5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

obzg haftaya ab deki birinciliğide birakir demiş olayım :)))))

revan kızacak ama :)))) dün dedim 20 dakika yükselecek ama okadar fazla yukelmez 20dakika asıl eğer heyecani haftaya da surdururse ab deki birinciliği alır

20 Dakika yükselişe geçmiş oranlar artmış dün akşam ki gibi heycanlı devam ederse totalde ilk 5 ab'de zirve gelebilir

Benim İçin Üzülme iki grubtada yerinde saymaya devam ediyor! Dizi Total de zirveyi yine kaptırmazken yinr 8 Reytingin üstüne çıkamamış! AB de ise yine 4.5 Reytingle ATV yi ayakta tutmuş. Dün Akşam son 45 dakikasını izledim baya sıkıcıydı ama sonu çok heyecanlı bitti! Haftaya kesinlikle yükselecektir.

İki grubtada 7 Reyting de kalan ÖBGZK eski günlerini mumla arıyor! Dizi Total de 2. Olsada AB de zirvede olarak sevenlerinin yüzünü güldürmüş.

20 Dakika son 3 hafta düşmüştü ama bu hafta iki grubtada çıkışa geçmiş! Şunu belirtelim TNS de ne kadar aksiyon o kadar Reyting...

20 Dakika atağa kalkmış, oranlarımız artmış..
Gerçekten hak ediyor..
Daha da fazlasını hak ediyor!! :)

20 Dakika iki haftadır çok iyi gidiyor. Umarım gelecek haftaki bölümler de iyi olur da a/b'de zirveyi alır. :))

Öbgzk ile arasında 1 reyting bile yok. Oysa Öbgzk fragmanlarda sürekli öpüşme gösteriyor. :D

- - - Ekleme - - -

Şans Kapıda uçmuş... :-/

Aksiyon devreye girince 20 Dakika yükselişe geçti.Fragmanlarında kaçış gerçekleşecek gibi gösterildi heycan yaratıldı.7.bölümü merakla bekliyorum sanırım ilk 2 bölümdn sonra ab'de en yüksek oranını aldı 20 Dakika

Biü iki gruptada aynı oranları aldı totalde zirveyi kimselere bırakmadı öbgzk 7 reytingde kaldı dizi son haftalarda büyük düşüşte gecenin sürprizi şans kapıda yapmış program iki gruptada harika oranlarla 3 sırada yer alarak kanalın yüzünü güldürmüş işler güçler abde çok iyi totalde vasat gitmiş güven bana orta karar gidiyo

Ekip 1 fena gitmemiş, gelecek hafta Kollama'nın senaristi geliyor, bakalım yükselecek mi ? :)

obzg haftaya ab deki birinciliğide birakir demiş olayım :)))))

revan kızacak ama :)))) dün dedim 20 dakika yükselecek ama okadar fazla yukelmez 20dakika asıl eğer heyecani haftaya da surdururse ab deki birinciliği alır

Demiştim açık kapı bırakmış diye. Niye sinirleneyim? Herzamanki halin. İşime gelen reytinge göre yorum yapıyorsun.

20 dakika harika yükseliş göstermiş. Umarım daha da artar. Hakediyor çünkü.

Benim İçin Üzülme'de yine bi vuruldu. Gelecek bölümde yine cenaze var. Yine ağlatacaklar. Diziden kalitesizlik damlıyor.

Demiştim açık kapı bırakmış diye. Niye sinirleneyim? Herzamanki halin. İşime gelen reytinge göre yorum yapıyorsun.

%100 katiliyorum reytinglere göre yorum yapiyor reytingler yükselince senaryo düzeliyor düsünce kötülesiyor bugun my absine 11 totaline 9.5 tahmin etmis yarin sabah ilk isim tahminlerini kopyalamak konya

bakalım nedicek Revan Haklı .. :) reytingler son iki anlık düsük gelse senaryo kötü dicekti

%100 katiliyorum reytinglere göre yorum yapiyor reytingler yükselince senaryo düzeliyor düsünce kötülesiyor bugun my absine 11 totaline 9.5 tahmin etmis yarin sabah ilk isim tahminlerini kopyalamak konya

bakalım nedicek Revan Haklı .. :) reytingler son iki anlık düsük gelse senaryo kötü dicekti
her türlü kendini haklı çıkarıyor.

Çünkü, iki açık kapı bırakıyor.

Dün 20 Dakika berbat hatalarla dolu. Senaryo berbat dedi.

Bir de başta Kerem Deren yaptığı hataları düzeltiyor dedi.

İki açık kapı. Daha ne? Düşerse ilk söylediğini söyledim diyecek. Yükselirse 2. Söylediğini.

Böyle sistemli çalışanını daha önce görmedim.