4 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Az izlenecek işler genel olarak 20:00'de daha başarılı oluyor, Veda'da da böyleydi, bence Krem eski saatine dönmeli. HDE başka bir günde denenmeli...

az değildiki dizi ortalama 6 reytingdi niye saatiyle oynadılar hem pazar günü dram gitmiyor hayatın orda yeri yok ..

12 LALE DEVRI (TKR) FOX TV 04.11.2012 15:16:48 18:16:55 2,72 11,28

diziyi boykot edıp izlemeyenler tekrarini izlemiş :)

Onları tam bilemiyorum da galiba seyircileri aynı. Biri yükselince, diğeri yükseliyor, biri düşünce diğeri düşüyor. :) Halbuki biri yükselince diğerinin düşmesini beklerdim...

seyircileri aynı evet .. eskiden yıllbaşında dansöz çıkmasını bekleyen halkımız şimdi pazar günleri macunla bbebi bekliyor :))

hah işte o feyza sanırım selin demiratar önümüzdeki sene gazi koşusuna katılacak :))

krem konusunda dediklerine katılıyorum atv diziyi bitirmek için elinden geleni yapıyor ..
İlk bölüm karakterinden çook uzakta.Bu erkenden kanatlarinin çıkacağini tahmin etmemiştim.

Az izlenecek işler genel olarak 20:00'de daha başarılı oluyor, Veda'da da böyleydi, bence Krem eski saatine dönmeli. HDE başka bir günde denenmeli...
Aynen pazar pazar HDE çekilmez.Zaten aldiği reyting belli 2.Koysana çarşambaya çarşanban boş.O gun istediğin gibi at koştur.

mahsunu kızdırmamak için hdeyi pazara aldılar ama dona kaldılar :))) dizi bitmis aglayanı yok. güzelik kremini gece kremi yaptılar ya la :)))))

6 reytingi o saatte de alamazdı destere, ilk bölümlerdeki ilgi biraz dağılmıştı ama daha iyi alırdı şu ankinden...
Hep 6 almasada 4-5 giderliydi.Mesela Kuzey Güney internette ortalama 250-300bin izleniyor Kremde o sayılara yaklaşmiş 9.bölümüyle.Kuzey Güney Muhteşem karşisinda ortalama 5-6 alıyorsa (piss 7 'liyi filan saymıyorum) YTS ve BBEB 2'sinin toplam reytingi bi MY kadar ise Krem'de en az 4-5 alirdi.

Günün kazananları kanal d ve star olurken kaybeden show ve özellile atv olmuş

6 reytingi o saatte de alamazdı destere, ilk bölümlerdeki ilgi biraz dağılmıştı ama daha iyi alırdı şu ankinden...

çok rahat alırdı 6 reytingi millet sıkıntıdan macunu ilker ayrığı çeviriyor .. napsın vatandaşlar atv ye çevir hayat göbeğini kucaklamış ağlıyor, kanal D ye çevir ilker ayrık şempanzeye takla attıracak cinsten şaklaabanlıklar peşinde, macuna çevir soğuk soğuk bilindik espriler sergen elini avuçlamış yorum yapmak için macunun otomatiğe basmasını bekliyor, yine hülya briaz bişeyler yapmaya çalışıyor eski bölümlerle işi götürmeye çalışıyorlar..yapacak bişey yok bari arada bir izleyecek ortalama güzellikte bir dizi olsun... krem olsun macunlara ilkerlere bakacak gözler eminim atv ye çevrilecek ..

Günün bence en iyisi bbeb olmuş iki gruptada 20 share 8 reyting alarak büyük başarı elde etmiş acunda toparlanmış artık krem ve hde ile atv çok kötü gitmiş

Hayat Devam Ediyor hafta içi bir günde yayınlansa iyi gidebilir. Böylelikle Krem'inde önü açılır rahat nefes alır. :)

- - - Ekleme - - -

Çarşamba mesela yıkar ortalığı. :)

Acuna sefa gelmeseydi bbeb totalde geçerdi bence

Ben de düşündüm ama bilinmez tabi, belki...

Sefa olmasaydı başka bir şey koyardı ve belki yine başarılı olurdu. :)

YST zirveyi bırakmaz artık, o kesinleşti, Acun bölüm kötü olduysa bile takviye yapıyor, birinciliği garantiliyor. 2 turlara geçilince artık desteksiz yükselmeye devam eder...