Cilve yapıyordur.Bu kızda amma saçıyla oynuyor 😀
Ceyla ilacı aldı. Kafalar gidik.
Cilve yapıyordur.Bu kızda amma saçıyla oynuyor 😀
Öyle gözüküyor. Çok sıkıntılı durumlar.Gecenin sonu çok tehlikeli yerde bitecek oldukça rahatsızım![]()
Nerede bitecek ki aga birşey olmaz artık haftaya artık bu bölüm hareketsizdiGecenin sonu çok tehlikeli yerde bitecek oldukça rahatsızım![]()
Ben de beğenmedim bu bölümü aga ilk 4 bölümün altında kaldıNerede bitecek ki aga birşey olmaz artık haftaya artık bu bölüm hareketsizdi
Bu dizinin 13. bölümünu malesef final olur gibi geliyor inş reytingler kipirdarda en azindan 2. Sezonu izlerizBen de beğenmedim bu bölümü aga ilk 4 bölümün altında kaldı![]()
Ne oldu aga kacirdim benOhaa son sahnede patlattılar bombayı ...
Müthişti sahne. Şimdi anlatsam da olmayacak izlemek lazım.Ne oldu aga kacirdim ben
Son sahnede ileriki bölümlerden, geçmişten falan karışık bir şey koymuşlar. Çok değişikti.Salim gözünü sevdiğim sen niye ağlıyon 🙂
Hadi be ciddi misin? Ulan bitti diye kapadımOhaa son sahnede patlattılar bombayı ...
Muratta ki sans bizde olsa keşke kaptı kızı orda bitti 1 hafta onlari beklicez artıkHadi be ciddi misin? Ulan bitti diye kapadım![]()
Son sahnede fenaydi bombaHadi be ciddi misin? Ulan bitti diye kapadım![]()
Evet onu fark ettim ancak bolumler ilerleyince anlayacaz baska turlu zorSon sahnede ileriki bölümlerden, geçmişten falan karışık bir şey koymuşlar. Çok değişikti.![]()
Haftaya çok tuhaf yerden başlar o zamanMuratta ki sans bizde olsa keşke kaptı kızı orda bitti 1 hafta onlari beklicez artık![]()