Ben varken o ne gerek var, gözünü oyarım seninYanıma seni de isterim ama @serhatt’la yiyin birbirinizi
Halit gibi her çiçekten bal alıyorum ben Ailenize sahip çıkın yoksa sonunuz Alihan gibi olurBen varken o ne gerek var, gözünü oyarım senin
Aaa ben kimseye benzemem, ya benimsin ya kara toprağın ona göre seçimini yapHalit gibi her çiçekten bal alıyorum ben Ailenize sahip çıkın yoksa sonunuz Alihan gibi olur
Ben yayınlandığı dönem izlemiştim Zatenbitirmedin bile
Olsun kaç sene oldu biteli, tamamla şunuBen yayınlandığı dönem izlemiştim Zaten
Gerekmez İnsanlık Suçu izliyorumOlsun kaç sene oldu biteli, tamamla şunu
gördün parlakları izlersin tabiGerekmez İnsanlık Suçu izliyorum
Nasıl yok dün bana attığın adamla başroldeki çocuk ne oluyorParlak Yok ki
O attığım adam iyi de başrol çocuk yakışıklı değil kiNasıl yok dün bana attığın adamla başroldeki çocuk ne oluyor
sen ne anlarsın malın iyisindenO attığım adam iyi de başrol çocuk yakışıklı değil ki
Bana mal lazım değil mülkle ilgileniyorumsen ne anlarsın malın iyisinden
Başına yıkılsın o mülkBana mal lazım değil mülkle ilgileniyorum
HainYakın zamanda @Maskeli Fedai de böyle bir girişimde bulunmuştu. Neyse ki çok geçmeden onun da fişini çekmiştim.
Bizim ailenin kan davasıyla işi olmaz O işlerden @denizz19 anlar total aklıyla
Ona iyi senaryo malzemesi çıkar sen bu kan davası işini düşün canım, şanın yürür
Ortadoğu'yu ABD değil sen dağıtacaksın. Trump ve Putin bile baş edemez seninle.
En sevdiğim şeydir Ah Gurbet Kadını
En efsane bölümlerdendi Ahmed Han’ın yaşadığı ortaya çıkınca Safiş nasıl da tutuşmuştukız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
bunu yaparsam ben yaparım sen haddini bilkız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
En efsane bölümlerdendi Ahmed Han’ın yaşadığı ortaya çıkınca Safiş nasıl da tutuşmuştu
senden olsa olsa mahfiriuze dudak sultan olurbunu yaparsam ben yaparım sen haddini bil