İlk bölümünü izlemiştim. Kimin kim olduğunu daha iyi anlamak için izleyeyim diyorum aradaki bölümleri.İlk bölümler çok heyecanlı değil zaten. Geçen haftaki bölüm ve bu haftaki bölüm çok iyi. İlk 4 bölümde fazla aksiyon yoktu zaten.
İlk bölümünü izlemiştim. Kimin kim olduğunu daha iyi anlamak için izleyeyim diyorum aradaki bölümleri.İlk bölümler çok heyecanlı değil zaten. Geçen haftaki bölüm ve bu haftaki bölüm çok iyi. İlk 4 bölümde fazla aksiyon yoktu zaten.
Kız`ı beğenip resmini koyuyoruz herhalde.
Adam diyorsun kendisi de Tuba`nın resmini koymuş.o maksatla koydugunu bende anladım.
ama bana sacma geliyor..bir erkeğin forumlarda böyle kız resimleri koyması :=)
avattarında değil kalbinde yasat bereni.
bak adam hemen yalnıs anladı seni çok tanımadıgından kız sandı
bereni sevmene saygı duyuyorum sadece bir açıklama
Ha. Beyazsoy nerde kaldı da daha eleştirmedi demiştik hemen geldi.20 dakika şaka gibi bitti . polis komadaki adamın evinden delil toplamamış telefonun sekreterindeki mesajları dinlememiş )))))))))))))))))))))))))
22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.57 , 2) ATV: 8.06 , 3) STAR: 4.87 , 4) TRT1: 4.43 , 5) SHOW: 2.42
20 dakika şaka gibi bitti . polis komadaki adamın evinden delil toplamamış telefonun sekreterindeki mesajları dinlememiş )))))))))))))))))))))))))
Ha. Beyazsoy nerde kaldı da daha eleştirmedi demiştik hemen geldi.
Yarın reytingleri yükselirse, beyazsoy aynen böyle diyecek: Dün de demiştim. 20 Dakika`da bir az senaryo düzelmesi var.
Adam diyorsun kendisi de Tuba`nın resmini koymuş.
Ne koyayım Polatın resmini mi?
20 dakikaya bak sennnn ! senaryo hep böyle gitsin bnce
kardeş bunu daha ilk bölümden meleğin tutuklanmasından önce polis yapar daha meleğe ulaşmadan adamın evine gidilir. ev boşaltılmışsa polis delil karartmaktan yapanları içieri atar
Diziyi tam olarak izleseydin böyle yorumlar yapmazdın. Polis arama izni çıkarana kadar evi tamamen boşalttılar.
Yakamoz kız mı? Onda da Tuba resmi var Bende Beren resmi koyacam ama dediğin mazaretler yüzünden malasefo maksatla koydugunu bende anladım.
ama bana sacma geliyor..bir erkeğin forumlarda böyle kız resimleri koyması :=)
avattarında değil kalbinde yasat bereni.
bak adam hemen yalnıs anladı seni çok tanımadıgından kız sandı
bereni sevmene saygı duyuyorum sadece bir açıklama
Beyazsoy herşey için açık kapı bıraktın tebrikler.
Başlamadan bir az senaryo düzeldi dedin. Sonra hata var dedin. Hayret bi şey`in dediği gibi diziyi izlemedin, ya da hata bulmak için hata aramaya çalıştın.
Açık iki kapı bıraktın.
Yarın yükselirse: Dün de dedim senaryo bir az düzelmiş diye.
Yarın düşerse: Bu hatalarda aldığı bu reytinge dua etsin. Senaryo hatayla dolu.
Tebrikler.
bende hatice şendile hastayım aga ona bakarsan..avatarım da imzamda mı tasıyacam ne yani.Yakamoz kız mı? Onda da Tuba resmi var Bende Beren resmi koyacam ama dediğin mazaretler yüzünden malasef