44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Serenay adaydı.

Nazlı Çelik de askerlerin çatışma bölgesine bizzat gitmişti, bence başarısız demek abartı. Show TV zaten her ödülü topladı bir tane de eksik kalsın.

Çukur aday olmadığı için olabilir mi? İçerde vardı.

Son mesajımda dediğim gibi aday olduğundan haberdar değildim. Madem adaydı bir numaralı kazanma adayı benim için oydu ama dediğim gibi Aslı'da çok konuşuldu bu yıl, İstanbullu Gelin dizisiyle.

Son yılların en başarılı ve en skandalsız ödül töreniydi. Bu sene gerçekten güzel ve özenli bir şekilde hazırlanılmış. Senin de eline ve emeklerine sağlık.
@Yiğitt

Skandalsız, olaysız başarılı bir akış oldu. Ödül verilen isimler, kategoriler, adaylar ne derece tarafsız oldukları elbette yine tartışılır. Fakat Cem Davran geceyi iyi kotardı. Ödül almasına bi anlam veremediğim isimler oldu. Ödül veren isimlerin lüzumsuzluğu da keza. Komedi kadın oyuncu ödülü tam anlamıyla gecenin fiyaskosuydu. Şeyma Subaşı, Sinem Kobal neden ödül vermeye uygun görüldüler anlamak zor. Eşref Kolçak, Fatih Portakal, Ali Insan Varol, Çağlar Çorumlu ödül almalarına sevindiğim isimler oldu.

Samimi gelmiyo yorumun. Abartılı bir şekilde kanal fanlığı var ve ondan dolayı da o spikeri tutuyorsun. Bu da benim düşüncem.
Daha evvel itirafta demiştin bunu, kafanda beni nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama ben öyle abartılı fan olan bir insan değilim.

3 senedir kadının hakkı yeniyor hadi evvel ki sene Nazlı’ya verdiniz geçen sene? Bu sene? 3 sene üst iste alacak başarıda bir isim değil. Bak Fatih Portakal sonuna kadar hak ediyor tek kelime olumsuz bir yorum da yapmadım. Bunu objektif bakan herkes görür, Julide’nin hakkının yendiği ortada.

Emeklerine sağlık kanka.

Asil Gülbin Tosun hakediyor kadın darbe gecesi uyanıp ikiletmeden geldi ve meclisin bombalandığı sahneyi yayınlattı çok büyük emeği var kadının.
Geçen haftada reytinglerde zirvede yer aldı. Gerçek efsane Fatih ve Gülbin.
@xBUGRAx

Yanlız şöyle bir şey var bu ödül geçen sene yayınlananlara veriliyor.

İçerde dedim işte Çukur nereden aklıma geldiyse artık

Jülide Ateş iyi bir haber sunucusu ama Show'un haber politikası Flash TV tadında olduğu için alamıyor

Programi izlemedim, genel olarak Altin Kelebek fazla abartiliyor gibi geliyor bana. Ödüllerin bazilari ilginc geldi bana ama klasik olarak dagitilmis iste ödüller.

Güzel bir ödül töreni oldu Koray avcı,Aslı enver,Tolga Sarıtaş,Ebru Yaşar sevindiklerim arasında tüm ödül alanlarıda ayrıca tebrik ediyorum
@Yiğitt emeğine sağlık düzenleme süper