Yok lan bölüm güzeldi ben çdye öyle dedimCiddi misin?.Bölüm çok mu kötüdü
![]()
Sen ne zaman geldin de bana çd diyon lanYok lan bölüm güzeldi ben çdye öyle dedimBu dizinin en kötü bölümü, en rezil bölümü bile piyasadaki aşk meşk dizilerini kevgire çevirir, tokat manyağı yapar
![]()
İsmin çok uzun üşendimSen ne zaman geldin de bana çd diyon lan![]()
Yarın kalkınca izleyecemYok lan bölüm güzeldi ben çdye öyle dedimBu dizinin en kötü bölümü, en rezil bölümü bile piyasadaki aşk meşk dizilerini kevgire çevirir, tokat manyağı yapar
![]()
Yarın izleyecem aga bakalım nasıl bölüm olmuş@Since2011 şöyle söylim ilk sahne ve son sahne dışında başka sahne yoktu bölümde
Dizi yayından kalktı adam kalkınca izleyecem diyor halaYarın kalkınca izleyecem
Yarın izleyecem aga bakalım nasıl bölüm olmuş![]()
Şaka mı yapıyorsun kanka yoksa ciddi misin?Dizi yayından kalktı adam kalkınca izleyecem diyor hala![]()
Hahaha 20 saniyelik bir kalp kriziŞaka mı yapıyorsun kanka yoksa ciddi misin?.
Olabilir çünkü bu dizi haberlerine filan uzağımHahaha 20 saniyelik bir kalp krizi
Şaka tabi lanAma kalkar yani bu sonuçlara bakılırsa
![]()
Aynen. İkinci sezonu olsun çok isterim. Efsane olur. Star dizinin içine etti. Yazık olacakOlabilir çünkü bu dizi haberlerine filan uzağım.Bu sezon en azından 13 bölüm yayınlanır diyorum ,sonradan malesef reyting kurbanı olur
![]()
Behzat Ç gibi sosyal medyada büyük tepki olursa en azından 1 sezon daha uzayabilirAynen. İkinci sezonu olsun çok isterim. Efsane olur. Star dizinin içine etti. Yazık olacak![]()
Olur mu olur aga sosyal medyamız çok kuvvetli ama oraya bakarsak kaç dizi bitmiyordu sözdeBehzat Ç gibi sosyal medyada büyük tepki olursa en azından 1 sezon daha uzayabilir![]()
Keşke Trt 1'de yayınlasadı kafamız rahat olsadıOlur mu olur aga sosyal medyamız çok kuvvetli ama oraya bakarsak kaç dizi bitmiyordu sözde1 milyon tweet attılar ergenler yine kurtaramadılar
![]()
Yok aga bu senaryo TRT'ye ağır kaçarKeşke Trt 1'de yayınlasadı kafamız rahat olsadı![]()
Star'ın ne artısı var kanka ayıptır sormasıYok aga bu senaryo TRT'ye ağır kaçarGerçi KanalD hariç her kanalda olabilirdi ama Star en iyi seçenek olmuş oldu. İnşallah seneye Vadiyi de alırlar
![]()
La bize zararı var da diğer kanallar eminim daha beter içine ederdi kesinlikle KanalD'de falan olsak düşünemiyorum en az 15 dakikalık 2 tane reklam kabus gibiStar'ın ne artısı var kanka ayıptır sorması.
Tüm kanallar aynı kankaLa bize zararı var da diğer kanallar eminim daha beter içine ederdi kesinlikle KanalD'de falan olsak düşünemiyorum en az 15 dakikalık 2 tane reklam kabus gibi![]()