Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir sahne anca bu kadar orjinal olur.. adamlar oynamıyor resmen yaşıyorlar.

Salim karakterine çok büyük hayran kaldım. Erdal'a zaten sözler yetersiz kalıyor.

Var 4'te ama ben izleyemem gibi. Bir animeye başladım 20 bölümünü izledim bugün.
24'te bitiyor. Bitirip yatarım yüksek ihtimal, yarın 10' da okula kalkacağım.
La ne animesi
Bu maç efsane OKC kazanırsa fişi çekecek
En güzel maçı kaçıracan

Dün 8. Bölümü tekrar izledim..
Saygın Soysal tek kelimeyle dehşet bir oyunculuk sergiliyor. Büyük keyif alıyorum sahnelerinden. Tefeci rolünde ki adama ise bittim zaten. Dizinin her sahnesi mi bu kadar orjinal olur. Gerçek tefeci olsa, anca bu kadar olurdu. Sahnede ki ciddiyet, replikler, oyunculuk, ki bence oyunculuk yok tamamen yaşanıyor herşey, cüzdan olayı felan filan herşey mükemmel üstü.

diziyi falan bilmem bana göre fazla abartıyorsunuz ama saygın soysal cidden çok iyi oyuncudur ve enteresan şekilde sevdiğim bir oyuncudur aslında bu yolla yeni sezonda vadiye gelse süper olur

[...]

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU – BEHZAT Ç. / MURAT

Oyuncunun iyisi, karizmatiği ve kendine hayran bırakanı diyorsak Erdal Beşikçioğlu’na ayrı bir parantez açmak lazım… Behzat Ç. İle bu ekranlara hatta bu topraklara kattığı ruh hala etrafımızda dolaşıyor. 46 Yok Olan’da Murat rolü ile dizinin az ama öz izleyenini kendine her hafta hayran bırakıyor. Deliyle deli oluyor, bunu öyle bir adabı ile yapıyor ki, asaletini kaybetmiyor ve belki aynı sahneyi on kere izletiyor. İçimizden biri olmaksa, yeri geldiğinde küfürü basıp yumruklarına sarılmaksa mesela onu da abartsız ve harika şekilde yapıyor. Zaten başkasının ağzına “Ben iyi bir adam olamadım. İyiler ilk görüşte tanınmaz!” lafı da yakışmazdı! Kendi kendine mektup okuyup, bunu “iki farklı tarafın” mimikleri ile harmanlayan bir adama ne desek az!

[...]

Hürriyet