Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diziyi falan bilmem bana göre fazla abartıyorsunuz ama saygın soysal cidden çok iyi oyuncudur ve enteresan şekilde sevdiğim bir oyuncudur aslında bu yolla yeni sezonda vadiye gelse süper olur
Aga bu dizide beğenmediğin karekter oyuncu kim dersen bu herifi söylerim 😀

Konuya mesaj yazanlar

330
Doğu

204
Since2011

165
MEnes

84
Polat Şaşmaz

78
Master.1000

55
takas

54
-KADİR-

51
beyazsoy

38
Harunnn60

28
ABAY_06

23
destere

19
xemrexxx

14
Maskeli Fedai

10
sürgünüm

9
batuhankaralar

8
DarkLeqenD

6
Çiğdem-

6
s10

5
OzaN

5
Billy Kane

5
Aserat

3
denizz19

3
vadikızı

3
adam4

2
mrt-06

2
GunesinOglu

1
RüzgarGülü

1
BesaleT

1
turkuazz

1
Tolstoyevski

1
umut erdem

1
Tzira

1
yatutarsa

1
sokak sanati

1
Amoureux

1
tolgab

1
china_shangai

1
MasacRE-

Bu geceyi de 46'yla kapatalim.. 9. Bölümü birazdan tekrar izleyecegim. Bölüm öncesi biraz gerilme girelim..

logo-unippm_eu.gif

Title: Last Chance
Artist: Universal Trailer Series
Composers: Benjamin Joe Hayden & Paul Whitehead
Album: Hybrid Reborn
Genre: Epic Dark Intense Cinematic Hybrid Thriller Trailer Score
Listen: http://www.unippmglobal.com/#!/en/browse/browsed-results.aspx?SelectedCDId=12230
Website: http://www.unippm.com/

Konuya mesaj yazanlar

330
Doğu

204
Since2011

165
MEnes

84
Polat Şaşmaz

78
Master.1000

55
takas

54
-KADİR-

51
beyazsoy

38
Harunnn60

28
ABAY_06

23
destere

19
xemrexxx

14
Maskeli Fedai

10
sürgünüm

9
batuhankaralar

8
DarkLeqenD

6
Çiğdem-

6
s10

5
OzaN

5
Billy Kane

5
Aserat

3
denizz19

3
vadikızı

3
adam4

2
mrt-06

2
GunesinOglu

1
RüzgarGülü

1
BesaleT

1
turkuazz

1
Tolstoyevski

1
umut erdem

1
Tzira

1
yatutarsa

1
sokak sanati

1
Amoureux

1
tolgab

1
china_shangai

1
MasacRE-
En çok ben yazmışım :A @Master.1000 aga ver coşkuyu bari bitmeden tadını çıkaralım :A Bu gece son bölümü tekrar izleyeceğim.

Şuan beyin fonksiyonlarım tam anlamıyla iflas etmiş durumda. Dizinin bitmesi hepimiz için en sağlıkısı olacak. Kalitesi bana bile fazla geliyor artık.

@Tolstoyevski en kısa zamanda diziyi izlemelisin.. gerçekten yorumlarını çok merak ediyorum.

Şuan beyin fonksiyonlarım tam anlamıyla iflas etmiş durumda. Dizinin bitmesi hepimiz için en sağlıkısı olacak. Kalitesi bana bile fazla geliyor artık.

@Tolstoyevski en kısa zamanda diziyi izlemelisin.. gerçekten yorumlarını çok merak ediyorum.

Süresi de kısa olduğu için bu hafta içi başlamayı düşünüyorum bugün yarın, Acayip Hikayeler düzeyinde ilginç ve üst düzey bir iştir umarım.

----9. Bölümden----

Amca bahçede oturur ve yanına Murat gelir.

Murat: Hayırdır Amca.. Ne oldu, Birşey mi oldu?
Amca: Canım sıkılıyor..
Murat: Niye?
Amca: Niye mi? Çöktüm Lan! Pisikolojim bozuldu! Bünyem senin manyaklarını kaldıramıyor artık!
Murat: Hmm.. O zaman şimdi ki söylediklerimi hiç kaldıramiyacaksın Amca.
Amca: Ne oldu gine Lan!
Murat: Amca.. biz seninle beraber bir medikalciye gitmiştik ya.. Vecdi.
Amca: Eee..
Murat: Ben öteki tarafa geçtiyim zaman.. bu adamla iletişime geçmişim.
Amca: Ne anlattı sana?
Murat: Bilmiyorum. Yanlız bir adam öldürülmüş, ben öldürmedim ama.. yani.. gece ne oldu ben bilmiyorum.. ben hatırlayamiyorum sadece. Ama sabah uyandığım zaman.... bu adamı banyomda ölü buldum.
Amca: (Whisky bardağını kafasına diker)
Murat: Ölü bir adamı eve getirmişim amca ben.
Amca: Bak koçum.. gel.. beraber kafamıza sıkalım sende kurtul bende kurtulim. Ne diyon Lan sen! Ne anlatıyon oğluumm!
Murat: Daha bitmedi be Amca.. daha bitmedi. Sabah uyandığmda iki tane kadın geldi temizliğe.. bu ceseti aldılar götürdüler. Vecdi söylemiş. Bu Vecdi bana niye yardım ediyor.
Amca: Bana bak.. O herifle irtibata geçme, tekinsiz O it!
Murat: Tamam ben anladım onu da.. bu Vecdi bana niye yardım ediyor?
Amca: Bilmiyorum.
Murat: Bende bilmiyorum. Bende bilmiyorum ama.. ben bir yola çıktım amca.. ve bu yoldan da dönmeye hiç niyetim yok.
Amca: Bak.. bazen bilmemek daha iyi. Gerçekler acı veriyor insana. Sen bu yola azap çekmek için mi çıktın Laann!
Murat: Ezo'yu uyandırmak için çıktım amca. Ezo'yu uyandırmak için çıktım ama.. bu yolda bende uyandım be amca.
Murat: İzin verde ben şimdi biraz uyim.
Murat: Sizinkilerden bir haber çıkmadı mı Amca?
Amca: Çıktı.... Operasyon tamam.
Murat: Nasıl.. halen tefecinin mi öldürdüğünü sanıyorlar.
Amca: Öyle. Dosya kapandı.
Murat: Nasıl kapandı? Tefeci itiraz etmedi mi yani?
Amca: Doğan Başkomiser adamı vurmuş.

[...]

Beyaz TV'de ki film dehşet.. adamlar sanki gerçek silahla film çekmişler. (Keskin Nişancı: Ölümcül Hedef)

Dizinin aldığı olumlu eleştiri sonrası izlemeye karar verdim ve ilk 7 bölümü indirdim. En kısa zamanda izleyeceğim inşallah.

1.Bölüm

Üst düzey bir iş olmuş. Her bakımdan yerli standartlarının çok çok üstünde, piyasada onca koca karı ve pembe diziler varken adeta bir elmas gibi ışıldıyor kalitesi. Ne yazık ki Türk milleti koca karı ve pembe dizileri daha çok sever, onlar için entrika ve zengin insanların yaşamı önemlidir. O yüzden bu dizi doğal olarak tutmadı, yine de kısa ama uzun süre unutulmayacak bir dizi bıraktılar ekranlara. Belki bu dizi tutsaydı ekranlarda kelebek etkisi misali bunun gibi üst düzey diziler görürdük, suç izleyicide. Diriliş'ten eksiği yok fazlası var fakat Diriliş gibi yandaş olmadığı için!..

Bölüme gelirsek, bilhassa efektlerin kullanımını çok beğendim, geçmiş-gelecek-şimdiki zaman- halüsinasyon boyutu derken büyük seyir zevki yaşattılar. Müzikleri diziyle çok uyumlu fakat şimdilik akılda kalıcı değil pek. Şaman sahneleri oldukça ilginçti lâkin ormandaki ayin sahnesi daha da ihtişamlı olabilirdi. Murat'ın ormanda gördüğü halisülasyon sahnesi efsaneydi tabi. Maltepe olayını anlamadım, halüsinasyon içinde halüsinasyon mu izledik ne? :)

Bir de altyazıyı sansürlemek nedir yahu? :( Belki RTÜK gibi bir engel olmasa dünyaca tanınacak bir dizi olacak fakat RTÜK var, sınırlar var, yasaklar var... Altyazıyı sansürleme olayını da ilk defa gördüm, sansüre yeni bir boyut yeni bir açılım kazandırmışlar adeta.

Hikâye oldukça sürükleyici, 13.bölümde final yapacak olsa bile hikayeyi yarım bırakmadan tam takır bir veda edebilecek potansiyel var, eğer dizi yarım kalırsa büyük hayal kırıklığı olurdu. Finale kadar her türlü yetişirim günde 1-2 bölüm ile. :)

Melis Birkan'ım ayyaş babasının ünlü işadamı çıkmasına çok şaşırdım, adam kızının parasına muhtaç kalmış, ne işadamı ama...

8.5/10

1.Bölüm

Üst düzey bir iş olmuş. Her bakımdan yerli standartlarının çok çok üstünde, piyasada onca koca karı ve pembe diziler varken adeta bir elmas gibi ışıldıyor kalitesi. Ne yazık ki Türk milleti koca karı ve pembe dizileri daha çok sever, onlar için entrika ve zengin insanların yaşamı önemlidir. O yüzden bu dizi doğal olarak tutmadı, yine de kısa ama uzun süre unutulmayacak bir dizi bıraktılar ekranlara. Belki bu dizi tutsaydı ekranlarda kelebek etkisi misali bunun gibi üst düzey diziler görürdük, suç izleyicide. Diriliş'ten eksiği yok fazlası var fakat Diriliş gibi yandaş olmadığı için!..

Bölüme gelirsek, bilhassa efektlerin kullanımını çok beğendim, geçmiş-gelecek-şimdiki zaman- halüsinasyon boyutu derken büyük seyir zevki yaşattılar. Müzikleri diziyle çok uyumlu fakat şimdilik akılda kalıcı değil pek. Şaman sahneleri oldukça ilginçti lâkin ormandaki ayin sahnesi daha da ihtişamlı olabilirdi. Murat'ın ormanda gördüğü halisülasyon sahnesi efsaneydi tabi. Maltepe olayını anlamadım, halüsinasyon içinde halüsinasyon mu izledik ne? :)

Bir de altyazıyı sansürlemek nedir yahu? :( Belki RTÜK gibi bir engel olmasa dünyaca tanınacak bir dizi olacak fakat RTÜK var, sınırlar var, yasaklar var... Altyazıyı sansürleme olayını da ilk defa gördüm, sansüre yeni bir boyut yeni bir açılım kazandırmışlar adeta.

Hikâye oldukça sürükleyici, 13.bölümde final yapacak olsa bile hikayeyi yarım bırakmadan tam takır bir veda edebilecek potansiyel var, eğer dizi yarım kalırsa büyük hayal kırıklığı olurdu. Finale kadar her türlü yetişirim günde 1-2 bölüm ile. :)

Melis Birkan'ım ayyaş babasının ünlü işadamı çıkmasına çok şaşırdım, adam kızının parasına muhtaç kalmış, ne işadamı ama...

8.5/10

Sonunda izledin..

Yorumun 1. Bölüme yakisir dehsetlikte olmus.. ellerine saglik.

Son düzenleme:
---------dd-
46yokolanizlecom-46-yok-olan-site-logo2.png

Son 3 Bölüm
Türkiye'nin TV sektörüne meteor gibi düşen 46'ya son 22 saat.
46 yarın 23.45'te Star'da!

-----
sprung.gif

PicsArt_06-03-03.20.33.jpg

BU GECE 46 GECESİ!

Kafaları sıfırlayın dehşet dolu bir gece bizi bekliyor :)