5 Şubat 2013 Salı Reyting Sonuçları

Yuh! Biliyodum o temizlikçi kızın bir şeyler çevirdiğini Ozan'ın bittiğinin resmi. :S

Saka yapmakta mi yasak artik?

olur gardas olur...
bu forumda kim kız kim erkek anlaman için baya takılman lazım :D

erkek adamlar tutmus beren resmi kız fotosu koyuyorlar..😛
böyle oluncada nicklerde falsoysa hangi cins oldugunu bilmek zorlasır hatalar cogalır...:D
herkez benim gibi olsa :=)

20 Dakika heyecanlı ama arada bölüm kaybettiğim için beni fazla heyecanlandırmıyor. Aradaki bölümleri izlemeliyim mutlaka.

20 Dakika heyecanlı ama arada bölüm kaybettiğim için beni fazla heyecanlandırmıyor. Aradaki bölümleri izlemeliyim mutlaka.

İlk bölümler çok heyecanlı değil zaten. Geçen haftaki bölüm ve bu haftaki bölüm çok iyi. İlk 4 bölümde fazla aksiyon yoktu zaten.

olur gardas olur...

böyle oluncada nicklerde falsoysa hangi cins oldugunu bilmek zorlasır hatalar cogalır...:D
Kız`ı beğenip resmini koyuyoruz herhalde.

olur gardas olur...

Ben pek takmiyorum öyle kiz erkek. Daha cok benden daha büyük var mi diye bakiyorum yas olarak ama sanirim pek yok. O yüzden rahatim. :)

Bu hafta baya artti heyecan. Ozan ters köse oldu. Melek canlandi, intikamini aldi. Ali harekete gecti, suan hapishanede.