aga ders anlattığı sahnede bile kasarak oynuyor şekil gözükmeye çalışıyor ama hiç doğal değil oyunculuğunu pek beğenmiyorumErdal mı sırıtmış.Senin uyuma vakin gelmedi mi?
Pananın 2.şirketi gibi birşey![]()
aga ders anlattığı sahnede bile kasarak oynuyor şekil gözükmeye çalışıyor ama hiç doğal değil oyunculuğunu pek beğenmiyorumErdal mı sırıtmış.Senin uyuma vakin gelmedi mi?
Pananın 2.şirketi gibi birşey![]()
Senin düşüncendir ama bana göre ve oyunculuklardan anlayana göre yada önyargılı olmuyanlara göre oyunculuk sanatı gösterdiği gerçeğini değiştirmezaga ders anlattığı sahnede bile kasarak oynuyor şekil gözükmeye çalışıyor ama hiç doğal değil oyunculuğunu pek beğenmiyorumorda şaman ayinine gittiği kız vardı ya tuhaf bi tip o iyi oynuyordu bak
![]()
Aga para sorun değil bizde para bolBiz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉
![]()
o senin gerçeğin aga bana göre de kasarak oynuyor bu bir gerçekSenin düşüncendir ama bana göre ve oyunculuklardan anlayana göre yada önyargılı olmuyanlara göre oyunculuk sanatı gösterdiği gerçeğini değiştirmez![]()
La aklıma Çalgı Çengi'deki sahne geldio senin gerçeğin aga bana göre de kasarak oynuyor bu bir gerçek
aga siz sosyal medya çocuğu biz halkın çocuğuyuz o yüzden halkın gözünden bakıyorum dizilere anlatabiliyormuyum![]()
Sosyal medya çocuğuda halkın çocuğudur bir diğer deyişle sosyal medya genç halkı temsil eder .o senin gerçeğin aga bana göre de kasarak oynuyor bu bir gerçek
aga siz sosyal medya çocuğu biz halkın çocuğuyuz o yüzden halkın gözünden bakıyorum dizilere anlatabiliyormuyum![]()
evet siz demezsiniz kanal d direkt indirir bütçenin %40 ını keserAga para sorun değil bizde para bolBiz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉
![]()
@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasınSosyal medya çocuğuda halkın çocuğudur bir diğer deyişle sosyal medya genç halkı temsil eder .
Bende zaten senin gerçeğin dedim![]()
Halkın geneli beğendi aga sen rahat ol@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasınama ben sosyal medyayı pek takmam halkın geneline bakarım ve halkın ağzıyla konuşurum
o açıdan halk bu diziyi izlemez NET
![]()
Ben genç halka bakıyorum çünkü ben genç halkı temsil ediyorum.Ben napim dedelerin,teyzelerin,ninelerin izlediği diziyi .O zaman o kesime bakıyorsan, o kesimi çok önemsiyorsan git Kırgın Çiçekler,Karagül gibi dizileri izle napim@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasınama ben sosyal medyayı pek takmam halkın geneline bakarım ve halkın ağzıyla konuşurum
o açıdan halk bu diziyi izlemez NET
![]()
Dün bende çoğu yorumları okudum.Bizim kitlemizin yüzde 90'lık kısmı beğenmiş.Yüzde 10'luk kısmı da görüntü yönetminine ufak eleştiri yapmış.
Olabilir ben eleştirilere açığım aga benim de beğenmediğim yerler vardı mesela ilk kısımlar biraz karışıktı daha sade bir girişle vites artırılabilirdi. Ama böyle @takas gibi kendini baştan soyutlayan adamlara ne denir kiDün bende çoğu yorumları okudum.Bizim kitlemizin yüzde 90'lık kısmı beğenmiş.Yüzde 10'luk kısmı da görüntü yönetminine ufak eleştiri yapmış.
işte bahsettiğim olay tam bu siz twittera falan bakıp genel konuşuyorsunuz ülkeyi ordan ibaret sanıyorsunuz halbuki orayı kullananlar ülkenin en fazla %5 ini oluşturabilir etkisiz elemanlar yaniHalkın geneli beğendi aga sen rahat olBana şimdi milletimizin attığı tweetleri attırtma buraya vallaha yorgunum tek tek uğraşamam
Ama çok istiyorsan #46YokOlan yaz twitter arama çubuğuna halkın nabzını tut
![]()
gençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mıBen genç halka bakıyorum çünkü ben genç halkı temsil ediyorum.Ben napim dedelerin,teyzelerin,ninelerin izlediği diziyi .O zaman o kesime bakıyorsan, o kesimi çok önemsiyorsan git Kırgın Çiçekler,Karagül gibi dizileri izle napim![]()
La zaten reyting kaygısı olsa 23.30'da mı başlar dizi aga ? Bu adamların derdi devrim niteliğinde bişey yapmak. Bişey deniyorlar belli kiişte bahsettiğim olay tam bu siz twittera falan bakıp genel konuşuyorsunuz ülkeyi ordan ibaret sanıyorsunuz halbuki orayı kullananlar ülkenin en fazla %5 ini oluşturabilir etkisiz elemanlar yani
gençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mısadece gençlerden bahsediyorum bak orta yaş yani 30 lu yaşlardaki insanları saymadım bile
mesela kv terör yayından kaldırıldığında pananın çok meşhur bi açıklaması vardı orda ilk bölümünü herkesimden 30 milyon insanın izlediği dizi diyordu. onun içinde gençler orta yaş yaşlı hepsi vardı. ama bu diziyi gerçekten gençlerin büyük çoğunluğu izlese acayip oranlar görürdün mesela yarın okulda sorsam sınıftaki arkadaşlara 55 kişiden 50 si izlememiştir garanti 30 unun haberi bile yoktur böyle bir dizi olduğundan 20 si de belki duymuştur
bunlar gözlemlerim diyorum halkın içindeyim siz twitter ın içindesiniz orayı ülke sanıyorsunuz sonrada 2 reyting
![]()
20.00 de başlasa o kadar yapımın içinde 1 rtg anca alır saati bence iyi dizi içinLa zaten reyting kaygısı olsa 23.30'da mı başlar dizi aga ? Bu adamların derdi devrim niteliğinde bişey yapmak. Bişey deniyorlar belli kiDizinin konusundaki deney gibi düşün
Bakalım ülke yeni konsepte ne tepki verecek diyerek planlanan bir sistem var kanımca
![]()
Bence dizi için en uygun saat 22.30'dur. 20.00 da çok erken olur. Survivor falan filan derken harcanır gider dizi.20.00 de başlasa o kadar yapımın içinde 1 rtg anca alır saati bence iyi dizi için
aga devrim yaparlarsa pana film imzayı atacak her türlü kardayız![]()
Ben twitter gibi sosyal medyaya bakarım tabi çünkü beni o temsil ediyor.Ben genç adamım banane kardeşim dedelerin,teyzelerin baktığı diziden banane .Bende sana demiyorum zaten 46'ı herkes izler diye kendin ikidebir söyleyip duruyorsunişte bahsettiğim olay tam bu siz twittera falan bakıp genel konuşuyorsunuz ülkeyi ordan ibaret sanıyorsunuz halbuki orayı kullananlar ülkenin en fazla %5 ini oluşturabilir etkisiz elemanlar yani![]()
La aga senden tam böyle anket yapmadan böyle kafasına göre kendine göre yorumlayan istatistikçi olurgençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mı![]()
Say sayma diyen mi oldusadece gençlerden bahsediyorum bak orta yaş yani 30 lu yaşlardaki insanları saymadım bile![]()
La sen şimdi niye Kurtlar Vadisini ortaya katıyorsun .Konu 46 dizisi anlatabiliyor muyum?mesela kv terör yayından kaldırıldığında pananın çok meşhur bi açıklaması vardı orda ilk bölümünü herkesimden 30 milyon insanın izlediği dizi diyordu. onun içinde gençler orta yaş yaşlı hepsi vardı. ama bu diziyi gerçekten gençlerin büyük çoğunluğu izlese acayip oranlar görürdün mesela yarın okulda sorsam sınıftaki arkadaşlara 55 kişiden 50 si izlememiştir garanti 30 unun haberi bile yoktur böyle bir dizi olduğundan 20 si de belki duymuştur![]()
Kafana göre gözlem yapmaktan vazgeç.Hay senin reytingine yabunlar gözlemlerim diyorum halkın içindeyim siz twitter ın içindesiniz orayı ülke sanıyorsunuz sonrada 2 reyting![]()
nereye yazmış aga efe avcı