5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

Benim İçin Üzülme sabah namazında bitecek herhalde. Sondan topluyor reytingleri.

Sonunu açtım. Birisi vuruldu. Offf kesin yine gelecek hafta cenaze olacak, ağlayacaklar.

o maksatla koydugunu bende anladım.
ama bana sacma geliyor..bir erkeğin forumlarda böyle kız resimleri koyması :=)
avattarında değil kalbinde yasat bereni.
bak adam hemen yalnıs anladı seni çok tanımadıgından kız sandı :D:D

bereni sevmene saygı duyuyorum sadece bir açıklama :D

:T

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.22 , 2) KANALD: 5.18 , 3) STAR: 4.22 , 4) TRT1: 2.62 , 5) SMNYL TV: 2.28

Beyazsoy herşey için açık kapı bıraktın tebrikler.

Başlamadan bir az senaryo düzeldi dedin. Sonra hata var dedin. Hayret bi şey`in dediği gibi diziyi izlemedin, ya da hata bulmak için hata aramaya çalıştın.

Açık iki kapı bıraktın.

Yarın yükselirse: Dün de dedim senaryo bir az düzelmiş diye.
Yarın düşerse: Bu hatalarda aldığı bu reytinge dua etsin. Senaryo hatayla dolu.

Tebrikler.

dizinin son kısmı özelikle çok heycanlıydı. yükselirse o kısımdan biraz yükselir ama başlangıcı klasik berbattı eski 20 dakika gibi ama benim buldugum hataları halk kafasına takmaz senaryoda hataların olmasının pek önemi yok önemli olan senaryonun düzelmesi.. ama bu dizinin yükselmesi için yeterli değil haftaya fragmanında çok iyi olması lazım.. ertesi bölümde bu bölümün sonu gibi heycanllı olması lazım

Yalan Dünya güldürmüyor diyenler, deminden beri İşler Güçler izliyorum, en ufak tebessüm bile yok. Kendileri bile haberdar değil ne çektiklerinden.

sana göre değil hacı o dizi :)))) sen yalan dünyaya gülen adamsın :)))) ve baştan izlemediğin için diziyi hiç yakalayamazsın :)))))))))

Benim İçin Üzülme sabah namazında bitecek herhalde. Sondan topluyor reytingleri.

Sonunu açtım. Birisi vuruldu. Offf kesin yine gelecek hafta cenaze olacak, ağlayacaklar.
O kadarda değil be :F:F O diziyi benim gibi Orhan için izleyenler var...AB'deki reytingleri sadece Orhan içindir :F:F

- - - Ekleme - - -

İşler Güçler'de "Hamam" filmine gönder mi yapıldı :F:F

20 Dakika'da senaryo hareketlenmeye başladı eğer bu tempoda devam ederse total reytingi 5'e ab ise 6'nın üstüne çıkabilir.

sana göre değil hacı o dizi :)))) sen yalan dünyaya gülen adamsın :)))) ve baştan izlemediğin için diziyi hiç yakalayamazsın :)))))))))
İşler Güçler`in başını izlemiştim. Yine böyleydi.

İzlemesem be olacak ki? Sanki tüm bölümleri bir-biriyle alakalı. Yaprak Dökümü değil bu komedi dizisi.

20 Dakika'nın en güzel bölümüydü diyebilirim, senaristler aşmış resmen..
Tuba Büyüküstün abartısız ve doğal oyunculuk ne gösterdi herkese..
Çok iyi oynadı, helal..
Umarım reytingleri iyi gelir..

Bu arada benim reyting tahminlerindeki mesajım onaylanmamış sanırım, bir el atıverseniz...

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.42 , 2) ATV: 4.04 , 3) STAR: 3.71 , 4) SMNYL TV: 2.87 , 5) KANAL7: 1.85