4 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 40.9%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 22.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 9.1%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Muhteşem Yüzyıl yeni kanalında ne kadar izlendi ?
Show'un Muhteşem Yüzyıl yerine yayına sürdüğü Yetenek Sizsiniz Türkiye zirve yarışına katılabildi mi ?
Kanal D'nin beğenilen dizisi Kuzey Güney Yetenek Sizsiniz Türkiye'den ne kadar etkilendi ?
Çocuklar Duymasın güçlü rakipleri karşısında direnebildi mi ?
Star'ın yeni yarışma programı Eyvah Düşüyorum kaçıncı oldu ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra detaylı incelemelerle burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl, yeni kanalında da açık ara zirvenin sahibi olmayı başardı. Dizinin reytinglerinde önemli bir değişiklik yaşanmadı.

Çarşamba günleri de yayınlanmaya başlayan Yetenek Sizsiniz Türkiye, Show TV'yi ayakta tutmayı başardı. Fakat kendi ortalamasına göre çok düşük oranlar aldı. Özellikle A/B grubunda.

Kuzey Güney, A/B'de 3.sıradaki yerini korumayı başarırken totalde de 6.sıranın sahibi oldu. Bu sonuçlar Kanal D ortalamasının altında olsa da böyle zorlu bir gün için oldukça iyi.

TRT 1'in en çok izlenen yapımı Sakarya Fırat düşüşe geçmesine rağmen üst sıralarda kendine yer buldu.

Çocuklar Duymasın da düşüşe geçti ve zirve yarışından çok uzakta kaldı.

Star'ın yeni yarışma programı Eyvah Düşüyorum totalde 13 share, A/B'de 17 share alarak beklentilerin altında kaldı. Muhteşem Yüzyıl'ın hemen ardından yayınlanmasına rağmen fazla yüksek oranlar alamayan programın Perşembe akşamları ne yapacağı şimdiden merak konusu.

Yenilenen Star'ın gündüz kuşağında ise işler yolunda gitmiyor. Totalde Geniş Aile'nin tekrarı dışında ilk 100'e giren gündüz kuşağı yapımı yok! A/B'de Soframız, İkinci Bahar'ın tekrarı ve Üstün Dökmen de girmiş fakat çok gerideler. Haber bülteni de yine çok gerilerde. Hayallerin Peşinde ise ilk 100'e giremedi...

Son düzenleme:
kuzey güneyi izledim genel olarak güzel bi bölümdü.

internetten kuzey güneyi izledim. güzel bir bolumdu. bazı sahnelerinde de gülmekten oldum. ozellikle de oykunun annesi gültenin hüsüke yaptıgı senye gorusuruz esprisi :D gülmekten oldum ya :D kuzeyle alinin rehber muhabbetide eglenceliydi :)

Sanırım Muhteşem Yüzyıl ile Yetenek Sizsiniz arasında çok fark olmayacak, Eyvah Düşüyorum çok büyük ihtimalle 3. olacak ama ikincilik şansı da var, Kuzey-Güney ile Sakarya Fırat 4-6 arasında olabilir.

Kanal D'nin çarşambaya yeni bir dizi koyması gerekecek galiba,belki Nurgül Yeşilçay'ın dizisi çarşamba 20:00 olabilir ama Kuzey-Güney'in de çok geç saate atılmaması lazım.

muhteşem yuzyıl ezdı gectı

Bu biraz iddialı bir söz olmadı mı,A/B'deki düşüşü görmüşsündür herhalde.

Beni şaşırtan Yetenek Sizsiniz'in totalde daha çok izlenmesi oldu açıkçası, diğer şaşırtan da Kuzey-Güney'in A/B'de üçüncülüğü koruması.

Bu arada Eyvah Düşüyorum büyük reyting avantajına rağmen 17 share'da kalmış A/B'de, ben geleceğini iyi görmüyorum.

Bu biraz iddialı bir söz olmadı mı,A/B'deki düşüşü görmüşsündür herhalde.

Beni şaşırtan Yetenek Sizsiniz'in totalde daha çok izlenmesi oldu açıkçası, diğer şaşırtan da Kuzey-Güney'in A/B'de üçüncülüğü koruması.

Bu arada Eyvah Düşüyorum büyük reyting avantajına rağmen 17 share'da kalmış A/B'de, ben geleceğini iyi görmüyorum.

ab shareye bak ezdı gectı gecen haftadan daha fazla aşkı derun

ab shareye bak ezdı gectı gecen haftadan daha fazla aşkı derun

Yo, iki grupta da share olarak geçen haftaya göre gerileme var, total reytinginde çok hafif bir yükselme, A/B reytinginde de düşme var ki beklenen bir gelişme bu.

Reklam durumu nasıldı, reklamda azalma olmadı mı?

show la aynıydı reklamlar

o zaman kanal değişikliğinin diziye bir zarar vermediği belli oluyor, demek ki herkes dizinin yeni kanalından haberdar. Peki beklenen senaryo atağı gerçekleşti mi? Bu bölüm sana daha heyecanlı ve güzel geldi mi?

o zaman kanal değişikliğinin diziye bir zarar vermediği belli oluyor, demek ki herkes dizinin yeni kanalından haberdar. Peki beklenen senaryo atağı gerçekleşti mi? Bu bölüm sana daha heyecanlı ve güzel geldi mi?

huremı ozluyor nıkah kıycak yakında taht kavgalar baslıcak