Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erdal mı sırıtmış:D:D.Senin uyuma vakin gelmedi mi? :D

Pananın 2.şirketi gibi birşey :)
aga ders anlattığı sahnede bile kasarak oynuyor şekil gözükmeye çalışıyor ama hiç doğal değil oyunculuğunu pek beğenmiyorum :D orda şaman ayinine gittiği kız vardı ya tuhaf bi tip o iyi oynuyordu bak :D

aga ders anlattığı sahnede bile kasarak oynuyor şekil gözükmeye çalışıyor ama hiç doğal değil oyunculuğunu pek beğenmiyorum :D orda şaman ayinine gittiği kız vardı ya tuhaf bi tip o iyi oynuyordu bak :D
Senin düşüncendir ama bana göre ve oyunculuklardan anlayana göre yada önyargılı olmuyanlara göre oyunculuk sanatı gösterdiği gerçeğini değiştirmez :):)

Aga para sorun değil bizde para bol :) Biz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉 :A
:D:D.

Senin düşüncendir ama bana göre ve oyunculuklardan anlayana göre yada önyargılı olmuyanlara göre oyunculuk sanatı gösterdiği gerçeğini değiştirmez :):)
o senin gerçeğin aga bana göre de kasarak oynuyor bu bir gerçek :D
aga siz sosyal medya çocuğu biz halkın çocuğuyuz o yüzden halkın gözünden bakıyorum dizilere anlatabiliyormuyum :D

Bu dizide en sevdiğim şeylerden biri de 60 dakika olmuş olması. Dün izlerken bitişinden hemen önce reklama girdiğinde ''zaman ne kadar çabuk geçti'' dedim kendi kendime. Bu hazzı uzun zamandır alamıyordum hiçbir dizide. Dizi de kaliteli olunca ağıza çalınan bir parmak bal havası yarattı. :) Süreler cidden kısalmalı 80-90 dakikadan sonra bende bir mayışma, bir uyku hali başlıyor :A

aga siz sosyal medya çocuğu biz halkın çocuğuyuz o yüzden halkın gözünden bakıyorum dizilere anlatabiliyormuyum :D
La aklıma Çalgı Çengi'deki sahne geldi :) Biz Bizanslımıyız aga bize ettiğin muameleye bak :A

Sosyal medya çocuğuda halkın çocuğudur bir diğer deyişle sosyal medya genç halkı temsil eder .

Bende zaten senin gerçeğin dedim :D

Aga para sorun değil bizde para bol :) Biz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉 :A
evet siz demezsiniz kanal d direkt indirir bütçenin %40 ını keser:A

Sosyal medya çocuğuda halkın çocuğudur bir diğer deyişle sosyal medya genç halkı temsil eder .

Bende zaten senin gerçeğin dedim :D
@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın :d ama ben sosyal medyayı pek takmam halkın geneline bakarım ve halkın ağzıyla konuşurum :D o açıdan halk bu diziyi izlemez NET :D

@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın :D ama ben sosyal medyayı pek takmam halkın geneline bakarım ve halkın ağzıyla konuşurum :D o açıdan halk bu diziyi izlemez NET :D
Halkın geneli beğendi aga sen rahat ol :) Bana şimdi milletimizin attığı tweetleri attırtma buraya vallaha yorgunum tek tek uğraşamam :) Ama çok istiyorsan #46YokOlan yaz twitter arama çubuğuna halkın nabzını tut :)

@Doğu aga senle AlemTo sosyal medyaya göre konuşuyorsunuz onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın :D ama ben sosyal medyayı pek takmam halkın geneline bakarım ve halkın ağzıyla konuşurum :D o açıdan halk bu diziyi izlemez NET :D
Ben genç halka bakıyorum çünkü ben genç halkı temsil ediyorum.Ben napim dedelerin,teyzelerin,ninelerin izlediği diziyi .O zaman o kesime bakıyorsan, o kesimi çok önemsiyorsan git Kırgın Çiçekler,Karagül gibi dizileri izle napim :D

Foruma anca girebildim. 46 başlar başlamaz forumu çökertti, sosyal medyayı inletti. Gelecek bölümlerde ne olur Allah bilir :D

Dün bende çoğu yorumları okudum.Bizim kitlemizin yüzde 90'lık kısmı beğenmiş.Yüzde 10'luk kısmı da görüntü yönetminine ufak eleştiri yapmış.
Olabilir ben eleştirilere açığım aga benim de beğenmediğim yerler vardı mesela ilk kısımlar biraz karışıktı daha sade bir girişle vites artırılabilirdi. Ama böyle @takas gibi kendini baştan soyutlayan adamlara ne denir ki :A

Halkın geneli beğendi aga sen rahat ol :) Bana şimdi milletimizin attığı tweetleri attırtma buraya vallaha yorgunum tek tek uğraşamam :) Ama çok istiyorsan #46YokOlan yaz twitter arama çubuğuna halkın nabzını tut :)
işte bahsettiğim olay tam bu siz twittera falan bakıp genel konuşuyorsunuz ülkeyi ordan ibaret sanıyorsunuz halbuki orayı kullananlar ülkenin en fazla %5 ini oluşturabilir etkisiz elemanlar yani :D
Ben genç halka bakıyorum çünkü ben genç halkı temsil ediyorum.Ben napim dedelerin,teyzelerin,ninelerin izlediği diziyi .O zaman o kesime bakıyorsan, o kesimi çok önemsiyorsan git Kırgın Çiçekler,Karagül gibi dizileri izle napim :D
gençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mı :D sadece gençlerden bahsediyorum bak orta yaş yani 30 lu yaşlardaki insanları saymadım bile :D mesela kv terör yayından kaldırıldığında pananın çok meşhur bi açıklaması vardı orda ilk bölümünü herkesimden 30 milyon insanın izlediği dizi diyordu. onun içinde gençler orta yaş yaşlı hepsi vardı. ama bu diziyi gerçekten gençlerin büyük çoğunluğu izlese acayip oranlar görürdün mesela yarın okulda sorsam sınıftaki arkadaşlara 55 kişiden 50 si izlememiştir garanti 30 unun haberi bile yoktur böyle bir dizi olduğundan 20 si de belki duymuştur :D bunlar gözlemlerim diyorum halkın içindeyim siz twitter ın içindesiniz orayı ülke sanıyorsunuz sonrada 2 reyting :D

işte bahsettiğim olay tam bu siz twittera falan bakıp genel konuşuyorsunuz ülkeyi ordan ibaret sanıyorsunuz halbuki orayı kullananlar ülkenin en fazla %5 ini oluşturabilir etkisiz elemanlar yani :D

gençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mı :D sadece gençlerden bahsediyorum bak orta yaş yani 30 lu yaşlardaki insanları saymadım bile :D mesela kv terör yayından kaldırıldığında pananın çok meşhur bi açıklaması vardı orda ilk bölümünü herkesimden 30 milyon insanın izlediği dizi diyordu. onun içinde gençler orta yaş yaşlı hepsi vardı. ama bu diziyi gerçekten gençlerin büyük çoğunluğu izlese acayip oranlar görürdün mesela yarın okulda sorsam sınıftaki arkadaşlara 55 kişiden 50 si izlememiştir garanti 30 unun haberi bile yoktur böyle bir dizi olduğundan 20 si de belki duymuştur :D bunlar gözlemlerim diyorum halkın içindeyim siz twitter ın içindesiniz orayı ülke sanıyorsunuz sonrada 2 reyting :D
La zaten reyting kaygısı olsa 23.30'da mı başlar dizi aga ? Bu adamların derdi devrim niteliğinde bişey yapmak. Bişey deniyorlar belli ki :A Dizinin konusundaki deney gibi düşün :) Bakalım ülke yeni konsepte ne tepki verecek diyerek planlanan bir sistem var kanımca :)

La zaten reyting kaygısı olsa 23.30'da mı başlar dizi aga ? Bu adamların derdi devrim niteliğinde bişey yapmak. Bişey deniyorlar belli ki :A Dizinin konusundaki deney gibi düşün :) Bakalım ülke yeni konsepte ne tepki verecek diyerek planlanan bir sistem var kanımca :)
20.00 de başlasa o kadar yapımın içinde 1 rtg anca alır saati bence iyi dizi için :D
aga devrim yaparlarsa pana film imzayı atacak her türlü kardayız :D

20.00 de başlasa o kadar yapımın içinde 1 rtg anca alır saati bence iyi dizi için :D
aga devrim yaparlarsa pana film imzayı atacak her türlü kardayız :D
Bence dizi için en uygun saat 22.30'dur. 20.00 da çok erken olur. Survivor falan filan derken harcanır gider dizi.

Ben twitter gibi sosyal medyaya bakarım tabi çünkü beni o temsil ediyor.Ben genç adamım banane kardeşim dedelerin,teyzelerin baktığı diziden banane .Bende sana demiyorum zaten 46'ı herkes izler diye kendin ikidebir söyleyip duruyorsun:D
gençlerinde çok büyük kısmı izlemez emin olabilirsin aga bu ülkede 20 milyondan fazla genç var haberin var mı :D
La aga senden tam böyle anket yapmadan böyle kafasına göre kendine göre yorumlayan istatistikçi olur :D.20 Milyon gence sordun mu tek tek? Gençleri çoğu değil %99'u sosyal medya kullanır.Sosyal medya sayesinde gençlerin ne düşündüğünü ben okuyorum sende öyle önyargını bırak sende oku :D
sadece gençlerden bahsediyorum bak orta yaş yani 30 lu yaşlardaki insanları saymadım bile :D
Say sayma diyen mi oldu :D?
mesela kv terör yayından kaldırıldığında pananın çok meşhur bi açıklaması vardı orda ilk bölümünü herkesimden 30 milyon insanın izlediği dizi diyordu. onun içinde gençler orta yaş yaşlı hepsi vardı. ama bu diziyi gerçekten gençlerin büyük çoğunluğu izlese acayip oranlar görürdün mesela yarın okulda sorsam sınıftaki arkadaşlara 55 kişiden 50 si izlememiştir garanti 30 unun haberi bile yoktur böyle bir dizi olduğundan 20 si de belki duymuştur :D
La sen şimdi niye Kurtlar Vadisini ortaya katıyorsun .Konu 46 dizisi anlatabiliyor muyum?
Sen kendine göre yorum yapıyorsun neymiş 55 kişiye sorsam 50 kişi izlememiştir diyor ee bende şimdi sorsam 75 Milyona 74 Milyonu izlemiştir dersem sağlıklı olur mu?Ben sana ne diyorum benim gibi kitle izliyor diyorum ben sana demiyorum ki halkın geneli izlemiştir.Benim gibi düşünen adamlardan bahsediyorum .
bunlar gözlemlerim diyorum halkın içindeyim siz twitter ın içindesiniz orayı ülke sanıyorsunuz sonrada 2 reyting :D
Kafana göre gözlem yapmaktan vazgeç.Hay senin reytingine ya :D.Bak yine diyorum bu 46'ı herkes izlemez benim gibi adamlar izler zaten herkesin izlemesine gerek yok.Sen o kadar teyzelerin,dedelerin bakış açısına göre dizi izliyorsan git onlara göre izle napim :D

Bu arada vadinin favori yorumcusu Efe Avcı da diziyi takip ediyor :F

@OzaN @destere ve diğer yabancı dizi takipçilerini de etiketlemek lazım dizi hoşlarına gidebilir :)

@Since2011 aga senin gibi adamlar çok az işte istatistiki verileri kafadan atmıyorum gözlem ve deney sonucu rasyonal ve analitik çözümlemeler ışığında süzgeçten geçirilmiş ham ve güvenilir bilimsel verilerdir :D sonuç ortada işte
çık sokağa sor 100 kişiye sonucu görünce diyeceksin takas kardeşim harbiden haklıymış twitter hikaye hikaye :D sosyal medyaya bakmayın fazla halktan kopuk sosyal medyadan türkiyeyi ibaret sananlar 1 kasımdan önce ak parti %30 alacak chp %30 u geçecek falan diyordu mesela ama halkın içinde olunca durumun nasıl tam tersi olduğunu gördük ülke bunlarn ibaret olsa chp iktidar hdp ana muhalefet akp arti barajı geçemez hey yavrum hey :D

Bu arada vadinin favori yorumcusu Efe Avcı da diziyi takip ediyor :F

@OzaN @destere ve diğer yabancı dizi takipçilerini de etiketlemek lazım dizi hoşlarına gidebilir :)
nereye yazmış aga efe avcı :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06