Çünkü alıntı yapamamışsın 2 kere tıklamışsın galiba, alıntı yapsan benim mesajımdaki "alıntı" yazısı farklı görünüme geçer
İyi de ben burdaki mesaja cevap vereceksem diğer konudan neden yada hangi mesajını (alaka kurup) alıntı yapayım da cıksınÇünkü alıntı yapamamışsın 2 kere tıklamışsın galiba, alıntı yapsan benim mesajımdaki "alıntı" yazısı farklı görünüme geçer
tam 18 dakikamı yemişsin @ForumdashBak şuan burada ss alacağım. Bu mesajı alıntıladım ve dizinin yorumunda ss alacağım. Saatten belli olur @Forumdash
Korkma titre, farkı 0.20'ye kadar indirdik. Geliyoruz demiştim, geldik.Çukurova'cılar bu haftalığına sevinsin çünkü görüp görebilecekleri max. reyting bu. MD tebrikler.
Öğretmen tekrarı beklendiği gibi şov yapmış gelecek hafta üç grupta da zirve geliyor.
Afili Aşk çok kötü gitmiş final yakındır.
Geçerseniz kılpayı ve MD yorulduğu için geçeceksiniz yani birincilik bile emanet olacağı için korkacak bir şey yok.Korkma titre, farkı 0.20'ye kadar indirdik. Geliyoruz demiştim, geldik.
Yoruldu dediğinin dizinin 2 katından fazla bölüm sayısına sahip BZÇ bahane aramaGeçerseniz kılpayı ve MD yorulduğu için geçeceksiniz yani birincilik bile emanet olacağı için korkacak bir şey yok.
Geçerseniz kılpayı ve MD yorulduğu için geçeceksiniz yani birincilik bile emanet olacağı için korkacak bir şey yok.
Aldın mı cevabını @AseratYoruldu dediğinin dizinin 2 katından fazla bölüm sayısına sahip BZÇ bahane arama
Had bilmeyene bildirmek vazifemiz hayatımAldın mı cevabını @Aserat
Yoruldu dediğinin dizinin 2 katından fazla bölüm sayısına sahip BZÇ bahane arama
Ne alacağım be doğruya doğru. Olur da gelecek hafta alırsa yine aynı yorumu yapacağım çünkü durum bundan ibaret.Aldın mı cevabını @Aserat
Çatla anam.Ne alacağım be doğruya doğru. Olur da gelecek hafta alırsa yine aynı yorumu yapacağım çünkü durum bundan ibaret.
Rakibinin boşluğundan yükselen dizi için çatlayamam üzgünüm.Çatla anam.
Rakibin boşluğu, ilginçmiş.Rakibinin boşluğundan yükselen dizi için çatlayamam üzgünüm.