5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çeliştin yine kendinle. :) Hani Halit'in oyunculuğunu döktürdüğü bölüm düştü demiştin, yönetmen bunu kullanmıştı ama düştü.

Muhteşem Yüzyıl'ın artması tamamıyla Mustafa, Mahidevran, Cihangir etkisi. :) :)
birkaç kişiyi kullanmıyor artık herkesi kullanıyor panpa tüm silahları ile saldırınca sonuç da bu :A

türk halkı hele ki tns denekleri oyunculuk cevherine bakmaz. :F silah, ölüm, tezek bire bir bu sistem için.:F
my istisnadır herkes anlamaz , zaten herkes anlasaydı her hafta dizi geçilmedi diye bahaneler türemezdi :F

birkaç kişiyi kullanmıyor artık herkesi kullanıyor panpa tüm silahları ile saldırınca sonuç da bu :A

my istisnadır herkes anlamaz , zaten herkes anlasaydı her hafta dizi geçilmedi diye bahaneler türemezdi :F
Işin sonu kötü, demedi deme Emoş. Herkes ölüyor dizide adam kalmayacak. :kiki:

Kara Para Aşk'la haftaya yer yerinden oynayacak! :D

Nedir bu saldırganlık?

Karadayıyı överken objektif oluyorum da, KSŞ`ı eleştirince kötü mü?

Ben verilere göre konuşuyorum. Reytingler ne diyorsa o. :):)
Karadayı'yı överken sana objektifsin diyen mi oldu?

Ben forumda insanların sevmedikleri programların düşsün demesine kızıyorum,ben hiçbir programın düşmesini yayından kaldırılamsını istemiyorum hatta hiçbir diziyi eleştirmiyorum.:)

Az önce haberde gördüm Çağla ile Alişan ilk 100'de yokmuş Ab grubunda.:kiki:

Adını Feriha Koydum'da Ab'de 94 Totalde 83. sırada başlamış.:FAğır Total.:A @dizi kolik @denizz19 :F
Tekrarının aldığı oranlara bakarak bunu söylüyorsan gerçekten senin adına üzülüyorum Uğur. Yani hiç beklemediğim yorumlar yapıyorsun son zamanlarda ve hiç komik değilsin. :)

Karadayı'yı överken sana objektifsin diyen mi oldu?

Ben forumda insanların sevmedikleri programların düşsün demesine kızıyorum,ben hiçbir programın düşmesini yayından kaldırılamsını istemiyorum hatta hiçbir diziyi eleştirmiyorum.:)
Ben düşsün mü istiyorum peki? Tekrarı Muhteşemin arkasından yayınlanmasına rağmen kötü gitmiş. Çok iyi mi diyeyim?

Ben düşsün mü istiyorum peki? Tekrarı Muhteşemin arkasından yayınlanmasına rağmen kötü gitmiş. Çok iyi mi diyeyim?
hepimiz kanatsız melek olmalıyız. :):) genel felsefemiz ise " boş yere kışkırtmalara, haksızlıklara hayır!" ama uygulama da unutulada bilir bu felsefe. :):)

Alışılmış tablo ama Kurt Seyit ve Şuranın tekrarı kötü gitmiş. Muhteşemin arkasından A/B`de en az 5 reyting almalıydı.

2. bölümüyle düşüş yaşayacak. Ciddi demiyorum ama yükselmeyecek düşecek. :):)
Yazdığın mesaj burda.:)

Başkalarının izlediği diziler hakkında tek laf etmiyoruz,kendi dizimizi de savunmayalım mı?

Ben de kendi fikrimi söylüyorum düşmeyecek.:)

Son düzenleme:
Muhteşem yüzyıl biraz düşsede çok iyi gitmiş
X factor Star ışığı nın yeri kalıcı olmaz reytingler kötü
Merhamet ab grubunda başarılı gitmiş
Maç Show TV ye ilaç gibi gelmiş
Kızılelma pek iyi gitmemiş

Muhteşem Yüzyıl iki grubtada birinci olmuş tebrikler.
Türkiye-İsveç maçı 10 reyting barajını aşmış hazırlık maçı olmasına rağmen çok iyi.
Merhamet bu hafta oranlarını yükselterek iki grubtada iyi oranlar almış.
X-factor yeni gününde iyi gitmiş
Atv'de ilk 10'a Müge Anlı girmiş.

M.y 2 gruptada maça rağmen ok iyi gitmiş Maç hazırlık maçı olmasına rağmen iyi gitmiş