Dün de Gupseyle Sarp konuktu.O Hayat Benim oyuncuları Saba Tümer'e konukmuş bu gece.
my maça fark atmış11 almış hemde durgundu sahne
Boşlukçu diyenler nerede my için maç var karşısında hemde türkiye maçı vadinin karşısındaki gibi ts maçı değil hem vadi ts maçının karşısında 10 u göremezken my türkiye maçının karşısında 11 almış
haha 14 mü aldı maç bittikten sonra yükseldi maç varken 10 alamıyordureyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin ol
trabzon maçı 7 alırken vadi 14 reyting aldı neden bahsediyon
biri de 75 milyonu ilgilendiren hazırlık da olsa milli maç ile 25 milyonu ilgilendiren fb maçının farkını anlatsa )))Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet
ben bilmem resmi veriler bilir açık ara kadın dizisimy kadın dizisiymiş yav he he denir buna arkadaş
biri şuna hazırlık maçıyla avrupa maçı arasındaki farkı anlatsınbiri de 75 milyonu ilgilendiren hazırlık da olsa milli maç ile 25 milyonu ilgilendiren fb maçının farkını anlatsa )))
yav he he resmi veriler neymiş sbt-tns nin verieleri miben bilmem resmi veriler bilir açık ara kadın dizisi
biri şuna hazırlık maçıyla avrupa maçı arasındaki farkı anlatsın
niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mihaha 14 mü aldı maç bittikten sonra yükseldi maç varken 10 alamıyordu
sonra hemen 21.30 da reklama girmişti...normalde 45 geçe giriyordu 15 dk reklam verdi ki 45 te döndü....Anlıklara bak lütfen tartışamayacağım seninle
bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzzyav he he resmi veriler neymiş sbt-tns nin verieleri mi
Ya biliyorum ama ne diyorlar baksana my maçın karşısında düşer bilmem ne ama 11 alıyor.Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet
biri de 75 milyonu ilgilendiren hazırlık da olsa milli maç ile 25 milyonu ilgilendiren fb maçının farkını anlatsa )))
Hayır...niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi
bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz
ondan ondanniye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi
bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz
Hayır...
Maç varken 10 u göremeyen vadiye gülüyorum sonra maç bittikten sonra yükseldi şimdi maç bitince my için maç bitti yükseldi boşlukçu denecek vadi ne o zaman o da boşlukçu o da maçtan sonra 10 u geçti
😱3.5 tekrarımı ben yeni bölümü sandımÇocuklar Duymasın tekrarı listede.
😱3.5 tekrarımı ben yeni bölümü sandım