4 Ocak 2019 Cuma Reyting Sonuçları

Allah değil ben korudum bana dua et :A

Haha bu aileden daha kötü yere düştü @Maskeli Fedai :A:A @Çiğdem- @xemrexxx

Bende şutladım ortada kaldı :A Diyarbakır'da başka aileye gelin gidicem kan davası çıkaracam :A @ozgur2113 lerin aileyle @Maskeli Fedai nin aile arasında :A

@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx
Aaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyor :A :A :A Aaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde :F :F :F

Aaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyor :A :A :A Aaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde :F :F :F
ayol hep diyorum serhatın amacı şu sarı kedi olmak:A
rogol4.jpg

kız bunun durumu o sarı kediden beter :A performans alamadığı moruk kocası; travesti sesli üvey kızına kaptırdığı parlak en son da kendisine elini sürmeyen yeni parlak kocası resmen dramanın dibi bu :A
İstediği herkesi herşeyi elde ediyor ya sen ona bak :A

ayol eski kocası bunu tatmin edemiyordur yeni kocası da elini sürmüyor bir arada birini elde etmiş o da diziden ayrılmış hemen kadın tadını çıkaramadan:A
Şimdiki kocasını ben olsam ilaçla uyuturum öyle atarım yatağa :A