Geçen hafta Perşembe 2 bölüm verdi.Çocuklar Duymasın bu haftada tek bölüm verdi.
Geçen hafta Perşembe 2 bölüm verdi.Çocuklar Duymasın bu haftada tek bölüm verdi.
Adını Feriha Koydum tek gerçeğiydi bu kanalın. Sonra Sevdaluk geldi onu da değerlendiremiyor. Pazartesi iyi olur diyordum ama o gün de artık zorlaştı.Show TV transfer ettiği dizilerin reklam stratejisine dokunmuyor. Bunun en büyük örneğini transfer ettiği dizilerin zaman içinde yükseldiğini gözlemleyerek söyleyebiliriz. Sevdaluk konusunda bende çok kızgınım ama zamanında güzel diziler izledik sonuçta, biliyorsun.
eee napacan my hepsini yiye yiye dizi bırakmadıEkranda dizi adina MY haric bir dizi var inanilir gibi degil.
Dediğim gibi Muhteşem Yüzyıl 22.00'da Reklamlara girdi. @xemrexxx
tüh ben o kanala .ss 45 dk de reklama girdiDediğim gibi Muhteşem Yüzyıl 22.00'da Reklamlara girdi. @xemrexxx
Takas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıktasaygı duy birazmy korkudan başta reklamı vermiş kim bizim dizilere laf atsa ertesi hafta aynısı oluyor hatta ertesi gün diyelim biz buna hee bir de maç hazırlık maçı sakin olun üstelik my açık ara kadın dizisi yani maçtan fazla etkilenmez kadınlar daha çok izlediği için
Kurtlar Vadisi'nin karşısına hep avrupa maçları geliyor ve kitlesi maçla aynı nerdeyse buna rağmen çoğu zaman maçlara fark atıyor
dikkatinizi çekerim kitlesi aynı maçla
Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hemtüh ben o kanala .ss 45 dk de reklama girdi
reyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin olTakas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıktasaygı duy biraz
Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hem