züleyhanın video konusu birkaç bölüm daha götürür. :Z
Bu heyecan reytinglere de yansımış. Birkaç hafta önce Totalde büyük fark olsa da şimdi 0.2-ye kadar düşmüş. Yakında MD totalde daha da düşecektir. Bi balon misali 20-lere yükseldi ama artık zor. 10-11 bandına iner nisana falan.

Geçerse de geçsin MD'nin başarısından hiçbir şey götürmez. :A
Evet, kabul ettiğine göre seviyeli tartışmamızı burada sonlandırabiliriz artık. :A

Haftaya total tahmininde Çukurova'yı MD'nin üzerine koymayı unutma. :A

Ne alacağım be doğruya doğru. :A Olur da gelecek hafta alırsa yine aynı yorumu yapacağım çünkü durum bundan ibaret. :A
D88GQPRWsAAsJgc.jpg

BZÇ tebrik ederim :Z
Dünkü bölüm çok iyiydi, 2 sezonunda yükselişe geçip devam etmesi cidden iyi. Haftaya bölüm çok daha iyi olacak :Z

Geçerseniz kılpayı ve MD yorulduğu için geçeceksiniz yani birincilik bile emanet olacağı için korkacak bir şey yok. :A
Daha uykudan uyanamamış mıyım yoksa sen gerçekten MD'nin 2 küsür kat bölümüne sahip olan bir dizi karşısında, MD'nin yorgun olduğu bahanesine mi sığınmışsın? 😱
Şuan şokta olduğunu varsayıp fazla üstüne gelmeyeceğim :A

MD baya bir kan kaybetmiş, sezon sonuna kadar 10 reytinge kadar düşecektir. Anladığım kadarıyla diziyi uzatmaya çalışıyorlar ama by hamle diziye büyük ölçüde zarar verecektir. :X

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
  • Olmamış
Reactions: Bully
Düştük bakalım Ömer'im.. BZÇ bataklığına. :A

Gelecek sezon da kapışma devam edecek, lobiler çarpışacak. :A

Fark ettim Emre’m, farkettim. :A Çok sağlam bir bölüm yayınlamış BZÇ belli ki, sağlam da artmış reytingleri tebrik ediyorum. :A

Önümüzdeki sezon Total sizin olsun, AB bizim olsun. Kardeş kardeş geçinip gidelim. :A (Geçinemediler...)

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Bully
Fark ettim Emre’m, farkettim. :A Çok sağlam bir bölüm yayınlamış BZÇ belli ki, sağlam da artmış reytingleri tebrik ediyorum. :A

Önümüzdeki sezon Total sizin olsun, AB bizim olsun. Kardeş kardeş geçinip gidelim. :A (Geçinemediler...)
Ömer'im teşekkür ediyorum evet epey sağlamdı, dizi bir anda ivme kazanınca reytingler de fırladı. :A Haftaya da aynı şekilde bomba olacak bölüm. Mucize Doktor da bir karşılık verecektir buna, dediğin gibi virüs ihtimali kuvvetli, hazır güncelken. :A

Hahaha parantez reis, hiç yanılmıyor hiç...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock