Yok 8'de rahatız yani. Bir de yenersek değme keyfimize.Yarın basket maçı 46 ile çakışmıyor demi kanka ?@MEnes
Sigara içmiyorum ama şu an keyif sigarası yakmak istiyorumYok 8'de rahatız yani. Bir de yenersek değme keyfimize.![]()
Valla öyle sonunda futbol anlamında mutlu olabildik la şaka maka.Sigara içmiyorum ama şu an keyif sigarası yakmak istiyorumMuazzam bir gece
2016 senesi bize de güldü sonunda
![]()
Sigara içmiyorum ama şu an keyif sigarası yakmak istiyorumMuazzam bir gece
2016 senesi bize de güldü sonunda
![]()
Fenerbahçe maçı vermese anca pabucumun damını alırdınızValla öyle sonunda futbol anlamında mutlu olabildik la şaka maka.![]()
Bugün NBA maçı var mı kanka?Valla öyle sonunda futbol anlamında mutlu olabildik la şaka maka.![]()
Var 4'te ama ben izleyemem gibi. Bir animeye başladım 20 bölümünü izledim bugün.Bugün NBA maçı var mı kanka?
La ne animesiVar 4'te ama ben izleyemem gibi. Bir animeye başladım 20 bölümünü izledim bugün.24'te bitiyor. Bitirip yatarım yüksek ihtimal, yarın 10' da okula kalkacağım.
![]()
La zaman kavramım alt üst oldu bu anime yüzünden.La ne animesiBu maç efsane OKC kazanırsa fişi çekecek
En güzel maçı kaçıracan
![]()
Tamam özelden yazarsın okulu sallaLa zaman kavramım alt üst oldu bu anime yüzünden.Zamanda yolculukla paradokslarla ilgili bir şey çok efsane bir anime.
![]()
Bitireyim maça yetişirim zaten.
![]()
Salladım gitti.Tamam özelden yazarsın okulu salla![]()
Yoldan çıkaran arkadaş örneğiyim bee adamlık budurSalladım gitti.Tabi uykum gelebilir onu bilemem. Halı saham vardı bugün yorgunluk var biraz.
![]()
Ben istemesem acaba yapabilir misin?Yoldan çıkaran arkadaş örneğiyim bee adamlık budur![]()
Yav gerekirse bir sene uzat bu maç kaçmazBen istemesem acaba yapabilir misin?Biraz da içinde olmalı insanın.
Nba olması işleri değiştirdi.
![]()
Bırak bu işleri şimdi sonucunu bildiğim bir seri bu.Yav gerekirse bir sene uzat bu maç kaçmaz![]()
diziyi falan bilmem bana göre fazla abartıyorsunuz ama saygın soysal cidden çok iyi oyuncudur ve enteresan şekilde sevdiğim bir oyuncudur aslında bu yolla yeni sezonda vadiye gelse süper olurDün 8. Bölümü tekrar izledim..
Saygın Soysal tek kelimeyle dehşet bir oyunculuk sergiliyor. Büyük keyif alıyorum sahnelerinden. Tefeci rolünde ki adama ise bittim zaten. Dizinin her sahnesi mi bu kadar orjinal olur. Gerçek tefeci olsa, anca bu kadar olurdu. Sahnede ki ciddiyet, replikler, oyunculuk, ki bence oyunculuk yok tamamen yaşanıyor herşey, cüzdan olayı felan filan herşey mükemmel üstü.