Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdal Beşikçioğlu: 'Henüz delirmedim!'
Star TV'de ekrana gelen "46 Yok Olan" dizisi ile ekranlara dönüş yapan Erdal Beşikçioğlu Bavul Dergisi'ne konuştu.

696175-erdal-besikcioglu-henuz-delirmedim-5740588bcc6e7.jpg

19 Mayıs 2016

"46 Yok Olan" dizisi ile ekranlara dönüş yapan Erdal Beşikçioğlu Bavul Dergisi'ne verdiği röportajda sanat hayatından bahsederek "7 yıldır Bir Delinin Hatıra Defteri'ni oynuyorum, ama henüz delirmediğimi düşünüyorum," dedi.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Star TV'de yayımlanan "46 Yok Olan" dizisi ile ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Beşikçioğlu yeni dizisi ile ilgili Bavul Dergisi'ne verdiği röportajda Türkiye'de sanatın yolculuğunu da değerlendirdi.

"Belki de sistem bana karşıdır"

"Bu yolculuk insanlara neyi sunduğunuzla ilgilidir. Bizim Diyarbakır'a oynadığımız dönemde, izleyici gençlerden birçoğu konservatuara gitmeyi hedeflemeye başlamıştı. Şahane bir izleyicimiz vardı. Biz gittikten sonra tuhaf bulvar komedileri oynamaya başladılar seyirci çekmek için. 7 yıldır Bir Delinin Hatıra Defteri'ni oynuyorum, ama henüz delirmediğimi düşünüyorum. Daha doğrusu rutinimde yaşamaya devam ediyorum. Delilik göreceli bir kavram, sistemin belirlediği bir ölçüden bahsediyoruz sonuçta. Ben bilmiyorum, belki de sistem bana karşıdır."

"Türkiye'de oynanan dizilerde karakterler aynı, sadece oynayanlar değişiyor"

Beşikçioğlu Bavul Dergi Mayıs sayısında yayımlanan röportajında, televizyon dizilerinin aynılığına değinerek "Türkiye'de işlerin çoğu zaten ölü doğduğu için hayata döndürmek pek mümkün olmuyor. Çünkü önceki örneklere göre işler yapılıyor. Tutan bir işe bakıp biz de böyle bir iş yapalım zihniyeti hakim. Ben hep belirttim bunu. Oynanan karakterlerin birçoğu aslında aynı, sadece oynayanlar değişiyor. Türk televizyon dizilerinde böyle bir kafa oluşmaya başladı," dedi. Erdal Beşikçioğlu, uzun süreli dizilerin ağır çalışma şartlarına da gönderme yaparak "46 Yok Olan" dizisinin çalışma şartlarının rahatlığından bahsetti: "Bayat hamsi gibi bakmıyoruz" "Eskiden dizilerde kilo veriyorduk, bir saat yapınca kilo almaya başladım. Böyle olunca o kadar da yorucu olmuyor, keyifle yapıyorsun işini. Ayrıca bir saat olunca seyirci de tek bir işe bağımlı kalmamış oluyor. 60 dakikalık sistemde saat sekizden sonra seyredebileceğin üç program var demektir. Oyunculuk tarafında da biz daha dinlenmiş oluyoruz, gözaltlarımız çökmüyor, bayat hamsi gibi bakmıyoruz," dedi.

Erdal Beşikçioğlu'dan 46 Yok Olan itirafı

Star Tv ekranlarına yeni bir heyecan katan '46 Yok Olan' dizisinin ünlü oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, dizide canlandırdığı genetik profesörü için "Çift kişilikli, değişik bir karakter. Bazen çok sinir oluyorum oynadığım karaktere" şeklinde konuştu.
20 Mayıs 2016 09:17

'46 Yok Olan' dizisiyle ekrana gelen Erdal Beşikçioğlu Arnavutköy'deki bir mekanda görüntülendi. Öğrencileriyle bir araya gelip sohbet eden oyuncu, yaklaşık iki saat vakit geçirdiği mekanda kadın hayranlarının markajındaydı. Bir ara yanına gelen hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren Beşikçioğlu, dizinin çekimleri için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

46-yok-olannn1.jpg

Dizide genetik profesörü Murat karakterini canlandıran oyuncu, rolüyle ilgili olarak "Çift kişilikli bir karakteri oynuyorum. Bazen çok sinir oluyorum oynadığım karaktere. Değişik bir adam" dedi. Anlaşmalarının 13 bölüm olduğunu belirten Beşikçioğlu, "Devam edip etmeyeceğimizi bilmiyorum. Onu gelecek günler gösterecek. Ama biz mutlu ve keyifliyiz" şeklinde konuştu.

aslında bu dizi bitecek demek istedim ama direkt öyle dersem 40 gün @Doğu ve @MEnes le uğraşmam lazım :A
Biterse hıncımı senden çıkartırım :A

"Tutan bir işe bakıp biz de böyle bir iş yapalım zihniyeti hakim. Ben hep belirttim bunu. Oynanan karakterlerin birçoğu aslında aynı, sadece oynayanlar değişiyor. Türk televizyon dizilerinde böyle bir kafa oluşmaya başladı" müthiş yorum helal olsun Erdal reise :)

bu dizinin senaristi gelecek sezon tims'in dönem dizisini yazacakmış aynı zamanda kara kutu ve behzat ç. nin de yazarıymış @MEnes @Master.1000 @Doğu @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @Bully
Ercan Mehmet Erdem'i çok severim. Farklı kafalara sahip her senaristi sevdiğim gibi. Tims'le anlaştıysa boş bir işle gelmez diye tahmin ediyorum. Bakalım şans veririm herhalde. :)
aslında bu dizi bitecek demek istedim ama direkt öyle dersem 40 gün @Doğu ve @MEnes le uğraşmam lazım :A
Ama bu diziyi bırakıp o diziye geçerse yerim ulan Tims'ini tarihi dizisini. :A :A Çizerim hepsini. :A
Biterse hıncımı senden çıkartırım :A

"Tutan bir işe bakıp biz de böyle bir iş yapalım zihniyeti hakim. Ben hep belirttim bunu. Oynanan karakterlerin birçoğu aslında aynı, sadece oynayanlar değişiyor. Türk televizyon dizilerinde böyle bir kafa oluşmaya başladı" müthiş yorum helal olsun Erdal reise :)
Mükemmel yorumlamış gerçekten. Adamın sözlerinden bile kalite akıyor. Gerçekten artık bu oyunculuk işi tiyatro çıkışlı oyuncular dışında yapılmamalı. Hepten kovulmalı sektörden bu mankenden bozma oyuncular. :)

Son düzenleme:
Ercan Mehmet Erdem'i çok severim. Farklı kafalara sahip her senaristi sevdiğim gibi. Tims'le anlaştıysa boş bir işle gelmez diye tahmin ediyorum. Bakalım şans veririm herhalde. :)

Ama bu diziyi bırakıp o diziye geçerse yerim ulan Tims'ini tarihi dizisini. :A :A Çizerim hepsini. :A

Mükemmel yorumlamış gerçekten. Adamın sözlerinden bile kalite akıyor. Gerçekten artık bu oyunculuk işi tiyatro çıkışlı oyuncular dışında yapılmamalı. Hepten kovulmalı sektörden bu mankenden bozma oyuncular. :)
Kanka bu Çilek Reçeli, Vişne Kokusu tarzı dizileri şutlamak lazım. Sektör ve kumanda ergenlerin etrafında dönüyor. Ulan şu dizi harcanıyor Hanim Köylü tarzı aynısından bin tane olan diziler tutuyor skandal resmen. İzleyenlere de saygı duymuyorum la aynı diziyi aynı oyuncularla çekiyorlar geçen baktım müzikler filan da aynı bu kadar kepazelik olmaz artık. Harbiden intihar sebebi şu dizinin biteceğini bilmek.

Son düzenleme:
Kanka bu Çilek Reçeli, Vişne Kokusu tarzı dizileri şutlamak lazım. Sektör ve kumanda ergenlerin etrafında dönüyor. Ulan şu dizi harcanıyor Hanim Köylü tarzı aynısından bin tane olan diziler tutuyor skandal resmen. İzleyenlere de saygı duyuyorum la aynı diziyi aynı oyuncularla çekiyorlar geçen baktım müzikler filan da aynı bu kadar kepazelik olmaz artık. Harbiden intihar sebebi şu dizinin biteceğini bilmek.
O kadar emin olmayalım ya belki de iyi bir şey bu sefer gerçekten de erkenden bitirilmez. Artık bu ekranların farklı ve kaliteli işleri görmesi ve alışması lazım. Elin yabancısı yaparken biz neden eksik kalalım sürekli. Yok mu şu reyting ölçümlerini düzeltmenin, denek sayısını genele yaymanın bir yolu falan? Ben anlayamıyorum yani bu işi. İçinden çıkılmayacak bir döngüye girdik resmen. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.

bu dizinin senaristi gelecek sezon tims'in dönem dizisini yazacakmış aynı zamanda kara kutu ve behzat ç. nin de yazarıymış @MEnes @Master.1000 @Doğu @Harunnn60 @Çiğdem- @Forumdash @Bully

Kafama sıkmış kadar oldun.. umarım öyle birşey yoktur. 46 öncesi Kara Kutu'yu çektiler zaten.. o diziye de çok yazık olmuştu. Ama 46'yı yayından kaldırırlarsa türk televizyonu benim için biter. Vadiden sonra 46 darbesini kaldıramam artık. Kimse de 46'dan daha iyi birşey beklemesin.. bu kadar hasta bir İş bir daha gelmez. Yayından kalkarsa eğer.. ekibe tavsiyem hiç bu kadar kafa patlatmalarına, emek vermelerine gerek yok.. Ahmet'le Ayşe'yi aşık etsinler.. bir kaç bölüm sonra bir iki karakter daha dahil ettin mi tamam. Hepsi birbiriyle sevgili olsun, tirip atsın, zırlasın, sevgili olsun. Al sana efsane dizi. Türkiye'nin dizi sektörü gerçekten bitmiş. Rezaleten başka birşey değil.

Yukardaki paylaştığım haber açikcası kafamı karıştırdı biraz.. gerçekten 13. Bölümü final olarak sabitledilerse.. en kısa zamanda kampanya başlatıyorum. Vadide yapamadım bari 46'da acısını çıkartim. Olsun boş çıksın en azından biz izleyici olarak elimizden geleni yapmış oluruz. Bu berbat sektörede bir ilki yaşatmış oluruz.

O kadar emin olmayalım ya belki de iyi bir şey bu sefer gerçekten de erkenden bitirilmez. Artık bu ekranların farklı ve kaliteli işleri görmesi ve alışması lazım. Elin yabancısı yaparken biz neden eksik kalalım sürekli. Yok mu şu reyting ölçümlerini düzeltmenin, denek sayısını genele yaymanın bir yolu falan? Ben anlayamıyorum yani bu işi. İçinden çıkılmayacak bir döngüye girdik resmen. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.
La daha 10 dakika oldu bunu diyeli bitecek diye haber çıkmış @Doğu. Gel de kafayı yeme ya...

Kanka elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim şu an mal mal ekrana bakıyorum. İnşallah doğru değildir.
Aynen öyle boş boş bakıyorum, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğruysa bile bu karardan vazgeçsinler, bir şeyler yapsınlar devam etsin bu dizi en az bir sezon daha. :T:

Ne haberi çıktı?
24 Haziran Final aga kara haber :cry:

Aynen öyle boş boş bakıyorum, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Doğruysa bile bu karardan vazgeçsinler, bir şeyler yapsınlar devam etsin bu dizi en az bir sezon daha. :T:
Ya bu deneklere müstehak beter olsunlar hepsinin tek tek Allah belasını versin. Saçma sapan kısır döngüleri izlesinler. Yav her dizide aşk meşk olmak zorunda mı arkadaş. Bir tane dizide de farklı bir hikaye olsun her şey aşk mı anasını satayım.

24 Haziran Final aga kara haber :cry:

Ya bu deneklere müstehak beter olsunlar hepsinin tek tek Allah belasını versin. Saçma sapan kısır döngüleri izlesinler. Yav her dizide aşk meşk olmak zorunda mı arkadaş. Bir tane dizide de farklı bir hikaye olsun her şey aşk mı anasını satayım.
Gerçekten de lanet olsun o deneklere. Bu denekler ya değişsin ya da tümden sistem değişsin. Adam gibi ölçüm yapılsın. Bu kadar verilen emek ipsiz sapsız 3 5 bin kendini bilmeze kurban gidemez ve gitmemeli artık.

Haberi ranini duyurmadığı sürece fazla inanmamaya çalışın en kesin kaynaklı haberler o siteden çıkıyor şu an final haberini paylaşmamışlar yarını bekleyelim derim