Seneye büyük ihtimal bi yeni dizi gelir bunları geçer yavaştan @BullyFark ettim Emre’m, farkettim. Çok sağlam bir bölüm yayınlamış BZÇ belli ki, sağlam da artmış reytingleri tebrik ediyorum.
Önümüzdeki sezon Total sizin olsun, AB bizim olsun. Kardeş kardeş geçinip gidelim. (Geçinemediler...)
BZÇ ve Mucize Doktor 2021 Haziran'da final yaparlar, o zamana kadar da yeni bir dizi tarafından tehdit edileceklerini sanmıyorum. O yapımın çok iddialı olması gerekiyor. Kanallar da çekiniyorlar zaten Perşembe'ye dizi koymayaSeneye büyük ihtimal bi yeni dizi gelir bunları geçer yavaştan @Bully
Geçen sene Bzç tek başınaydı bu sene sürpriz şekilde Md eklendi her an her şey olabilirBZÇ ve Mucize Doktor 2021 Haziran'da final yaparlar, o zamana kadar da yeni bir dizi tarafından tehdit edileceklerini sanmıyorum. O yapımın çok iddialı olması gerekiyor. Kanallar da çekiniyorlar zaten Perşembe'ye dizi koymaya
Sen ne güzel konuşuyorsun öyleYoruldu dediğinin dizinin 2 katından fazla bölüm sayısına sahip BZÇ bahane arama
ahahah ne boşluğu???? Geçen haftalarda MD 1 hafta başladi dediğim için demediğinizi bırakmadınız. Siz şimdi karakter soktunuz diye düşünce bu bahaneye sığınmakRakibinin boşluğundan yükselen dizi için çatlayamam üzgünüm.
Ben her zaman güzel konuşuyorum da anlayanaBZÇ harika oranlar almiş AB'yi deneklerini anlamıyorum gerçekten. EDHO bile AB'de daha az fark yapıyor totalle arasında Bu kadar saçma denek görmemişim.Kanalın prodüksüyon, senaryo, oyunculuk açısından en AB işi ama aldiği orana bak Sanırım bu seneki reytingler sosyal medya odaklı Hercai'nin bile total-ab arası bu kadar acık değil. @Dosi @Bully @Yiğitt
Sen ne güzel konuşuyorsun öyle
ahahah ne boşluğu???? Geçen haftalarda MD 1 hafta başladi dediğim için demediğinizi bırakmadınız. Siz şimdi karakter soktunuz diye düşünce bu bahaneye sığınmak
Seni ilkkez anlıyorumBen her zaman güzel konuşuyorum da anlayana
Aman ne şerefSeni ilkkez anlıyorum