5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

İlk bölümler çok heyecanlı değil zaten. Geçen haftaki bölüm ve bu haftaki bölüm çok iyi. İlk 4 bölümde fazla aksiyon yoktu zaten.
İlk bölümünü izlemiştim. Kimin kim olduğunu daha iyi anlamak için izleyeyim diyorum aradaki bölümleri. :)

20 dakika şaka gibi bitti . polis komadaki adamın evinden delil toplamamış telefonun sekreterindeki mesajları dinlememiş :))))))))))))))))))))))))))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.57 , 2) ATV: 8.06 , 3) STAR: 4.87 , 4) TRT1: 4.43 , 5) SHOW: 2.42

Kız`ı beğenip resmini koyuyoruz herhalde.

o maksatla koydugunu bende anladım.
ama bana sacma geliyor..bir erkeğin forumlarda böyle kız resimleri koyması :=)
avattarında değil kalbinde yasat bereni.
bak adam hemen yalnıs anladı seni çok tanımadıgından kız sandı :D:D

bereni sevmene saygı duyuyorum sadece bir açıklama :D

Adam diyorsun kendisi de Tuba`nın resmini koymuş.

Ne koyayım Polatın resmini mi?

ben böyle mantıksız bir dizi senaryosu görmedim bir adam bıçaklanıyor ama adamın evine gidip dedlil toplamıyor olacak iş değil. ama o delili orta okula giden ufak bir kız buluyor . diyeceksiniz ki yok devenin nalı :))))

20 dakika şaka gibi bitti . polis komadaki adamın evinden delil toplamamış telefonun sekreterindeki mesajları dinlememiş :))))))))))))))))))))))))))
Ha. Beyazsoy nerde kaldı da daha eleştirmedi demiştik hemen geldi.

Yarın reytingleri yükselirse, beyazsoy aynen böyle diyecek: Dün de demiştim. 20 Dakika`da bir az senaryo düzelmesi var.

:F

Ha. Beyazsoy nerde kaldı da daha eleştirmedi demiştik hemen geldi.

Yarın reytingleri yükselirse, beyazsoy aynen böyle diyecek: Dün de demiştim. 20 Dakika`da bir az senaryo düzelmesi var.

:F

senaryo düzelmiş canım bunu ben değil forumdaki herkes söylüyor:))) ama yarın pek yansımaz yansısa yansısa haftaya yansır. ama mantık hataları gırla gidir şaka gibi polisiye dizi :))) senarist milleti ters köşe yapacağım diye o kadar basit şeyleri atlıyor ki gülmemek elde değil.. :))))

Adam diyorsun kendisi de Tuba`nın resmini koymuş.

Ne koyayım Polatın resmini mi?

aga ben yalnıs anlasılmadan dolayı dedim sana :)
yoksa oda koymus tugbayı o da anlamıstır ama takılmıyom pek dedi öyle şeylere :D
polat resmini koy demedim ki sana , illa ünlü birisi olmasına gerek yok avatarın.

benim için sorun yok istediğini koyar herkes ama böyle seylerde kacınılmaz olur boyle olunca :D

Beyazsoy herşey için açık kapı bıraktın tebrikler.

Başlamadan bir az senaryo düzeldi dedin. Sonra hata var dedin. Hayret bi şey`in dediği gibi diziyi izlemedin, ya da hata bulmak için hata aramaya çalıştın.

Açık iki kapı bıraktın.

Yarın yükselirse: Dün de dedim senaryo bir az düzelmiş diye.
Yarın düşerse: Bu hatalarda aldığı bu reytinge dua etsin. Senaryo hatayla dolu.

Tebrikler.

Diziyi tam olarak izleseydin böyle yorumlar yapmazdın. Polis arama izni çıkarana kadar evi tamamen boşalttılar.
kardeş bunu daha ilk bölümden meleğin tutuklanmasından önce polis yapar daha meleğe ulaşmadan adamın evine gidilir. ev boşaltılmışsa polis delil karartmaktan yapanları içieri atar

Yakamoz kız mı? Onda da Tuba resmi var:X Bende Beren resmi koyacam ama dediğin mazaretler yüzünden malasef:(

Beyazsoy herşey için açık kapı bıraktın tebrikler.

Başlamadan bir az senaryo düzeldi dedin. Sonra hata var dedin. Hayret bi şey`in dediği gibi diziyi izlemedin, ya da hata bulmak için hata aramaya çalıştın.

Açık iki kapı bıraktın.

Yarın yükselirse: Dün de dedim senaryo bir az düzelmiş diye.
Yarın düşerse: Bu hatalarda aldığı bu reytinge dua etsin. Senaryo hatayla dolu.

Tebrikler.

beyazsoyun tek yaptıgı şey dizileri eleştirmek onun için izliyor heralde :D

Yalan Dünya güldürmüyor diyenler, deminden beri İşler Güçler izliyorum, en ufak tebessüm bile yok. Kendileri bile haberdar değil ne çektiklerinden.

Yakamoz kız mı? Onda da Tuba resmi var:X Bende Beren resmi koyacam ama dediğin mazaretler yüzünden malasef:(
bende hatice şendile hastayım aga ona bakarsan..avatarım da imzamda mı tasıyacam ne yani.
kimse benim ona hayran oldumu bılmesın avatarım la bilmesin yorumlarım la bilsin aga ne gerek yani luzumsuz işler :d