5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

İşler Güçler`in başını izlemiştim. Yine böyleydi.

İzlemesem be olacak ki? Sanki tüm bölümleri bir-biriyle alakalı. Yaprak Dökümü değil bu komedi dizisi.
hacı sana göre değil dedim işte boşuna ugraşma :))))))

20 Dakika'nın Total reytingleri artmış gibi görünüyor bölüm çok güzeldi.Tuba ve Günay K. sahnesi çok güzeldi.Tuba her geçen hafta çok daha iyi oynuyo

20 Dakika'nın Total reytingleri artmış gibi görünüyor bölüm çok güzeldi.Tuba ve Günay K. sahnesi çok güzeldi.Tuba her geçen hafta çok daha iyi oynuyo

katılıyorum sana, ayrıca Tuba'ya daha fazla ağırlık vermeleri lazım..
Dizideki şu an için tek eksik bu diyebilirim ama senaristler tempoyu yükseltmesine rağmen Ali'nin değişimini gözümüze sokuyorlar hapis günleri ve yaşanan dram daha fazla reyting getirir.. son olarak Tuba gerçekten harikaydı..

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.88 , 2) STAR: 3.83 , 3) ATV: 3.05 , 4) KANAL7: 2.67 , 5) SMNYL TV: 2.06

Tuba'nın sahneleri bencede fazlalaşmalı ayrıca Ali değişmeye başladı ama bakışları duruşu ses tonunada yansımalı bu değişiklik bence

Senaryo toparlandı görüntüler aydınlandı yeni yönetmenin de gelişi ile 20 Dakika iyi bir yola girdi bence

hacı sana göre değil dedim işte boşuna ugraşma :))))))

Sen ne kadar bilmiş sayıyorsun kendini.

İntikamla Yalan Dünya da sana göre değil ama izliyorsun işte dırduramıyoruz. Her hafta sıkı takipçisisin.

- - - Ekleme - - -

20 Dakika çok iyiydi bu akşam. Beyazsoy da açık kapı bıraktı yine. Olur da sabah yükselirse, senaryo bir az toparlandı demek için. Yerden yere de vurdu, yarın düşerse elinde bahane olsun diye.

Bravo! Bu kadar operatif çalışan görmedim.

Sen ne kadar bilmiş sayıyorsun kendini.

İntikamla Yalan Dünya da sana göre değil ama izliyorsun işte dırduramıyoruz. Her hafta sıkı takipçisisin.

- - - Ekleme - - -

20 Dakika çok iyiydi bu akşam. Beyazsoy da açık kapı bıraktı yine. Olur da sabah yükselirse, senaryo bir az toparlandı demek için. Yerden yere de vurdu, yarın düşerse elinde bahane olsun diye.

Bravo! Bu kadar operatif çalışan görmedim.

bütün diziler bana göre ama tek yalan dünya bana göre değil çünkü onu sen izliyon :))))))))

hacı bak dizinin ilk dakikalarında senaryo düzelmiş dedim benden 1 saat sonra millet senaryo düzelmeye başladı dedi bu bile sana ders olur mu bilmem. bak senaryo düzelmesine ragmen reytingin çok artacagını söylemiyorum haftaya bakmak lazım diyorum haftaya izlemeden bişey demem diyorum . bu kaçıncı yazışım ama anlatamadım bilmiyorum