kız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz![]()
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
kız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz![]()
@Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @vadikızı @MasacRE- @DarkLegenD @turkuazz @dreamy
Bizde o gün forumda olmayız kimi geberticen bakalım
Allah değil ben korudum bana dua et![]()
Aaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyorBende şutladım ortada kaldıDiyarbakır'da başka aileye gelin gidicem kan davası çıkaracam
@ozgur2113 lerin aileyle @Maskeli Fedai nin aile arasında
@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx
ayol hep diyorum serhatın amacı şu sarı kedi olmakAaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyor![]()
![]()
Aaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde
![]()
![]()
![]()
Tek aşkım Özgür diğerleri palavraAaa bu @serhatt ı zaten hiç anlamıyorum ayoll @cookies ile çift oldular ama bir yandan @Maskeli Fedai yi senin elinden aldı ve öte taraftan @ozgur2113 ile sahilde bulusuyor![]()
![]()
Aaa @kerem @Harunnn60 ilede ortaklaşa üçlü fotoları vardı @xemrexxx in elinde
![]()
![]()
![]()
kız bunun durumu o sarı kediden beter
İstediği herkesi herşeyi elde ediyor ya sen ona bakkız bunun durumu o sarı kediden beterperformans alamadığı moruk kocası; travesti sesli üvey kızına kaptırdığı parlak en son da kendisine elini sürmeyen yeni parlak kocası resmen dramanın dibi bu
![]()
ayol eski kocası bunu tatmin edemiyordur yeni kocası da elini sürmüyor bir arada birini elde etmiş o da diziden ayrılmış hemen kadın tadını çıkaramadanİstediği herkesi herşeyi elde ediyor ya sen ona bak![]()
Şimdiki kocasını ben olsam ilaçla uyuturum öyle atarım yatağaayol eski kocası bunu tatmin edemiyordur yeni kocası da elini sürmüyor bir arada birini elde etmiş o da diziden ayrılmış hemen kadın tadını çıkaramadan![]()
Bu bölüm efsoydu hep beraber izlemiştikkız en sonunda forumda şöyle bir darbeyle hepinizi geberticem iyice ahlaksız oldunuz![]()