4 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (TKR) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]9,20[/TD]
[TD]24,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

21 Mart 2006 Kurtlar vadisi kolaj :)

yıl 2006 kurtlar vadisi kolaj :D

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL

1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80

Eee durumlar nasıl Beroş boşlukta koşturuyor mu :)))))))))

Maç başlasa da şu perşembe ekranının sıkıcılığı bir an önce geçse. :)

yıl 2006 kurtlar vadisi kolaj :D

PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL

1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 15.80 38.80
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 11.50 25.30
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.80
Hırs yaptım daha fazlasını bulacağım :) neyse eminim daha fazla izlenen kolajıda vardır. Vadi Farkı!

çok güldüm tns sapıttı sbt zaten sapıtmıştı :F zkfo intikamı geçiyor :F

Cemre’nin babası Adil!

Haftalardır İntikam hem diğer kanallara göre hem de Kanal D'nin genel tavrına göre sık reklama giriyor ve izleyiciyi bayıyor diyordum,kimse bana katılmıyordu.Bugün 20 dakika sonra reklama girince tepkiler artmış.Peki niye İntikam'da reklam bombardımanı var,sanırım Beren Saat nedeniyle ve diğer ünlü oyuncular,keşke daha ucuz kişilerle çalışılsaydı da az reklam olsaydı. @Forumdash bir sonraki reklam 22:05 civarında olacaktır,Kanal D, ATV modelini uygulamıyor hiç,ben görmedim.22:05'in gizemini siz çözersiniz. @berenist @RevaN @yakup09 @RevaN @xemrexxx

21:15 - 21:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) TRT1: 6.3 , 2) KANALD: 5.61 , 3) ATV: 4.94 , 4) STAR: 4.59 , 5) SHOW: 3.19

İntikam 7 dk reklam.

Haftalardır İntikam hem diğer kanallara göre hem de Kanal D'nin genel tavrına göre sık reklama giriyor ve izleyiciyi bayıyor diyordum,kimse bana katılmıyordu.Bugün 20 dakika sonra reklama girince tepkiler artmış.Peki niye İntikam'da reklam bombardımanı var,sanırım Beren Saat nedeniyle ve diğer ünlü oyuncular,keşke daha ucuz kişilerle çalışılsaydı da az reklam olsaydı. @Forumdash bir sonraki reklam 22:05 civarında olacaktır,Kanal D, ATV modelini uygulamıyor hiç,ben görmedim.22:05'in gizemini siz çözersiniz. @berenist @RevaN @yakup09 @RevaN @xemrexxx

tek oyuncudan bişi olmaz :D atv nin model 21.15-22.45 :D

Bence kötü bi strateji gibi durdada iyi yaptı. 1 saattten fazla reklamsız gidicektir. Bakıp görceğiz stratejinin sonucuna :)

İntikam yarın 6'yı zor alır,benden söylemesi,nedeni basit,sıcaklık,saat değişimi,genel düşüş.

Poyraz mete ağır ile imdatı da vurdu reyiste gitti.meteye 6 kurşun yağdırdı

- - - Ekleme - - -

Poyraz Adille karşı karşıya.İSKENDER BÜYÜK müziği çalıyor.

@yakup09 @xemrexxx bir sonraki reklam 22:45'de olmayacaktır,22:05'de ısrarlıyım,o saatin gizemini siz çözün.yani 45 dakikada bir reklam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...