Muhtesem Yüzyil'in Star TV'ye transferi hicbirseyi etkilememise benziyor. Total'de reytinglerini korurken, AB'de az da olsa düsüs yasamis. Eyvah Düsüyorum dizinin etkisiyle beraber baslangic icin cok iyi oranlar alarak 17 share'e ulasmayi basarmis.
Yetenek Sizsiniz Türkiye, genel olarak AB'de daha iyi bir performans göstermesine ragmen, bu kez Total'de yüzü gülmüs. AB'de ise Kuzey Güney'in dahi arkasinda kalmis. Yine de böyle zorlu bir gün icin reytingleri iyi sayilabilir.
Kuzey Güney Total'deki basarili performansindan bu hafta uzaklasarak 6. siraya kadar düsmüs ve rakiplerinin gerisinde kalmis. AB'de ise 3.lügü korumus. 6 reytingi gecmesine ragmen, Muhtesem Yüzyil yine 2-3 kat daha fazla izlenmis.
Sakarya Firat'da ilk 5 disi kalarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'den etkilensede 4-5 reyting alarak basarisini sürdürdü.
Arka Sokaklar'in haber öncesi tekrari yine cok iyi is cikartti.
Total'de M. Ali Birand, AB'de ise Cem Ögretir ana haber bültenlerinde kanalini sevindirdi.
Unutma Beni ve Deniz Yildizi yine cok iyi gitti.
Cocuklar Duymasin bu hafta 10 share'in altinda kalarak eski günlerinde cok uzak oldugunu bir kez daha kanitladi.
Gündüz kusaginda Müge Anli, Doktorum ve Ifran Degirmenci yine büyük is cikartti. Bana Hersey Yakisir gecen sezon'daki basarisindan uzaklasmaya basladi. Saba Tümer'de yilin ilk günlerinde düsüse gecmeye basladi.
---
Günün kazananlari : Muhtesem Yüzyil, Kuzey Güney, Eyvah Düsüyorum, Unutma Beni, Deniz Yildizi, Beni Affet, Müge Anli, Doktorum, Irfan Degirmenci, M. Ali Birand, Cem Ögretir
Günün kaybedenleri : Yetenek Sizsiniz Türkiye, Sakarya Firat, Cocuklar Duymasin, Esra Erol
Günün kazanan kanallari : Star TV, Kanal D, Show TV
Günün kaybeden kanallari : Atv, Fox TV