4 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 40.9%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 22.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 9.1%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
ab shareye bak ezdı gectı gecen haftadan daha fazla aşkı derun

Haklisin kreys resmen ezdi gecti Muhtesem Yuzyil. Tebrik ediyorum. Hatta buraya yaziyorum gelecek hafta oranlarini daha da arttiracak cunki, bazi insanlar stara gectigini bile bilmiyor.
Kuzey Guney cok da dusmemis ABde 3culugu birakmamis. Onu da Tebrik ediyorum.
Gelelim Show Tv'ye bunu cokdan hak etdi. Cumartesi Acunun aldigi 8-9 reyting simdi Totalde 7 AB'de 5 reytinge dusmus yazik. Daha da dusecek. Muhtesem Yuzyilla onun kiyaslanmaai bile hataydi. Muhtesem Yuzyil dusmedi Yetenek Sizsiniz dustu

ab shareye bak ezdı gectı gecen haftadan daha fazla aşkı derun

Haklisin kreys resmen ezdi gecti Muhtesem Yuzyil. Tebrik ediyorum. Hatta buraya yaziyorum gelecek hafta oranlarini daha da arttiracak cunki, bazi insanlar stara gectigini bile bilmiyor.
Kuzey Guney cok da dusmemis ABde 3culugu birakmamis. Onu da Tebrik ediyorum.
Gelelim Show Tv'ye bunu cokdan hak etdi. Cumartesi Acunun aldigi 8-9 reyting simdi Totalde 7 AB'de 5 reytinge dusmus yazik. Daha da dusecek. Muhtesem Yuzyilla onun kiyaslanmasi bile hataydi. Muhtesem Yuzyil dusmedi Yetenek Sizsiniz dustu
Eyvah dusuyorum da harikq bir baslangic yapmis

Star'ın ana haber bülteni'nde dün eskiye dönme çabaları gördüm, gerçi reytinge yansımamış ama yakında NTV olmayı bırakıp eskiye dönecek gibi haber bülteni.

Gündüz kuşağı ise 2 hafta daha dayanır ama "Hayallerin Peşinde" daha erken kaldırılır diye tahmin ediyorum,Türkiye'ye hiç bir yönüyle uymayan bir dizi, ayrıca dublajlı dizi izlemek çok fena.

Hayallerin Peşinde yerine herhangi bir eski dizi koysalar en az onun kadar izlenir herhalde. Düblajlı dizi olayı gerçekten çok kötü geliyor. Nereden buldular da yayına sürdüler bu diziyi anlamak zor. Ama onun dışındaki gündüz kuşağı gayet kaliteli bence. Reyting almıyor o ayrı...

Hayallerin Peşinde yerine herhangi bir eski dizi koysalar en az onun kadar izlenir herhalde. Düblajlı dizi olayı gerçekten çok kötü geliyor. Nereden buldular da yayına sürdüler bu diziyi anlamak zor. Ama onun dışındaki gündüz kuşağı gayet kaliteli bence. Reyting almıyor o ayrı...

Ya CNBC-e yurt dışı dizileri alıp yayınlıyor biliyorsun, bu dizi de o şekilde bulunmuş herhalde, aslında ben Star'da daha çok yabancı dizi beklerdim, CNBC-e'de çok iyi diziler var, onları Star'da yayınlamak fena fikir olmayabilir, haftasonu Merlin CNBC-e'den devşirme bir dizi olarak büyük bir başarı gösterdi. Gündüz ve gece kuşağında yabancı dizi yayınlanabilir kanımca ama kaliteli olanları tabi.

Ya CNBC-e yurt dışı dizileri alıp yayınlıyor biliyorsun, bu dizi de o şekilde bulunmuş herhalde, aslında ben Star'da daha çok yabancı dizi beklerdim, CNBC-e'de çok iyi diziler var, onları Star'da yayınlamak fena fikir olmayabilir, haftasonu Merlin CNBC-e'den devşirme bir dizi olarak büyük bir başarı gösterdi. Gündüz ve gece kuşağında yabancı dizi yayınlanabilir kanımca ama kaliteli olanları tabi.

CNBC-e'de çok iyi diziler var ama çoğunun Türkçe dublajları hazır değildir hafta içi her gün şeklinde yayına... Dublaj olmadan ise maalesef izlenmez Türkiye'de...

Gunduz kusagi gercekten cok kaliteli. Reyting almamasi da bir garip. Hayallerin pesinde dizisini kaldirmali Star. Yabanci diziler izlenmiyor iste zorlamanin alemi yok. Onun yerine Kucuk Sirlarin tekrarlarini koysalar daha iyi.
Eyvah Dusuyorum bence mukemmel reytingler almis. AB'de resmen 5 reytinge yaklasmis. Ayrica karsisinda Yetenek Sizsiniz'in son 45 dakikasi vardi bu oranlar harika

TV izlemedim :) Star'ın gündüz kuşağı çok kötü gidiyor. Bazı yapımları çıkartmaları şart :) Geniş Aile'yi haber öncesi yayınlasalar Geniş Aile daha çok izlenir :)

Gunduz kusagi gercekten cok kaliteli. Reyting almamasi da bir garip. Hayallerin pesinde dizisini kaldirmali Star. Yabanci diziler izlenmiyor iste zorlamanin alemi yok. Onun yerine Kucuk Sirlarin tekrarlarini koysalar daha iyi.
Eyvah Dusuyorum bence mukemmel reytingler almis. AB'de resmen 5 reytinge yaklasmis. Ayrica karsisinda Yetenek Sizsiniz'in son 45 dakikasi vardi bu oranlar harika

Muhteşem Yüzyıl'ın arkasında ne yayınlanırsa yayınlansın yüksek oran alır zaten. Tabii Show bu yerin kıymetini hiç bilemedi gündüz kuşağı tekrarı koydu o yüzden üstlerde yer bulamadı.

Eyvah Düşüyorum kötü değil elbette ama bu rakamlar beklentilerin altında bence. Üstelik ilk bölüm olduğu için meraktan dolayı izlenmiş olma ihtimali de yüksek. Bu akşam Kalbim 4 Mevsim'in ardından yayınlanacak. Kalbim 4 Mevsim, Muhteşem Yüzyıl'ın aldığı oranların yarısını bile alamayacak. Bu yüzden Eyvah Düşüyorum'un işi çok daha zor olacak... Ama tutmasını iyi gitmesini isterim. PT2'de dizi tekrarı ve film dışı yapımlar görmek güzel...

Muhteşem Yüzyıl'ın arkasında ne yayınlanırsa yayınlansın yüksek oran alır zaten. Tabii Show bu yerin kıymetini hiç bilemedi gündüz kuşağı tekrarı koydu o yüzden üstlerde yer bulamadı.

Eyvah Düşüyorum kötü değil elbette ama bu rakamlar beklentilerin altında bence. Üstelik ilk bölüm olduğu için meraktan dolayı izlenmiş olma ihtimali de yüksek. Bu akşam Kalbim 4 Mevsim'in ardından yayınlanacak. Kalbim 4 Mevsim, Muhteşem Yüzyıl'ın aldığı oranların yarısını bile alamayacak. Bu yüzden Eyvah Düşüyorum'un işi çok daha zor olacak... Ama tutmasını iyi gitmesini isterim. PT2'de dizi tekrarı ve film dışı yapımlar görmek güzel...

ılk 5 gırer fatma gul kvp yok

SBT reytinglerine dikkatlice baktım da aslında gündüz kuşağında neredeyse hiç bir yapım iyi izlenmiyor.

Klasik olarak Unutma Beni ve Deniz Yıldızı dizileri var iyi sıralarda ama onlar da eskiye göre kötü durumdalar.

Yine yaklaşık %50 reyting kaybına uğrayan Müge Anlı görünüyor dikkat çekici.

Bir de saatine göre başarılı olan İrfan Değirmenci var, bunlar dışında gerçekten izleniyor diyebileceğimiz bir yapım yok gün içinde.

Bir de şu dikkatimi çekti, haber kanallarının reytingleri ilk 100'e dahil edilmiş anlaşılan, zira A/B 97. sırada TRT haber var.

muhteşem yuzılın biraz düşmesinin normal haftaya bir iki puan yükselir. herkesin bir anda dizinin kanal değiştiğinin haberi olmaz.. daha önce de yazmıştım muhteşem yüzyıl kadınlara yönelik bir dizi asla kanal değişikliğinden etilenmez.. yeteneksizsiniz haftaya daha da düşecektir. yeteneksizsiniz daha çok çocuklar duymasına ve kuzey güneye negatif etkisi yapar. yeteneksizinizn izleyicisi genç ve çocuklardan oluşuyor..

SBT reytinglerine dikkatlice baktım da aslında gündüz kuşağında neredeyse hiç bir yapım iyi izlenmiyor.Klasik olarak Unutma Beni ve Deniz Yıldızı dizileri var iyi sıralarda ama onlar da eskiye göre kötü durumdalar.Yine yaklaşık %50 reyting kaybına uğrayan Müge Anlı görünüyor dikkat çekici.Bir de saatine göre başarılı olan İrfan Değirmenci var, bunlar dışında gerçekten izleniyor diyebileceğimiz bir yapım yok gün içinde.Bir de şu dikkatimi çekti, haber kanallarının reytingleri ilk 100'e dahil edilmiş anlaşılan, zira A/B 97. sırada TRT haber var.
haber kanalları hep listeye dahildi. ama sbt reytinglerine göre haber kanalları 1 reytingi bile alamadıgı için ilk 100 giremiyorlardı.. bu ara haber gündemi yüksek oldugunda haber kanalları ilk yüzde görebiliriz

muhteşem yuzılın biraz düşmesinin normal haftaya bir iki puan yükselir. herkesin bir anda dizinin kanal değiştiğinin haberi olmaz.. daha önce de yazmıştım muhteşem yüzyıl kadınlara yönelik bir dizi asla kanal değişikliğinden etilenmez.. yeteneksizsiniz haftaya daha da düşecektir. yeteneksizsiniz daha çok çocuklar duymasına ve kuzey güneye negatif etkisi yapar. yeteneksizinizn izleyicisi genç ve çocuklardan oluşuyor..

total ve ab shareler artı haftaya ab 20 reytıng bulur

20 reytingi görmese bile 18 reytingi göre bilir Muhteşem Yüzyıl. Çünki, heyecan artıyor. Ayrıca reklam aralarında Bir Çocuk Sevdim`in fragmanının gösterdiler. Bence Bir Çocuk Sevdim Çarşamba 23:00`de olsa daha iyi reyting alır. Geçen hafta reytinglerinde Kanal D`de 23:00`de başlayan tekrarı Yeni Bölümü hem Totalde hem AB`de geçip Totalde 3.76 reyting AB`de 4.76 reyting 18.37 share almıştı. Yeni Bölüm 6 reytingi geçerdi. Bence Bir Çocuk Sevdim Çarşamba 23:00 olmalı. İkisini de bakın:
https://fav10.net/f498/30-aralik-2011-cuma-reyting-sonuclari-106303/
https://fav10.net/f498/28-aralik-2011-carsamba-reyting-sonuclari-105978/

20 reytingi görmese bile 18 reytingi göre bilir Muhteşem Yüzyıl. Çünki, heyecan artıyor. Ayrıca reklam aralarında Bir Çocuk Sevdim`in fragmanının gösterdiler. Bence Bir Çocuk Sevdim Çarşamba 23:00`de olsa daha iyi reyting alır. Geçen hafta reytinglerinde Kanal D`de 23:00`de başlayan tekrarı Yeni Bölümü hem Totalde hem AB`de geçip Totalde 3.76 reyting AB`de 4.76 reyting 18.37 share almıştı. Yeni Bölüm 6 reytingi geçerdi. Bence Bir Çocuk Sevdim Çarşamba 23:00 olmalı. İkisini de bakın:
https://fav10.net/f498/30-aralik-2011-cuma-reyting-sonuclari-106303/
https://fav10.net/f498/28-aralik-2011-carsamba-reyting-sonuclari-105978/

katılmamak elde degıl acun çok buyuk hatalar yapmaya basladı