4 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

@destere, o halde dizi Fox Tv'de diyebiliriz. Çünkü Avşar Film Fox'la çalışıyor sürekli.

kötü giden diziler fox da dersen fox u küçük görüyorsun demektir..:) neden fox başa güreşen dizileri alacak güçde değilmi?

"Ezmek" lafına gıcığım, çok incitici bir sözcük değil mi sizce de ? Kullanmasak mı ki ?

Üzerine alınmak isteyen alınsın artık. :D

kötü giden diziler fox da dersen fox u küçük görüyorsun demektir..:) neden fox başa güreşen dizileri alacak güçde değilmi?
Ben kötü demedim ki? Avşar şu son dönemde sürekli Fox'a dizi yapıyor... Bu dizide Fox ta olabilir.

- - - Ekleme - - -

ilk yüze girememesinin sebebi belli oldu :) diziymiş ve benim haberim yok oysa diziler benden kaçmazdı :)
STV yi takip etmediğin için oradaki dizilerden haberin olmaması doğaldır. 😎

Ben kötü demedim ki? Avşar şu son dönemde sürekli Fox'a dizi yapıyor... Bu dizide Fox ta olabilir.

- - - Ekleme - - -

STV yi takip etmediğin için oradaki dizilerden haberin olmaması doğaldır. 😎

STV nin en iyi proğramı ayna ayna dır, hala devam ediyormu bilmiyorum bari dünyayı geziyorduk ..

haberimin olduğu dizilerde var ama dikkate değmeyecek kadar kalitesiz dizi yapıyorsa benim suçum yok..

- - - Ekleme - - -

22 KREM ATV 04.11.2012 22:14:16 00:18:51 2,15 6,91

:d :d :d ılk 20 de yok

noldu kreys :))

baktın macunu geçtiler bari kremlenelim diyorsun :))

Programlara gülmek de yaralayıcı değil mi ? Onlarla ve esasen izleyicileriyle alay etmek olmuyor mu bir nevi ? Kullanmasak mı ki ?

Yine üstüne alınmak isteyen alınsın. :D

STV nin en iyi proğramı ayna ayna dır, hala devam ediyormu bilmiyorum bari dünyayı geziyorduk ..

haberimin olduğu dizilerde var ama dikkate değmeyecek kadar kalitesiz dizi yapıyorsa benim suçum yok..

- - - Ekleme - - -

noldu kreys :))

baktın macunu geçtiler bari kremlenelim diyorsun :))

Kendimize Doğru'nun yönetmeni Hamdi Alkan'dır. :)

Ayna hâlâ devam ediyor, Cumartesi akşamları 23.00'da. :)

Stv'nin en iyi yapımı Şefkat Tepe, sonra Ayna... Tabii biri dizi, diğeri program... Ama dediğin doğru kalitesiz dizi.

- - - Ekleme - - -

Hamdi Alkan olunca ne oluyor? Kaliteli mi? :D

eski gazman yönetmenliğe başlamış haberim yok :)) izlemediğime sevindim

aynayı izlerim... hep tekrarlarına rastlıyordum yeni bölüm eski bölüm birbirine karıştı .. norveçle ilgili belgeseli mükemmeldi özellikle güneşin batmadığı bir köşe varmış ordaki manzaralar harikaydı ..

Stv'nin en iyi yapımı Şefkat Tepe, sonra Ayna... Tabii biri dizi, diğeri program... Ama dediğin doğru kalitesiz dizi.

- - - Ekleme - - -

Hamdi Alkan olunca ne oluyor? Kaliteli mi? :D

Ben kaliteli gibisinden bir şey demedim. Kalite herkese göre değişen bir şeydir. :)

Hamdi Alkan'ı tanır diye, yönetmeni Hamdi Alkan dedim. :) Hani diziyi tanımıyormuş ya o bakımdan. :D

eski gazman yönetmenliğe başlamış haberim yok :)) izlemediğime sevindim

aynayı izlerim... hep tekrarlarına rastlıyordum yeni bölüm eski bölüm birbirine karıştı .. norveçle ilgili belgeseli mükemmeldi özellikle güneşin batmadığı bir köşe varmış ordaki manzaralar harikaydı ..

Arka Sıradakiler'i de Hamdi Alkan yönetiyordu, uzun süredir yönetmenlik yapıyor kendisi..

Ben kaliteli gibisinden bir şey demedim. Kalite herkese göre değişen bir şeydir. :)

Hamdi Alkan'ı tanır diye, yönetmeni Hamdi Alkan dedim. :) Hani diziyi tanımıyormuş ya o bakımdan. :D

doğru diyorsun diziyi hiç duymadım ama gazman hamdiyi tanırım hamdi dediğin an zaten diziyi çözdüm :))

Arka Sıradakiler'i de Hamdi Alkan yönetiyordu, uzun süredir yönetmenlik yapıyor kendisi..

aşk-ı memnu , ezel , fatmagül hiç kaçırmadan izlediğim diziler ama ben bunların dahi yönetmenleri kimdi neyin nesiydi bilmiyorum sinema filmlerinde yönetmen dikkat çeker ama dizilerde yönetmenler yok gibi:)) hatta senaristleri daha çok duyuyoruz dizilerde yönetmenden bahseden yok .. bir muhteşem yüzyıl denince senaristinin meral okay olduğunu çoğu kişi bilirde yönetmenini pek kimse bilmez :))

- - - Ekleme - - -

En sevmediğim dizilerden biriydi sanırım ama bir ara tekrarları bağımlılık yapmıştı bende de, ilk sezonun bir kısmında sanırım...

bende ne aslı ne tekrarı işe yaramadı hiç sevmezdim halada izlemem pis yediliyi izlemek gibi bişey :)) selana daha kaliteli bunlardan hemde daha bir gençlik dizisi gibi duruyor :)

aşk-ı memnu , ezel , fatmagül hiç kaçırmadan izlediğim diziler ama ben bunların dahi yönetmenleri kimdi neyin nesiydi bilmiyorum sinema filmlerinde yönetmen dikkat çeker ama dizilerde yönetmenler yok gibi:)) hatta senaristleri daha çok duyuyoruz dizilerde yönetmenden bahseden yok .. bir muhteşem yüzyıl denince senaristinin meral okay olduğunu çoğu
kişi bilirde yönetmenini pek kimse bilmez :))

A)Taylan Biraderler :X