5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Unarım merhamet ab'de 6 ve üzeri alır... :)

Muhteşem Yüzyılım süperr gitmiş totalde 11 abde 12 alarak küçük ağayı geçmişiz....:oley:

Merhamet abde 5.50 almış çok iyi gitmiş...

Show tv maç sayesinde süperr ötesi gitmiş...

X-factor yeni gününde iyi bir başlangıç yapmış abde 5 yakın almış totalide 4...

Muhteşem Yüzyıl yeniden zirvelerde.Tebrikler.:)
X Factor kan taplamış hafiften.
Merhamet'te iyi gitmiş.
Maç çok iyi gitmiş.Anlılar baya yanlışmış.:D

My harika oranlar almış karşısında maç olmasına rağmen ve bölüm durgundu totalde 11 ab de 12 almış
diğerleri beni ilgilendirmiyor...

İkinci Türkiye-Danimarka faciası olacakmış az kalsın MY için. :D

Maç biraz daha geç başlasa mesela 21:00 gibi o zaman daha farklı sonuçlar görebilirdik totalde.

My geçen haftaya göre düşse de iyi gitmiş.

Maç mükemmel sonuçlar alarak Show'a derin bir nefes aldırmış tebrik ederim. Kpa'nın bu hafta yayınlanmaması çok yerinde bir karar olmuş..

X-Factor idare eder oranlar almış.

Merhamet ab'de yükseliş yakalamış tebrikler.

Kızılelma vasatın baya altında..

Kurt Seyit pek iyi gidememiş gibi tekrarıyla..

"@oyadogan: Reyting listesinde ilk 10'da 3 tane günlük dizi var. Artık televizyoncuların oturup düşünme vakti geldi de geçiyor..."

Seninki gönderme yapmış yine. :A @xBUGRAx

muhteşem yüzyıl maçla denk düştüğündenmidir yoksa mustafanın verdiği gaz tükendiğindenmidir geçen hafta ya göre düşük gitmiş ama hala lider :) meno teyze ölünce tekrar artacaktır ..

maç iyi gitmiş

başkada bşey yokmuş dün .. hımm @denizz19 un sevdaluk tekrarını unuttum 1 reyting almış :)

Merhamet ab de yükseliş yaşamış. :)
Çarşambanın ağır ab si olarak yine farkını konuşturmuş. :):)

My düşüşlerde bol ölümlere rağmen... :)
Maç çok başarılı. :)
X factor umutsuz vak'a. :)
Kızılelma vasatın da vasatı. Tam fiyasko :):) osman sınav yapmıştı diziyi oysa ki! :))))

Yine çok boş bi gün.. :)

Muhteşem Yüzyıl geçen haftaya göre ufak bir düşüş yaşasada liderliği bırakmamış tebrikler..

Kızıl Elma resmen fiyasko, diziden beklentiler çok yüksekti lakin bekleneni veremedi..

X Factor yeni gününde kanalını idare etmiş..

Milli Maç çok iyi gitmiş tebrikler..

dün de dedim maç Sbt reytinglerini üstünde olacağı yöndeydi maç çok heyecanlıydı. bu reytingler bakınca kara para aşkın kaçmasını anlayabiliyoruz)))

Merhamet ab de yükseliş yaşamış. :)
Çarşambanın ağır ab si olarak yine farkını konuşturmuş. :):)

My düşüşlerde bol ölümlere rağmen... :)
Maç çok başarılı. :)
X factor umutsuz vak'a. :)
Kızılelma vasatın da vasatı. Tam fiyasko :):) osman sınav yapmıştı diziyi oysa ki! :))))

Yine çok boş bi gün.. :)
ölüm reyting geitrmez my de 3 ana karakterinden biri olan pargalı öldüğü bölüm dizi düştü önemli olan ölümün işlenişi :)

my den total 11.2 ab 12 bekliyorum hadi bakalım:A
baya yaklaşmışım :A