Vadiyi kolay kolay alamaz atv o diziye bir bölüm için ne kadar veriyor biliyormusun ve ayrıyetten karagülün de reytingleri çok yüksek gelecek sezon dizinin fiyatı baya artarTüm parayı maçlara verdiğini nerden biliyorsun? Show TV'nin Mali İşler Sorumlusu senin tanıdığın mı?
isteyen istediğini göndersin konu my ise tek gerçek vardır: ZİRVE ))Admin burda kime gönderme yaptı. @xemrexxx
Ahahahaha ilahi adalet zirve yazmana forum bile engel oluyoristeyen istediğini göndersin konu my ise tek gerçek vardırİRVE ))
yav he he sanki my yayındayken 4-5 alıyordu diğerleri reklam verince 10-11 e çıkıyorBoşlukçu ... gerisini siz doldurun
Karagül'ü Show alırsa reytingleri iyice düşer. Sürekli reklam reklam bitirir diziyi.Show'un maçları alması iyi oldu gibi görünüyor ama şu an kesinleştirmesi gereken iki hedefi var. Karagül ve KVP...
gerçek bu panpa bu gerçek izleyni mutlu ediyorAhahahaha ilahi adalet zirve yazmana forum bile engel oluyor
Kendi mesajıma gönderme yaptım.Admin burda kime gönderme yaptı. @xemrexxx
Show TV maça verdiyse, bu diziye de verebilir.Vadiyi kolay kolay alamaz atv o diziye bir bölüm için ne kadar veriyor biliyormusun ve ayrıyetten karagülün de reytingleri çok yüksek gelecek sezon dizinin fiyatı baya artar
Fatih Harbiye düştü mü Hatta o kadar rakipleri karşısında A\B`de 1. oluyor.Karagül de düşmezKaragül'ü Show alırsa reytingleri iyice düşer. Sürekli reklam reklam bitirir diziyi.
Ben orayı kaçırmışım.Maç izliyordum.
Fatih Harbiye zaten o kadar alıyordu. Bence Fox vermez vermesin de zaten.Fatih Harbiye düştü mü Hatta o kadar rakipleri karşısında A\B`de 1. oluyor.Karagül de düşmez
daha bekle ilerki anlıklarda daha heyecanlı mahidevran saraya geliyor hürremle karşılaşacakMuhteşem Yüzyıl çok durgun. Düşmez umarım.
Show TV transfer ettiği dizilerin reklam stratejisine dokunmuyor. Bunun en büyük örneğini transfer ettiği dizilerin zaman içinde yükseldiğini gözlemleyerek söyleyebiliriz. Sevdaluk konusunda bende çok kızgınım ama zamanında güzel diziler izledik sonuçta, biliyorsun.Karagül'ü Show alırsa reytingleri iyice düşer. Sürekli reklam reklam bitirir diziyi.