Riske alamazdım Tv başında bekledim. Adamlar 7 8 dakika fazla verdiler ve bombayı patlattılar.Hadi be ciddi misin? Ulan bitti diye kapadım
Riske alamazdım Tv başında bekledim. Adamlar 7 8 dakika fazla verdiler ve bombayı patlattılar.Hadi be ciddi misin? Ulan bitti diye kapadım
7-8 dk mı ? Allah kahretsin hemen tekrar izlemem lazım bölümü Bu gece çok uzun olacakRiske alamazdım Tv başında bekledim. Adamlar 7 8 dakika fazla verdiler ve bombayı patlattılar.
Bu geceden rahatsızdın boşa değilmiş. O son sahneyi görünce anlayacaksın.7-8 dk mı ? Allah kahretsin hemen tekrar izlemem lazım bölümü Bu gece çok uzun olacak
Kesinlikle Amca'nın parmağı var bence de Bu arada ben kaçırmışım evli olduklarını bilmiyordum5. bölüm üzerine:
Murat ilacın etkisindeyken süper oluyor ya. Tam kafa karakter Erdal Beşikçioğlu her hafta büyülüyor be kardeşim! Özellikle Selin ile kalkan yedikleri sahne; ''Murat: Dün gece seninki geldi. Selin: Benimki... hahaha, Doğan Komiser'' harikaydı.
Gözden mi kaçırdınız yoksa yazmayı mı unuttunuz? Murat'ın amcası ile saftirik Sevim daha önceden evlilermiş, bu durumda Metin'in Cem'i tanıyamaması ilginç.
Benim ilerisi için şöyle bir öngörüm var: Murat'ın babasının katiliyle amcasının arasında bir bağlantı olabilir. Daha net yazayım: Metin'in kardeşinin ölümünde parmağı olabilir.
Ceyla reisin ilacı alıp libidosunun tabana vurduğu hali daha çok izlemek isterdik ama dizi tam yerinde bitti anasını satayım. Yalnız elindeki ilaç annesinin eline geçmemeli! Akbaba, Ceyla'ya mı aşık, yoksa babası vurulan çocuk o mu? bilemedim kafa gitti ilaçsız çözemeyiz bu işi en iyisi haftayı beklemek gerek.
@Doğu @MEnes @OzaN @Master.1000 @Since2011 @Polat Şaşmaz
Reçel sever çocuk Metin'in torunu işte.Kesinlikle Amca'nın parmağı var bence de Bu arada ben kaçırmışım evli olduklarını bilmiyordum
Ooo o zaman bu Amca'nın geçmişi çok karanlık İstihbaratçıymış zaten belki de bu organ morgan işlerini aklamak için bu adamı kullanıyorlardı eskiden. Çok değişik yerlere gidebilir dizi, tabii devam ederseReçel sever çocuk Metin'in torunu işte.
Kızlar fenaydı bu bölüm. Hele Ceyla'nın Ronaldo gibi bacaklarını açtığı sahne.Ooo o zaman bu Amca'nın geçmişi çok karanlık İstihbaratçıymış zaten belki de bu organ morgan işlerini aklamak için bu adamı kullanıyorlardı eskiden. Çok değişik yerlere gidebilir dizi, tabii devam ederse
Hiç sorma ya Ben oraları kaçırmışım gece gece izledim tenhada Bir de benim halimi düşün Şu Selin'in saçlarıyla oynayışı bile beni ağır tahrik ediyor zatenKızlar fenaydı bu bölüm. Hele Ceyla'nın Ronaldo gibi bacaklarını açtığı sahne.
Selin'in hikayesi ilginç gelisiyor; gizemli & bir o kadar da tehlikeli olaylar izleyeceğiz. Kızı karanlık işlere sokmuşlar ama şimdi yanında duran yok. Doğan geçen bölüme kadar tehdit ediyordu ama bu bölümde kolladı diyebiliriz. Hadi ikisi birlik oldular diyelim peşlerinde çete/mafya olduğu belli bu durumda da ikisini yaşatmazlar gibi geliyor.Hiç sorma ya Ben oraları kaçırmışım gece gece izledim tenhada Bir de benim halimi düşün Şu Selin'in saçlarıyla oynayışı bile beni ağır tahrik ediyor zaten
O çete mafya olayının Murat'la bağlantısı var mı aceba ? Çünkü Selin Murat'ı çok kurcalıyor. Kardeşiyle arasındaki bağı görüp etkilendim diyor ama hiç inanasım gelmedi. Bence Selin Doğan'dan daha tekinsiz bir tipSelin'in hikayesi ilginç gelisiyor; gizemli & bir o kadar da tehlikeli olaylar izleyeceğiz. Kızı karanlık işlere sokmuşlar ama şimdi yanında duran yok. Doğan geçen bölüme kadar tehdit ediyordu ama bu bölümde kolladı diyebiliriz. Hadi ikisi birlik oldular diyelim peşlerinde çete/mafya olduğu belli bu durumda da ikisini yaşatmazlar gibi geliyor.
Murat'ın doktoru hafıza problemini Selin'e söylemişti ondan dolayı şüpheleniyor. Bölümde yok ağzından laf almaya çalışmıyorum dese de, Murat'dan ciddi şekilde şüpheleniyor. Farkındaysan başkomiser Doğan dosyayı çoktan kapattı ama Selin kurcalamaya devam ediyor/edecek.O çete mafya olayının Murat'la bağlantısı var mı aceba ? Çünkü Selin Murat'ı çok kurcalıyor. Kardeşiyle arasındaki bağı görüp etkilendim diyor ama hiç inanasım gelmedi. Bence Selin Doğan'dan daha tekinsiz bir tip
Şu reyting sonuçları açıklansın da yatacağım
Bos bölüm aga izlemesen de olurYorumları okumuyorum çünkü bir türlü izleyemedim.En kısa zamanda izlerim, sonra yorumumu detaylı şekilde yaparım