kız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
kız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
Bizde o gün forumda olmayız kimi geberticen bakalım
Allah değil ben korudum bana dua et
Aaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyorBende şutladım ortada kaldıDiyarbakır'da başka aileye gelin gidicem kan davası çıkaracam@ozgur2113 lerin aileyle @Maskeli Fedai nin aile arasında
@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx
ayol hep diyorum serhatın amacı şu sarı kedi olmakAaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyorAaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde
Tek aşkım Özgür diğerleri palavraAaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyorAaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde
kız bunun durumu o sarı kediden beter
İstediği herkesi herşeyi elde ediyor ya sen ona bakkız bunun durumu o sarı kediden beterperformans alamadığı moruk kocası; travesti sesli üvey kızına kaptırdığı parlak en son da kendisine elini sürmeyen yeni parlak kocası resmen dramanın dibi bu
ayol eski kocası bunu tatmin edemiyordur yeni kocası da elini sürmüyor bir arada birini elde etmiş o da diziden ayrılmış hemen kadın tadını çıkaramadanİstediği herkesi herşeyi elde ediyor ya sen ona bak
Şimdiki kocasını ben olsam ilaçla uyuturum öyle atarım yatağaayol eski kocası bunu tatmin edemiyordur yeni kocası da elini sürmüyor bir arada birini elde etmiş o da diziden ayrılmış hemen kadın tadını çıkaramadan
Bu bölüm efsoydu hep beraber izlemiştikkız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?