5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

my kadın dizisiymiş yav he he denir buna arkadaş :F

my maça fark atmış:kiki:11 almış hemde durgundu sahne:D

Boşlukçu diyenler nerede my için maç var karşısında hemde türkiye maçı vadinin karşısındaki gibi ts maçı değil hem vadi ts maçının karşısında 10 u göremezken my türkiye maçının karşısında 11 almış:oley:

Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet :oley:

reyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin ol :kiki:
trabzon maçı 7 alırken vadi 14 reyting aldı neden bahsediyon :F:F
haha 14 mü aldı maç bittikten sonra yükseldi maç varken 10 alamıyordu:kiki::kiki:
sonra hemen 21.30 da reklama girmişti...normalde 45 geçe giriyordu 15 dk reklam verdi ki 45 te döndü....Anlıklara bak lütfen tartışamayacağım seninle:D

haha 14 mü aldı maç bittikten sonra yükseldi maç varken 10 alamıyordu:kiki::kiki:
sonra hemen 21.30 da reklama girmişti...normalde 45 geçe giriyordu 15 dk reklam verdi ki 45 te döndü....Anlıklara bak lütfen tartışamayacağım seninle:D
niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi :F

:F yav he he :F :F resmi veriler neymiş :F :F sbt-tns nin verieleri mi :F
bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz :D

Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet :oley:
Ya biliyorum ama ne diyorlar baksana my maçın karşısında düşer bilmem ne ama 11 alıyor.
Vadi için ts maçının karşısında 14 aldlyordu diyorlar ama anlıklarda 10 görememişti maç varken bende biliyorum ahzrılık falan ama tinede izeniyor 9 gördü rakip yok deniyor ama işte rakip var ama my hala iyi oranlar alıyor...
Hazırlık ve Avrupa maçı arasında ki farkı biliyorum ama yine de türkiye maçı ve my hala çok iyi izlenme oranları alıyor artık iyice düşer diyenler bu oranlara baksın...

niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi :F

bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz :D
Hayır...
Maç varken 10 u göremeyen vadiye gülüyorum sonra maç bittikten sonra yükseldi şimdi maç bitince my için maç bitti yükseldi boşlukçu denecek vadi ne o zaman o da boşlukçu o da maçtan sonra 10 u geçti:bağır:

MY 12 reyting almış harika maç bitsin artar daha da:D

Muhteşem Yüzyıl ultra süperr über süper... harika 12 lere çıktık... yarın zirve bizim...her zaman zirveye oynayan dizilerimi severim:oley: