4 Ocak 2019 Cuma Reyting Sonuçları

Aaa şimdi bu aile normal yaşayan birisini kesin alenin yüz karası olarak görüyordur :F :F :F @Harunnn60 @xBUGRAx @serhatt @DarkLegenD
Pekii, @xemrexxx 'in Chucky kılığına girmesine ne demeli? :A Beni taklit etmenin bedelini biliyorsundur umarım. :A

JDlOn5.gif

kız buğra ve faruk @Forumdash Nasıl atladı bunları 😱 ailenin torunlarına recep tayyip adını vermesi de batının oyunu hep @Doğu ve @Maskeli Fedai üst aklı çözer birazdan:A @Çiğdem- @Aserat @Harunnn60 @ozmoturk @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @DarkLegenD @mrt-06 @denizz19 @MasacRE-

:T:Yaa ben bu konuyu takip ediyorum enişte tüm aileye kafayı yedirmiş ne annenin ne eşin gözü birşey görmüyor adam kendi çocuğuna tecavüz etmiş bu nasıl birşeydir

kız buğra ve faruk @Forumdash Nasıl atladı bunları 😱 ailenin torunlarına recep tayyip adını vermesi de batının oyunu hep @Doğu ve @Maskeli Fedai üst aklı çözer birazdan:A @Çiğdem- @Aserat @Harunnn60 @ozmoturk @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @DarkLegenD @mrt-06 @denizz19 @MasacRE-

Ben 2 gündür bu ailenin videolarını izliyorum beynim yanmak üzere. Adam din ayağına hepsinin korkutmuş resmen ölü gibi bakıyorlar ve hep aynı şeyleri tekrarlıyorlar :F “Bunlar büyük iftiralar müge hanım” :A

Ortadoğu'yu ABD değil sen dağıtacaksın. :F Trump ve Putin bile baş edemez seninle. :A
aaa doğru söylüyorsun canım bunu anlamış olmana sevindim, evet bu konularda iyiyim alçakgönüllülük yapamıycam :A İki aile arası kan davası fikrim güzel dimi beğendin mi :A :A