4 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

  • Kuzey Güney (Kanal D)

    Oy: 7 31.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

    Oy: 9 40.9%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

    Oy: 5 22.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

    Oy: 5 22.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

    Oy: 2 9.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

    Oy: 2 9.1%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

    Oy: 0 0.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

    Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

    Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

    Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

    Oy: 3 13.6%

  • Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar,aşağıda UçankuşFocus'un şehirde yaşayan denekleriyle yaptığı reyting sonuçları var, dikkate alıp-almamak size kalmış. SBT ile uyuşan yerler de var, çok farklı olan yerler de, tarafsız reytingler olduğunu söyleyemeyiz tabi.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Basrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre, Okan Yalabik gibi basarili oyuncularin paylastigi ve Show Tv'den Star Tv'ye transfer olan "Muhtesem Yüzyil" yine muhtesem oranlar alarak Star Tv'nin yüzünü güldürmeye basladi. Gelecek haftalarda reytinglerin daha da yükselecegini tahmin ediyorum çünkü heyecan çok artmaya basladi.

Acun Medya'nin yapimciligini üstlendigi "Yetenek Sizsiniz Türkiye" de Show Tv adina iyi gitti fakat Cumartesi'nden aldigi reytinglerden uzakta diyebiliriz.

Kivanç Tatlitug, Bugra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Bolugur gibi basarili oyunculari bir araya getiren "Kuzey Güney" dizisi özellikle A/B grubunda iyi giderek kanalini ve yapimcisinin yüzünü güldürtmeyi basardi.
 
Arkadaşlar,aşağıda UçankuşFocus'un şehirde yaşayan denekleriyle yaptığı reyting sonuçları var, dikkate alıp-almamak size kalmış. SBT ile uyuşan yerler de var, çok farklı olan yerler de, tarafsız reytingler olduğunu söyleyemeyiz tabi.

sana katılıyorum kesınlıkle
 
sbt dikkate alınıyorsa ucankusfocus reytingleride dikkate alınmalı ilk mesaja eklenmeli nasıl olsa ikiside resmi reytingler değil
 
UçankuşFocus reyting ölçüm şirketi değil. Sadece bir sitenin yaptığı reytinglerle ilgili anket sayılabilecek bir araştırma. Değişik bir istatistik ortaya koyması yönüyle iyi bir uygulama fakat reyting anlamında ciddiye alınabilecek bir yanı yok şu an.
SBT ile karşılaştırılması çok yanlış. SBT, sonuçta şu an herkes tarafından kaale alınan bir sistem...
 
UçankuşFocus reyting ölçüm şirketi değil. Sadece bir sitenin yaptığı reytinglerle ilgili anket sayılabilecek bir araştırma. Değişik bir istatistik ortaya koyması yönüyle iyi bir uygulama fakat reyting anlamında ciddiye alınabilecek bir yanı yok şu an.
SBT ile karşılaştırılması çok yanlış. SBT, sonuçta şu an herkes tarafından kaale alınan bir sistem...

reytıng gercekçı bulmuyormusun
 
reytıng gercekçı bulmuyormusun

Benim gerçekçi bulup bulmamamın bir önemi yok. Önemli olan verilerin doğruluğu, güvenilirliği. Şu an elimizde bu verilerin kaale alındığına dair hiçbir şey yok. Büyük bir medya sitesinin araştırması sadece.

Sonuçlara baktığımda doğru gelen yerler de var yanlış gelen yerler de var...
 
Benim gerçekçi bulup bulmamamın bir önemi yok. Önemli olan verilerin doğruluğu, güvenilirliği. Şu an elimizde bu verilerin kaale alındığına dair hiçbir şey yok. Büyük bir medya sitesinin araştırması sadece.

Sonuçlara baktığımda doğru gelen yerler de var yanlış gelen yerler de var...
acun hareketı elınde patladı bu gercek
 
Kuzey Güneyi izledim. Saçma esprilerine rağmen güzeldi.
Eyvah düşüyorum izledim biraz da. Sorular çok basitti ama format olarak güzel olmuş.
Yeteneksizsiniz aldığı reytingle beni şaşırttı gerçekten. Daha iyi olmasını bekliyordum. Muhteşem ile ikisini izlemiyordum zaten. Diğer günleri boşaltmış oldular.
 
Muhtesem Yüzyil'in Star TV'ye transferi hicbirseyi etkilememise benziyor. Total'de reytinglerini korurken, AB'de az da olsa düsüs yasamis. Eyvah Düsüyorum dizinin etkisiyle beraber baslangic icin cok iyi oranlar alarak 17 share'e ulasmayi basarmis.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, genel olarak AB'de daha iyi bir performans göstermesine ragmen, bu kez Total'de yüzü gülmüs. AB'de ise Kuzey Güney'in dahi arkasinda kalmis. Yine de böyle zorlu bir gün icin reytingleri iyi sayilabilir.

Kuzey Güney Total'deki basarili performansindan bu hafta uzaklasarak 6. siraya kadar düsmüs ve rakiplerinin gerisinde kalmis. AB'de ise 3.lügü korumus. 6 reytingi gecmesine ragmen, Muhtesem Yüzyil yine 2-3 kat daha fazla izlenmis.

Sakarya Firat'da ilk 5 disi kalarak Yetenek Sizsiniz Türkiye'den etkilensede 4-5 reyting alarak basarisini sürdürdü.

Arka Sokaklar'in haber öncesi tekrari yine cok iyi is cikartti.

Total'de M. Ali Birand, AB'de ise Cem Ögretir ana haber bültenlerinde kanalini sevindirdi.

Unutma Beni ve Deniz Yildizi yine cok iyi gitti.

Cocuklar Duymasin bu hafta 10 share'in altinda kalarak eski günlerinde cok uzak oldugunu bir kez daha kanitladi.

Gündüz kusaginda Müge Anli, Doktorum ve Ifran Degirmenci yine büyük is cikartti. Bana Hersey Yakisir gecen sezon'daki basarisindan uzaklasmaya basladi. Saba Tümer'de yilin ilk günlerinde düsüse gecmeye basladi.

---

Günün kazananlari :
Muhtesem Yüzyil, Kuzey Güney, Eyvah Düsüyorum, Unutma Beni, Deniz Yildizi, Beni Affet, Müge Anli, Doktorum, Irfan Degirmenci, M. Ali Birand, Cem Ögretir

Günün kaybedenleri :
Yetenek Sizsiniz Türkiye, Sakarya Firat, Cocuklar Duymasin, Esra Erol

Günün kazanan kanallari :
Star TV, Kanal D, Show TV

Günün kaybeden kanallari :
Atv, Fox TV
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Haklisin kreys resmen ezdi gecti Muhtesem Yuzyil. Tebrik ediyorum. Hatta buraya yaziyorum gelecek hafta oranlarini daha da arttiracak cunki, bazi insanlar stara gectigini bile bilmiyor.
Kuzey Guney cok da dusmemis ABde 3culugu birakmamis. Onu da Tebrik ediyorum.
Gelelim Show Tv'ye bunu cokdan hak etdi. Cumartesi Acunun aldigi 8-9 reyting simdi Totalde 7 AB'de 5 reytinge dusmus yazik. Daha da dusecek. Muhtesem Yuzyilla onun kiyaslanmaai bile hataydi. Muhtesem Yuzyil dusmedi Yetenek Sizsiniz dustu

muhteşem yüzyılın stara geçtiğini bilmeyen olduğunu zannetmiyorum sonuçta geçtiği kanalda türkiyenin en büyük kanallarından.
 
reyting sıralamasında anormal bi durum yok herşey beklenildiği gibi.bazı arkadaşlar muhteşem yüzyıl haftaya 20 reytingi görür demişler :D şakamı yapıyosunuz totalde aldığı reyting 12 ab de 15 :D bu saatten sonra 20 reyting alması imkansız bence bikaç hafta sonra düşebilir çünkü stara geçtiği için merak edip izleyenler olduğunu düşünüyorum.kuzey güney 6 ya takıldı kaldı adeta daha fazlasını alamaz zaten.yetenek sizsiniz gayet iyi oranlar almış.
 
Kalite muhtesem yüzyil sorulur kanalin logosu için değil dizinin güzelligi için izliyorum ve halkta aynen devam etti TOTALDE HEM ÖZET HEM YENİ BÖLÜM & 2.5 ARTMIS REYTİNG
 
Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl stara zararsız geçti ama zaman atlamasından sonra totalde 14ü bulacağından eminim
yetenek sizsiniz totalde kuzeyi geçti ama ab de geçemedi zaten acun totalde daha çok izleniyo(dans programı hariç)
kuzey yine 6 reytinglerde
eyvah düşüyorum güzel bi yarışma ab de yükselir ama star pazartesi 20.00da başlatıp 1 saat sürdürse daha iyi olur
haberlerde kanald ve atv kazanmış
deniz yıldızı 46 dakika sürüyormuş özeti 33 dakika sürüyormuş özetinin bile 4 reytingi geçmesi beni çok şaşırttı
günlük yayınlanan bi dizinin özetinin bu kadar reyting aldığına inanmıyorum
 
geniş aile iyi gidiyor
star çok çok uzun aradan sonra çarşamba'da lider oldu
 
Kuzey Güney dizisini izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.
 
Muhtesem yuzyili izledim, reytinglerinde buyuk bir degisim yok, zaten bir kac bin kiside olculuyor ve onlarda dizinin Stara alindigini duymuslar. Bugunde kuzey guney izledim, gercekten dizi zevk vermeye basladi, diziye hareket gelmis.