4 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

şefkat tepe haftaya zirveyi çok rahat alır oranları süper

Arka Sokaklar harika Oranlar almış tebrikler. :) @takas ben demiştim boşluk dizisi değil diye. :)

Alvin Ve Sincaplar beklediğimden daha iyi Oranlar almış tebrikler. :) Yahu Show TV umarım diğer Serilerilerini de verir. :)

Şefkat Tepe harika gitmiş yine tebrikler. :) Dün biraz izledim heyecan tavandı yine. :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye düşüşte yine Rakip gelince ama yine de çok iyi Oranlar almış tebrikler. :)

YSY bir tek cumartesileri kötü gidiyor bu akşam zirveyi alır gene

AS müthiş gitmiş 1.olmuş tebrikler..işte rıza baba işte fark-özet bile 6.6 almış kanald nin tüm dizilerinden özeti bile iyi almış...

ŞT yine her zaman ki gibi çok iyi gitmiş..kılpayı kaçırmış tebrikler...

3 lü grup adam ilker sayesinde artış yaşamış...

KMOİ abde zirveyi almış hakda ediyor onada büyük bir tebrik acun kılpayı kaçırmış ab yi...

Bosluk dizisi dediginiz 1. Olmus hey yavrum hey yillarin arka sokaklari be boslukcu denir mi :D

arka sokaklar total 9.9 almış yine ölüm varmış normal hep yükseliyo böyle şeylerde abde 5.53 almış tebrikler
şefkat tepe 9.8 alarak 2.olmuş çok iyi gitmiş yine ab 4.82 almış tebrikler onada
yetenek sizsiniz 8.23 reyting almış ab 8.1 almış ve 2.olmuş bugün zirveye yerleşir iki grupta da
3 adam total 5.8 ab 6.97 alarak baya bi yükselmiş tebrikler

Arka Sokaklar'a büyük tebrikler 9.90 reytingle 1.olmuş. :)

Şefkat Tepe'ye de büyük tebrikler 9.80 reytingle 2.sırada yer almış..

Acun Ilıcalı artık YST yarışmasını bırakmalı, insanlar bıktı çünkü..

Alvin ve Sincaplar 2 filmi, 3 Adam programı, Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine reytinglerde çok iyi gitmişler..

Çocuklar Duymasın'ın tekrarı yine çok iyi oranlar almış. :)

Show sincapları tekrar yayınlamaya başlamış, pepeyi de aldılar çocuk kanalı mı olacak yoksa noluyo. :)

Dünya üzerinde halen Animasyon Filmlerini sadece çocuklar için yapılıyor sananlar var. :((