5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Show TV transfer ettiği dizilerin reklam stratejisine dokunmuyor. Bunun en büyük örneğini transfer ettiği dizilerin zaman içinde yükseldiğini gözlemleyerek söyleyebiliriz. Sevdaluk konusunda bende çok kızgınım ama zamanında güzel diziler izledik sonuçta, biliyorsun. :)
Adını Feriha Koydum tek gerçeğiydi bu kanalın. Sonra Sevdaluk geldi onu da değerlendiremiyor. Pazartesi iyi olur diyordum ama o gün de artık zorlaştı.

my maça fark atmış:kiki:11 almış hemde durgundu sahne:D

Boşlukçu diyenler nerede my için maç var karşısında hemde türkiye maçı vadinin karşısındaki gibi ts maçı değil hem vadi ts maçının karşısında 10 u göremezken my türkiye maçının karşısında 11 almış:oley:

Ekranda dizi adina MY haric bir Kizilelma var inanilir gibi degil. :D

my korkudan başta reklamı vermiş kim bizim dizilere laf atsa ertesi hafta aynısı oluyor hatta ertesi gün diyelim biz buna :F:F hee bir de maç hazırlık maçı sakin olun :D üstelik my açık ara kadın dizisi yani maçtan fazla etkilenmez kadınlar daha çok izlediği için

Kurtlar Vadisi'nin karşısına hep avrupa maçları geliyor ve kitlesi maçla aynı nerdeyse buna rağmen çoğu zaman maçlara fark atıyor
dikkatinizi çekerim kitlesi aynı maçla :D

my korkudan başta reklamı vermiş kim bizim dizilere laf atsa ertesi hafta aynısı oluyor hatta ertesi gün diyelim biz buna :F:F hee bir de maç hazırlık maçı sakin olun :D üstelik my açık ara kadın dizisi yani maçtan fazla etkilenmez kadınlar daha çok izlediği için

Kurtlar Vadisi'nin karşısına hep avrupa maçları geliyor ve kitlesi maçla aynı nerdeyse buna rağmen çoğu zaman maçlara fark atıyor
dikkatinizi çekerim kitlesi aynı maçla :D
Takas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıkta:Dsaygı duy biraz:D

tüh ben o kanala .ss 45 dk de reklama girdi :(
Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hem:D

Ben bu Starı anlamıyorum bir türlü. Niye reyting almak için çalışıyor ki? Oysa diziler reyting için yapılmıyor, halk izlesin zevk alsın diye yapılıyor sırf. :)

Takas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıkta:Dsaygı duy biraz:D

Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hem:D
reyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin ol :kiki:
trabzon maçı 7 alırken vadi 14 reyting aldı neden bahsediyon :F:F