musti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisiMustim sayesinde yüksek alıyor yoksa çoktan nakavt olmuştu my
musti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisiMustim sayesinde yüksek alıyor yoksa çoktan nakavt olmuştu my
bence de kpa nın yanını hayırı,inşallaha maşallaha kaldı )))
Mustim sayesinde my bu kadar reyting alıyor millet meraktan izliyor yine ama gördüğün gibi her hafta düşüyor ve daha da düşecekmusti öleli 1 ay olacak neredeyse ne mustisi
mustinin üzerine cihangir,mihrünnisa,sinan paşa öldü yakında kara ahmed paşa ölecek hala musti bu dizinin total ortalaması 9-9.5 bu sezon hala ortlamasından 2 reyting fazla alıyorMustim sayesinde my bu kadar reyting alıyor millet meraktan izliyor yine ama gördüğün gibi her hafta düşüyor ve daha da düşecek
Sonuçta Mustim yardım etti yükselmesine o olmasaydı 9 reyting a,lmaya devam edecektimustinin üzerine cihangir,mihrünnisa,sinan paşa öldü yakında kara ahmed paşa ölecek hala musti bu dizinin total ortalaması 9-9.5 bu sezon hala ortlamasından 2 reyting fazla alıyor
sadece mustilik bir oaly değil mu nur fettaoğlu,selen öztürk ve diğerleri acıyı o ka iyi yansıtmasa çoktan 9 a geri dönerdi diziSonuçta Mustim yardım etti yükselmesine o olmasaydı 9 reyting a,lmaya devam edecekti
geçsin geçsin dizi geçilmesin de mustinin etkisi deniyor deniyor adam diziden çıkalı 3 bölüm oldudomestik yüzyılda her bölüm birini öldürüyolar nafile mustafanın etkisi geçiyor.
Mustimin etkisi geçince görücem ben my yisadece mustilik bir oaly değil mu nur fettaoğlu,selen öztürk ve diğerleri acıyı o ka iyi yansıtmasa çoktan 9 a geri dönerdi dizi
geçti bileMustimin etkisi geçince görücem ben my yi
total 11 ab 12 aldı yine çok iyi total 9-9.5 ab 10-10.5 ortalaması dizininO zaman reytingleri düşer
zaten fnişi meryem görse total 15 ab 18 olurdu sonuçmaçtan bayağı etkilenmiş ama sonunda yine finişi birincilikle tamamlamış ama resim yanıltmasın finişi gören menopozlu
zaten fnişi meryem görse total 15 ab 18 olurdu sonuç
çocuğu doğuracağı için ayrılırdı yine de kaçmasa dapargalıdan sonra tüm dizideki yükü kadına yıktılar kadın çareyi kaçmakta buldu, geçen sene konuyu biraz dağıtsalardı meryeme o kadar yüklenmeselerdi kadın kaçmazdı
çocuğu doğuracağı için ayrılırdı yine de kaçmasa da
vışşşhh beroş kenandan çocuk yapınca görücez seni, totonu duvardan duvara vurucankaçtığında çocuk karnındaydı değilmi
o da yönetmenin suçu kadının üstüne üstüne gittiler kadın gidip sıkıntıdan verdi .. kilo verdi yani
vışşşhh beroş kenandan çocuk yapınca görücez seni, totonu duvardan duvara vurucan