5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Valla merhametin senaryosunu diğerleriyle karıştırma. Gayette başarılı ve duyguyu içeri geçiren bi senaryo.
zaten geçen hafta tek ab işiydi çarşambanın
ab işi olmak %50 senaryoya %40 oyunculua bakar senaryoları iyi bulurusn kötü bulursun tartışılır ama oyuncu kadrosu olarak my ile yarışacabilecek dizi olmadı 4 senedir

farkalrın farkındayım ben zaten merhamettede duygu içeren senaryo vardı aşkta da
merhamette o duyguyu izleyiciye verebilecek özgü-burçin vardı aşkta sadece aslı tandoğan tek üstünlüğü de burada merhametin

Son olarak tahminimi de yapayım

Merhamet total 3,3 - ab 5,4
My total 8,6 - ab 8.5( total dizisi
)
Sevdaluk total 4,6 - ab 4.3
Zeytin tepesi total 3.9 - ab 5
Kızılelma total 1.01 - ab 0.31

Merhamet Oyuncu yeteneği ve senaryo anlamında çarşambanın kralı.

fanlara göre her şey olabilir hep diyorum :=) merhamette öyle biri yok (en azından başrol 5 lisi içinde) biliyorum ama 2 mimik yapamayan kişiye kral oyuncu derler

Zeytin Tepesi bence TNS A\B`de 6+ reyting alır.

bu kesin @Çiğdem- forumda supernatural izleyen bir çiğdem var bir forumdaş mutlaka çiğdemdir diyelim aksi takdirde düşünemiyrum
)
Yok yok ben değilim Tövbe Bismillah 😱 Sam'i sevmiyorum o seven kızlari da sevmiyorum
Maalesef Sam denen vatandaşin öyle etki alanı var

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

Dun 7 lere duscek diyenler gorsun. Total 8.70 AB 10 rating almis helal dizime benim
Zeytinlikte fena gitmemis. Sevdaluk berbatt

ay my 7 bile alamamış
@Polat Şaşmaz
my total olmuş ab de 6 ya düşmüş @Bully @Maskeli Fedai @mrt-06 hadi ağlayak

neyse uzun lafın soparsı my yi geçecek denenler 11-12-17-18-22 sıralara s,per almışlar birkaç haftaya zeytin tepesi de oraya gider
dizi dün twitterda baya komuşulmuş
total olmasına şaşırdım

uek 3 alabilmiş tebrikler

merhamet ab de iyi
show büyük risk e dua etsin en iyi işi

Sevdaluk resmen batmış. SBT'de her iki kategoride de 4 Reyting almış ama maalesef ki TNS'de dip..

Son düzenleme:
My totelde düşmüş ab de yükselmiş. Lakin mustafa olayı bile aşırı sükse yaptıramıypr diziye.

Zeytin tepesi'nin sonucu şok etkisi asıl. Totel 4 ab 6 beklerken, total dizisi olmuş. Ab si vasat. Lakin ab kısmında tekrarı fena gitmemiş.

Farkındaysanız merhamet 3 haftadır düşük ab kısmında çünkü 22.00 da başlıyor yetmezmiş gibi 22.30 da reklama girip izleyiciyi dağıtıyor. Sonra topla toplaya bilirsen, 23.40'a kadar düren my karşısında.

Kızılelma hayal kırıklığı. Vasat.

Sevdaluk daha da düşüyor. Bu saatten sonra kimse bi şey beklemesin bu diziden, şahsen ben beklemiycem.

Doksanlar kötü. Kesin kara para aşk bu güne gelicek. Çünkü zeytin de kötü bir başlangıç yaptı.

1.kırmızı yeri dün açıkladık my izleyicisi kaliteye odaklı oyuncu kalitesi süper olduğu için burada kaliteden kasıt senaryo senaryoda boş olaylar olursa ya da olaylar uzatlırsa düşer
musti olayı da çok uzadı 121.bölümde öelcek dedler 123 e kaldı

2.kırmızı yerde tam tersi olmalı ay yapım eski dizisi kuzey güneyden ve bu sene çarşambaları batan kpa tarzı dizilerden ibret almalı

Dün aksam sormustun bana Zeytin Tepesi nasil diye. Ortasindan basladim gerci ama agir drama olmus biraz. Fena degil aslinda dizi, oyuncular soguk gibi duruyor ama iyi gibiler.

Sen izledin mi?

My ab de geçen haftaya göre yükselmiş.Şehzade Mustafa ayrıldığında o oranlarını koruyamayacak ve reytinglerin düşeceğini düşünüyorum