4 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@xemrexxx İntikam'ın maliyetinin Öyle Bir geçer zaman ki'den ve yalan dünya'dan fazla olduğu ortada(reklam sıklığından),onlar daha az reklam alıyor.ben maliyet artışını oyunculara bağladım,sence neden daha pahalı bir dizi?

Intıkam çok güzel gidiyor :)

@xemrexxx İntikam'ın maliyetinin Öyle Bir geçer zaman ki'den ve yalan dünya'dan fazla olduğu ortada(reklam sıklığından),onlar daha az reklam alıyor.ben maliyet artışını oyunculara bağladım,sence neden daha pahalı bir dizi?
sanmıyorum intikam 42 dk eklam veriyi öbgz geçen bölüm 53 dk reklam vermişti :Dyd de oyuncuların maliyeti çok fazla intikamda o kadar çok değildir intikamda ana 12 oyuncu falan var :D
kanal d nin kendi yapımı çok para saçmıyordur
totalde 6 nın altına düşmez ama ab de nolur bilemem :D

Öbgzk intikamdan daha fazla reklam veriyo, dikkatini çekerim. Veriliş şekli değil süresi önemli....

@xemrexxx Ama İntikam'da iki reklam araları sırasıyla : 18-45-40 dakika arayla .bana anormal geldi.45-45-45 olsa iyiydi.

@xemrexxx bildiğin üzere her dizi finalde reklama girer ve bu reklam izlenme oranını düşürmez ve final reklamı pek de izlenmez,İntikam ise son reklamı finalden 15 dakika önce alıdı geçen hafta ve ondan önceki hafta da.yani izlenme oranını reklam etkiledi,kısacası reklamlar başta ve sona değil,tam ortaya sokuldu.Bir yapım tam ortaya reklam sokarsa bunun anlamı daha çok kazanmaya çalıştığıdır.Bir dizi son yarım saat full reklamsa bu dizi pek kazanamaz,kimse son reklamları izlemez.İntikam sonda reklam almayan,reklamı araya sokan tek dizi.

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.29 , 2) TRT1: 6.26 , 3) ATV: 6.21 , 4) STAR: 4.19 , 5) SHOW: 3.62

Bu arada daha bölümü yetiştirememişler herhalde fragman yerine eski bölümlerden bir kesit verdiler:D

- - - Ekleme - - -

Gene aynurooyş çıktı:D

@xemrexxx bildiğin üzere her dizi finalde reklama girer ve bu reklam izlenme oranını düşürmez ve final reklamı pek de izlenmez,İntikam ise son reklamı finalden 15 dakika önce alıdı geçen hafta ve ondan önceki hafta da.yani izlenme oranını reklam etkiledi,kısacası reklamlar başta ve sona değil,tam ortaya sokuldu.Bir yapım tam ortaya reklam sokarsa bunun anlamı daha çok kazanmaya çalıştığıdır.Bir dizi son yarım saat full reklamsa bu dizi pek kazanamaz,kimse son reklamları izlemez.İntikam sonda reklam almayan,reklamı araya sokan tek dizi.

geçen hafta da sonda reklam vardı :) son reklamdan sonra uzun sürmedi bitti

@Forumdash bir sonraki reklam 22:05 civarında olacaktır,Kanal D, ATV modelini uygulamıyor hiç,ben görmedim.22:05'in gizemini siz çözersiniz.
Neymiş gizem? Subniminal mesaj filan mı :F:F Galip Derviş'e reklamsız geçiceklerini tahmin ediyorum ama 4 kuşak reklam verecekler mi orasını bilmiyorum.4 kuşak reklam vermezler 22:05 gibi reklam vermezler.22:30'a anca sarkar o reklam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...