Maç hazırlık maçı yalnız, kimse zirve beklemiyordu. En azından ben beklemiyordum.
genel anlamda dedim ben kimseye laf yokMaç hazırlık maçı yalnız, kimse zirve beklemiyordu. En azından ben beklemiyordum.
Tabii canım, mübarek melek gibisin.genel anlamda dedim ben kimseye laf yok
söz konusu my ise antilerde mantık aramamalı
yine muradına eremedin artık haftaya son umut kara para aşk )))))
millet sıkılmıştır afk de etilerin kapıcı gülü feriha yerine tez vakitte cennet mahallesinin entrika kraliçesi pembe gelmeli
öyleyimdir sağolasınTabii canım, mübarek melek gibisin.
afk saatinde diyorum ben pembe yayınlanmalıYayınlanmıyor mu Cennet Mahallesi.😱Tarihte ilk.
öyleyimdir sağolasın
afk saatinde diyorum ben pembe yayınlanmalı
Tekrarının aldığı oranlara bakarak bunu söylüyorsan gerçekten senin adına üzülüyorum Uğur. Yani hiç beklemediğim yorumlar yapıyorsun son zamanlarda ve hiç komik değilsin.
Arkadaş kot kafalilik yapıyor.Tekrarının aldığı oranlara bakarak bunu söylüyorsan gerçekten senin adına üzülüyorum Uğur. Yani hiç beklemediğim yorumlar yapıyorsun son zamanlarda ve hiç komik değilsin.
Ben o kafalardan etkilenmiyorum zaten de gözümde ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında değiller...Arkadaş kot kafalilik yapıyor.
Şaka yapıyor ya takılma çenesi düşmüş bu aralarBen o kafalardan etkilenmiyorum zaten de gözümde ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında değiller...
Yok tek o alınmasın zaten. Doğru düzgün yorum yapmıyorum, foruma da giremiyorum yoğunğupumdan dolayı ama bu tür şeylerle karşılaşmak, ne bileyim enteresan yani bunu deyince rahatladıysa demeye devam etsin her gün o zaman.Şaka yapıyor ya takılma çenesi düşmüş bu aralar
Bizim fanatik AFK hayranı olduğumuzu biliyor bu bastıbacak o yüzden damarımıza basmaya çalışıyor ama o bile zamanında başarısını kıskanmıştır.Yok tek o alınmasın zaten. Doğru düzgün yorum yapmıyorum, foruma da giremiyorum yoğunğupumdan dolayı ama bu tür şeylerle karşılaşmak, ne bileyim enteresan yani bunu deyince rahatladıysa demeye devam etsin her gün o zaman.
Bugüne özgü bir şey değil zaten, genel olarak son zamanlardaki mesajların böyle zaten.Hıııı Pempe.
Ne alakası var.
Şuan bende senden bunu beklemezdim adım yanlış 1.si.
2.si tekrarla ne ilgisi var.İlk 100'e giremeyecekmiş.Çok Total kısmı espriydi.
Bugüne özgü bir şey değil zaten, genel olarak son zamanlardaki mesajların böyle zaten.
Neyse, bir şey demedim farz et, mesele gereksiz büyümesin.Şikayetçisin bakıyorumda.Son zamanlarda 10 binlere girmek için fena yazmaya çalışıyorum kapasite zorlanınca arada kaçırıyorum ayarımı ama
bu mesajda hiç bir şey yoktu.Çok kötü gitmiş işte neyini beğenmediniz.10 reytinglik dizi ilk 100'e zor girecek neredeyse.
o zaman my olmicek ki ayrıca bir zorlanma yok ortada dizi ortalamasından yüksek alıyor halaMy normal maç varken bu kadar zorlanmışsa asıl maçlar varken neler olacak düşünemiyorum bile
haftaya kpa olacak mı onu söyle senShow yıllardır bu kadar yüksek reyting almıyordu, tebrikler. Liderliği göreceğimiz günler çok yakında, hatta haftaya desem yanlış söylemiş sayılmam.
Mustim sayesinde yüksek alıyor yoksa çoktan nakavt olmuştu myo zaman my olmicek ki ayrıca bir zorlanma yok ortada dizi ortalamasından yüksek alıyor hala