4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ama onun her işi çok yüksek başlar yüksek gider ezel düştü ama 15-16 reytingleri görmüş bi efsanedir

Tv de vadinin fragmanı obaaaaaa toz edecez toz perşembe günü tozzzzz
Bu hafta arkadaşım hoşgeldin düşecek konuk çok kötü ve iyice bozdular 10 dan 7 ye düştü ab de bu hafta 6 lara düşebilir malum kardeş payı da var

Kaçak zaten boşlukçu dizi degil olamazda

yarın totalde kaçak 2.olur abde kurt seyit 2.olur....zirvenin adı zaten belli

la bunlar basbaya korkmuş bir dizinin başka bir dizi karşısında saatini değiştirmesine ben strateji falan demem
maç karşısında herşey mübahtır ama dizi ise rakip ben ona korkaklık derim

13 reyting alan dizi özetsiz başlıyor olacak iş değil

Bir daha kimse emin konuşmasın arkadaşlar
3-5 haftalk dizileri başımıza kral yaptınız şuraya bak bi dizi başladı hemen düştü
ama kaçak aksine arttı
sakin ol panpa kss ya da küçük ağa da kaçak ın bölmü sayısınaulaşsın hele bir

Bu hafta arkadaşım hoşgeldin düşecek konuk çok kötü ve iyice bozdular 10 dan 7 ye düştü ab de bu hafta 6 lara düşebilir malum kardeş payı da var
aga kardeş payı karşısında hiçbir şansı yok
vadinin özetini geçemez zaten

sananda her hafta 1 saat özet veriyor her hafta böyle gidiyor 15 dk zor veriyor özeti....

ama harbiden çok güzel oldu ya her hafta millet coşuyordu burda asıl coşmanız gereken durum budur aslında
gücümüzü gösterdik gerisi önemli değildir benim için helal olsun kaçak ekibi baştan sona

Küçük Ağa bugün uzun özetli olsaydı belki Kurt Seyit daha iyi reyting alırdı ama Küçük Ağa da daha iyi reyting alırdı. 13-14 alırdı yine anlıklarda.

Ama o zaman da Kaçak "geçen hafta olduğu gibi" 22.45 anlığında 7'yi geçerdi sadece.

Kurt Seyitin tekrarı da kötü gitmiş. Zirve Küçük Ağa'nın. Kaçaktan 2 kat fazla reyting alıyor. Kaçak'ın zirvede olacağını düşünmenin Perşembe günü Arkadaşım Hoşgeldinin Totalde Vadiyi geçip zirveye yerleşmesini düşünmekten ne farkı var biri izah ede bilir mi?

°°°mobil mesaj°°°

ama harbiden çok güzel oldu ya her hafta millet coşuyordu burda asıl coşmanız gereken durum budur aslında
gücümüzü gösterdik gerisi önemli değildir benim için helal olsun kaçak ekibi baştan sona
Ben zaten forumun başında Atv izleyen yok mu demiştim
Kaçak dizisi bu hafta baya heyecanlıymış