Polat Şaşmaz
Favori Üye
sanmıyorum intikam 42 dk eklam veriyi öbgz geçen bölüm 53 dk reklam vermişti yd de oyuncuların maliyeti çok fazla intikamda o kadar çok değildir intikamda ana 12 oyuncu falan var@xemrexxx İntikam'ın maliyetinin Öyle Bir geçer zaman ki'den ve yalan dünya'dan fazla olduğu ortada(reklam sıklığından),onlar daha az reklam alıyor.ben maliyet artışını oyunculara bağladım,sence neden daha pahalı bir dizi?
@xemrexxx İntikam'ın maliyetinin Öyle Bir geçer zaman ki'den ve yalan dünya'dan fazla olduğu ortada(reklam sıklığından),onlar daha az reklam alıyor.ben maliyet artışını oyunculara bağladım,sence neden daha pahalı bir dizi?
@xemrexxx Ama İntikam'da iki reklam araları sırasıyla : 18-45-40 dakika arayla .bana anormal geldi.45-45-45 olsa iyiydi.
Düzgün konuş lağn
Konuşmazsam ne olur off bacaklara bak sütun gibi maşallah tüh tüh tüh nazar değmesin
@xemrexxx bildiğin üzere her dizi finalde reklama girer ve bu reklam izlenme oranını düşürmez ve final reklamı pek de izlenmez,İntikam ise son reklamı finalden 15 dakika önce alıdı geçen hafta ve ondan önceki hafta da.yani izlenme oranını reklam etkiledi,kısacası reklamlar başta ve sona değil,tam ortaya sokuldu.Bir yapım tam ortaya reklam sokarsa bunun anlamı daha çok kazanmaya çalıştığıdır.Bir dizi son yarım saat full reklamsa bu dizi pek kazanamaz,kimse son reklamları izlemez.İntikam sonda reklam almayan,reklamı araya sokan tek dizi.
Neymiş gizem? Subniminal mesaj filan mı Galip Derviş'e reklamsız geçiceklerini tahmin ediyorum ama 4 kuşak reklam verecekler mi orasını bilmiyorum.4 kuşak reklam vermezler 22:05 gibi reklam vermezler.22:30'a anca sarkar o reklam.@Forumdash bir sonraki reklam 22:05 civarında olacaktır,Kanal D, ATV modelini uygulamıyor hiç,ben görmedim.22:05'in gizemini siz çözersiniz.
sbt ye göre öyle tns de çok farklı sonuçlar çıkıyor özellikle bu haftaKurtlar Vadisi Pusu Kolaj beklentilerin üstünde gidiyor.
Vadi nin olmamasi ZKFO ya yaradi.
Intikam beklentilerin baya altinda! Mac baslayinca iyice cöker