musti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisiMustim sayesinde yüksek alıyor yoksa çoktan nakavt olmuştu my![]()
![]()
musti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisiMustim sayesinde yüksek alıyor yoksa çoktan nakavt olmuştu my![]()
![]()
bence de kpa nın yanını hayırı,inşallaha maşallaha kaldı
Mustim sayesinde my bu kadar reyting alıyor millet meraktan izliyor yine ama gördüğün gibi her hafta düşüyor ve daha da düşecekmusti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisi![]()
mustinin üzerine cihangir,mihrünnisa,sinan paşa öldüMustim sayesinde my bu kadar reyting alıyor millet meraktan izliyor yine ama gördüğün gibi her hafta düşüyor ve daha da düşecek![]()
Sonuçta Mustim yardım etti yükselmesine o olmasaydı 9 reyting a,lmaya devam edecektimustinin üzerine cihangir,mihrünnisa,sinan paşa öldüyakında kara ahmed paşa ölecek hala musti
bu dizinin total ortalaması 9-9.5 bu sezon hala ortlamasından 2 reyting fazla alıyor
![]()
sadece mustilik bir oaly değil mu nur fettaoğlu,selen öztürk ve diğerleri acıyı o ka iyi yansıtmasa çoktan 9 a geri dönerdi diziSonuçta Mustim yardım etti yükselmesine o olmasaydı 9 reyting a,lmaya devam edecekti![]()
geçsin geçsin dizi geçilmesin dedomestik yüzyılda her bölüm birini öldürüyolar nafile mustafanın etkisi geçiyor.![]()
Mustimin etkisi geçince görücem ben my yisadece mustilik bir oaly değil mu nur fettaoğlu,selen öztürk ve diğerleri acıyı o ka iyi yansıtmasa çoktan 9 a geri dönerdi dizi![]()
geçti bileMustimin etkisi geçince görücem ben my yi![]()
total 11 ab 12 aldıO zaman reytingleri düşer![]()
zaten fnişi meryem görse total 15 ab 18 olurdu sonuçmaçtan bayağı etkilenmiş ama sonunda yine finişi birincilikle tamamlamış ama resim yanıltmasın finişi gören menopozlu![]()
zaten fnişi meryem görse total 15 ab 18 olurdu sonuç![]()
çocuğu doğuracağı için ayrılırdı yine de kaçmasa dapargalıdan sonra tüm dizideki yükü kadına yıktılar kadın çareyi kaçmakta buldu, geçen sene konuyu biraz dağıtsalardı meryeme o kadar yüklenmeselerdi kadın kaçmazdı![]()
çocuğu doğuracağı için ayrılırdı yine de kaçmasa da![]()
vışşşhhkaçtığında çocuk karnındaydı değilmi
o da yönetmenin suçu kadının üstüne üstüne gittiler kadın gidip sıkıntıdan verdi .. kilo verdi yani![]()
vışşşhhberoş kenandan çocuk yapınca görücez seni, totonu duvardan duvara vurucan
![]()