Türkiyede demokrasi yok geziye destekten şevket çoruhu çıkardılar kanal d hükümeetten baskı yiyince kanal d kanal olmandan utan daha en iyi dizine sahip çıkamıyorsunSinçapları pek tebrik eden yok ama bir filmin 6.44 alması çok çok fazla ama diğer kanallarda filmler 4 alsa seviniyorsunuz
Şevket Çoruh diziden çıkmadı daha belli değil ölmedikiTürkiyede demokrasi yok geziye destekten şevket çoruhu çıkardılar kanal d hükümeetten baskı yiyince kanal d kanal olmandan utan daha en iyi dizine sahip çıkamıyorsun
@xemrexxx
Arka Sokaklar zirveyi almış helal olsun.
Bence alakasi yok karagul hep yuksek aliyorArka Sokaklarda kanal D nin karagülü binevi ....
Rıza baba gine şowunu yapar 10 alır belki dehşet bir fragmanla dahaGelecek hafta ki Kanal D reytinglerini merakla bekliyorum
ölüm sahnesinde bittiyse tam 10 u geçebilir haftayaGelecek hafta ki Kanal D reytinglerini merakla bekliyorum
Rıza baba gine şowunu yapar 10 alır belki dehşet bir fragmanla daha
ölüm sahnesinde bittiyse tam 10 u geçebilir haftaya
Karagülü çok beğeniyorum evet ama Karagül de cumartesi en fazla 8 falan alırdıBence alakasi yok karagul hep yuksek aliyor
Tns'nin ayarlarını çözemedik nası ayar yapıyolarsaBen genel haftayi kast etmistim
Bakalim diger diziler yükselecek mi TNS yeni yila yeni ayar mi yapti
O zaman artik bol bol show izlersinShow sincapları tekrar yayınlamaya başlamış, pepeyi de aldılar çocuk kanalı mı olacak yoksa noluyo.
TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Arka Sokaklar +1.39 | +1.07
Şefkat Tepe +0.68 | +0.67
Yetenek Sizsiniz Türkiye +0.16 | +0.78
Bence alakasi yok karagul hep yuksek aliyor
Evet, bu zorlu günde çok iyi giderek 6 ratingi kapmış.Bırak onu da bizim Sincap'lar çılgın atmış.
Semre Alvin Ve Sincaplar Filminin diğer serilerinin de yayın haklarının Show TV'de olduğunu söyledi.Evet, bu zorlu günde çok iyi giderek 6 ratingi kapmış.
yayinlasinlar o zamanSemre Alvin Ve Sincaplar Filminin diğer serilerinin de yayın haklarının Show TV'de olduğunu söyledi.