5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

söz konusu my ise antilerde mantık aramamalı :A

yine muradına eremedin artık haftaya son umut kara para aşk :))))))

millet sıkılmıştır afk de :) etilerin kapıcı gülü feriha yerine tez vakitte cennet mahallesinin entrika kraliçesi pembe gelmeli :F

Yayınlanmıyor mu Cennet Mahallesi.😱Tarihte ilk.:F

öyleyimdir sağolasın :X

afk saatinde diyorum ben pembe yayınlanmalı

Hıııı Pempe.:F

Tekrarının aldığı oranlara bakarak bunu söylüyorsan gerçekten senin adına üzülüyorum Uğur. Yani hiç beklemediğim yorumlar yapıyorsun son zamanlarda ve hiç komik değilsin. :)

Ne alakası var.
Şuan bende senden bunu beklemezdim adım yanlış 1.si.
2.si tekrarla ne ilgisi var.İlk 100'e giremeyecekmiş.Çok Total kısmı espriydi.:F

Şaka yapıyor ya takılma çenesi düşmüş bu aralar :D
Yok tek o alınmasın zaten. Doğru düzgün yorum yapmıyorum, foruma da giremiyorum yoğunğupumdan dolayı ama bu tür şeylerle karşılaşmak, ne bileyim enteresan yani bunu deyince rahatladıysa demeye devam etsin her gün o zaman. :)

Yok tek o alınmasın zaten. Doğru düzgün yorum yapmıyorum, foruma da giremiyorum yoğunğupumdan dolayı ama bu tür şeylerle karşılaşmak, ne bileyim enteresan yani bunu deyince rahatladıysa demeye devam etsin her gün o zaman. :)
Bizim fanatik AFK hayranı olduğumuzu biliyor bu bastıbacak o yüzden damarımıza basmaya çalışıyor ama o bile zamanında başarısını kıskanmıştır. :D

Bugüne özgü bir şey değil zaten, genel olarak son zamanlardaki mesajların böyle zaten. :)

Şikayetçisin bakıyorumda.:DSon zamanlarda 10 binlere girmek için fena yazmaya çalışıyorum kapasite zorlanınca arada kaçırıyorum ayarımı ama
bu mesajda hiç bir şey yoktu.Çok kötü gitmiş işte neyini beğenmediniz.(b)10 reytinglik dizi ilk 100'e zor girecek neredeyse.

Şikayetçisin bakıyorumda.:DSon zamanlarda 10 binlere girmek için fena yazmaya çalışıyorum kapasite zorlanınca arada kaçırıyorum ayarımı ama
bu mesajda hiç bir şey yoktu.Çok kötü gitmiş işte neyini beğenmediniz.(b)10 reytinglik dizi ilk 100'e zor girecek neredeyse.
Neyse, bir şey demedim farz et, mesele gereksiz büyümesin. :)

Show yıllardır bu kadar yüksek reyting almıyordu, tebrikler. Liderliği göreceğimiz günler çok yakında, hatta haftaya desem yanlış söylemiş sayılmam.