Yanıma seni de isterim ama
Yanıma seni de isterim ama
Ben varken o ne gerek var, gözünü oyarım seninYanıma seni de isterim ama@serhatt’la yiyin birbirinizi
![]()
Halit gibi her çiçekten bal alıyorum benBen varken o ne gerek var, gözünü oyarım senin![]()
Aaa ben kimseye benzemem, ya benimsin ya kara toprağın ona göre seçimini yapHalit gibi her çiçekten bal alıyorum benAilenize sahip çıkın yoksa sonunuz Alihan gibi olur
![]()
Ben yayınlandığı dönem izlemiştim Zatenbitirmedin bile![]()
Olsun kaç sene oldu biteli, tamamla şunuBen yayınlandığı dönem izlemiştim Zaten![]()
Gerekmez İnsanlık Suçu izliyorumOlsun kaç sene oldu biteli, tamamla şunu![]()
gördün parlakları izlersin tabiGerekmez İnsanlık Suçu izliyorum![]()
Nasıl yok dün bana attığın adamla başroldeki çocuk ne oluyorParlak Yok ki![]()
O attığım adam iyi de başrol çocuk yakışıklı değil kiNasıl yok dün bana attığın adamla başroldeki çocuk ne oluyor![]()
sen ne anlarsın malın iyisindenO attığım adam iyi de başrol çocuk yakışıklı değil ki![]()
Bana mal lazım değil mülkle ilgileniyorumsen ne anlarsın malın iyisinden![]()
Başına yıkılsın o mülkBana mal lazım değil mülkle ilgileniyorum![]()
HainYakın zamanda @Maskeli Fedai de böyle bir girişimde bulunmuştu.Neyse ki çok geçmeden onun da fişini çekmiştim.
![]()
![]()
Ona iyi senaryo malzemesi çıkar sen bu kan davası işini düşün canım, şanın yürür![]()
Ortadoğu'yu ABD değil sen dağıtacaksın.Trump ve Putin bile baş edemez seninle.
![]()
En sevdiğim şeydirAh Gurbet Kadını
![]()
En efsane bölümlerdendikız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz![]()
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
bunu yaparsam ben yaparım sen haddini bilkız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz![]()
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
En efsane bölümlerdendiAhmed Han’ın yaşadığı ortaya çıkınca Safiş nasıl da tutuşmuştu
![]()
senden olsa olsa mahfiriuze dudak sultan olurbunu yaparsam ben yaparım sen haddini bil![]()