Dizi yayından kalkarsa sosyal medyada ağır linç olur. 
pana yapımı ile anlaşmasında napıyorsa yapsın ayoll tutan dizileri yok vadide sinegrafındıbu dizinin senaristi gelecek sezon tims'in dönem dizisini yazacakmış aynı zamanda kara kutu ve behzat ç. nin de yazarıymış @MEnes @Master.1000 @Doğu @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @Bully
Biterse hıncımı senden çıkartırım
Ercan Mehmet Erdem'i çok severim. Farklı kafalara sahip her senaristi sevdiğim gibi. Tims'le anlaştıysa boş bir işle gelmez diye tahmin ediyorum. Bakalım şans veririm herhalde.bu dizinin senaristi gelecek sezon tims'in dönem dizisini yazacakmış aynı zamanda kara kutu ve behzat ç. nin de yazarıymış @MEnes @Master.1000 @Doğu @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @Bully
Ama bu diziyi bırakıp o diziye geçerse yerim ulan Tims'ini tarihi dizisini.
Mükemmel yorumlamış gerçekten. Adamın sözlerinden bile kalite akıyor. Gerçekten artık bu oyunculuk işi tiyatro çıkışlı oyuncular dışında yapılmamalı. Hepten kovulmalı sektörden bu mankenden bozma oyuncular.Biterse hıncımı senden çıkartırım
"Tutan bir işe bakıp biz de böyle bir iş yapalım zihniyeti hakim. Ben hep belirttim bunu. Oynanan karakterlerin birçoğu aslında aynı, sadece oynayanlar değişiyor. Türk televizyon dizilerinde böyle bir kafa oluşmaya başladı" müthiş yorum helal olsun Erdal reise![]()
Kanka bu Çilek Reçeli, Vişne Kokusu tarzı dizileri şutlamak lazım. Sektör ve kumanda ergenlerin etrafında dönüyor. Ulan şu dizi harcanıyor Hanim Köylü tarzı aynısından bin tane olan diziler tutuyor skandal resmen. İzleyenlere de saygı duymuyorum la aynı diziyi aynı oyuncularla çekiyorlar geçen baktım müzikler filan da aynı bu kadar kepazelik olmaz artık. Harbiden intihar sebebi şu dizinin biteceğini bilmek.Ercan Mehmet Erdem'i çok severim. Farklı kafalara sahip her senaristi sevdiğim gibi. Tims'le anlaştıysa boş bir işle gelmez diye tahmin ediyorum. Bakalım şans veririm herhalde.
Ama bu diziyi bırakıp o diziye geçerse yerim ulan Tims'ini tarihi dizisini.![]()
Çizerim hepsini.
Mükemmel yorumlamış gerçekten. Adamın sözlerinden bile kalite akıyor. Gerçekten artık bu oyunculuk işi tiyatro çıkışlı oyuncular dışında yapılmamalı. Hepten kovulmalı sektörden bu mankenden bozma oyuncular.![]()
O kadar emin olmayalım ya belki de iyi bir şey bu sefer gerçekten de erkenden bitirilmez. Artık bu ekranların farklı ve kaliteli işleri görmesi ve alışması lazım. Elin yabancısı yaparken biz neden eksik kalalım sürekli. Yok mu şu reyting ölçümlerini düzeltmenin, denek sayısını genele yaymanın bir yolu falan? Ben anlayamıyorum yani bu işi. İçinden çıkılmayacak bir döngüye girdik resmen. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.Kanka bu Çilek Reçeli, Vişne Kokusu tarzı dizileri şutlamak lazım. Sektör ve kumanda ergenlerin etrafında dönüyor. Ulan şu dizi harcanıyor Hanim Köylü tarzı aynısından bin tane olan diziler tutuyor skandal resmen. İzleyenlere de saygı duyuyorum la aynı diziyi aynı oyuncularla çekiyorlar geçen baktım müzikler filan da aynı bu kadar kepazelik olmaz artık. Harbiden intihar sebebi şu dizinin biteceğini bilmek.
bu dizinin senaristi gelecek sezon tims'in dönem dizisini yazacakmış aynı zamanda kara kutu ve behzat ç. nin de yazarıymış @MEnes @Master.1000 @Doğu @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @Bully
La daha 10 dakika oldu bunu diyeli bitecek diye haber çıkmış @Doğu. Gel de kafayı yeme ya...O kadar emin olmayalım ya belki de iyi bir şey bu sefer gerçekten de erkenden bitirilmez. Artık bu ekranların farklı ve kaliteli işleri görmesi ve alışması lazım. Elin yabancısı yaparken biz neden eksik kalalım sürekli. Yok mu şu reyting ölçümlerini düzeltmenin, denek sayısını genele yaymanın bir yolu falan? Ben anlayamıyorum yani bu işi. İçinden çıkılmayacak bir döngüye girdik resmen. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.
Kanka elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim şu an mal mal ekrana bakıyorum. İnşallah doğru değildir.La daha 10 dakika oldu bunu diyeli bitecek diye haber çıkmış @Doğu. Gel de kafayı yeme ya...
La daha 10 dakika oldu bunu diyeli bitecek diye haber çıkmış @Doğu. Gel de kafayı yeme ya...
Aynen öyle boş boş bakıyorum, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğruysa bile bu karardan vazgeçsinler, bir şeyler yapsınlar devam etsin bu dizi en az bir sezon daha.Kanka elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim şu an mal mal ekrana bakıyorum. İnşallah doğru değildir.
24 Haziran Final aga kara haberNe haberi çıktı?
Ya bu deneklere müstehak beter olsunlar hepsinin tek tek Allah belasını versin. Saçma sapan kısır döngüleri izlesinler. Yav her dizide aşk meşk olmak zorunda mı arkadaş. Bir tane dizide de farklı bir hikaye olsun her şey aşk mı anasını satayım.Aynen öyle boş boş bakıyorum, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğruysa bile bu karardan vazgeçsinler, bir şeyler yapsınlar devam etsin bu dizi en az bir sezon daha.![]()
Gerçekten de lanet olsun o deneklere. Bu denekler ya değişsin ya da tümden sistem değişsin. Adam gibi ölçüm yapılsın. Bu kadar verilen emek ipsiz sapsız 3 5 bin kendini bilmeze kurban gidemez ve gitmemeli artık.24 Haziran Final aga kara haber
Ya bu deneklere müstehak beter olsunlar hepsinin tek tek Allah belasını versin. Saçma sapan kısır döngüleri izlesinler. Yav her dizide aşk meşk olmak zorunda mı arkadaş. Bir tane dizide de farklı bir hikaye olsun her şey aşk mı anasını satayım.