4 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@xemrexxx TNS'de İntikam daha düşüktür,Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar A/B'deki farklılık nedeniyle yüksek çıkabiliyordu TNS'de,bu hafta SBT A/B'de İntikam yüksektir,dolayısıyla TNS'de iki grupta da düşük çıkacaktır.Nedenini anlamadın muhtemelen ama sonuçta düşüktür işte.Bu arada benim reklam saatim tutmadı,kaçta gireceğini merak ettim.

@xemrexxx TNS'de İntikam daha düşüktür,Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar A/B'deki farklılık nedeniyle yüksek çıkabiliyordu TNS'de,bu hafta SBT A/B'de İntikam yüksektir,dolayısıyla TNS'de iki grupta da düşük çıkacaktır.Nedenini anlamadın muhtemelen ama sonuçta düşüktür işte.Bu arada benim reklam saatim tutmadı,kaçta gireceğini merak ettim.

belli olmaz sbt zaten intikamı düşürüyor :D ab de düşebilri total içok gitmez bence

- - - Ekleme - - -

Öyle bi sahneyi kaçırdın ki... İzlemesende olur artık :kiki:

o kadar mıı :(

ATV modeli işte 22:31'de reklama gircektir.22:46 dönüş 23'de Derviş'e reklamsız geçiş :X

@xemrexxx SBT İntikam'ı Kurtlar vadisi yeni bölümken düşürüyor A/B farklılığı nedeniyle,bu hafta yükseltiyordur.Daha önceki kolajlarda böyle olmuştu,SBT daha yüksekti.İntikam'ı yakından takip ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...