@destere, o halde dizi Fox Tv'de diyebiliriz. Çünkü Avşar Film Fox'la çalışıyor sürekli.
kötü giden diziler fox da dersen fox u küçük görüyorsun demektir.. neden fox başa güreşen dizileri alacak güçde değilmi?
@destere, o halde dizi Fox Tv'de diyebiliriz. Çünkü Avşar Film Fox'la çalışıyor sürekli.
Kendimize Doğru dizi destere. 😎
Ben kötü demedim ki? Avşar şu son dönemde sürekli Fox'a dizi yapıyor... Bu dizide Fox ta olabilir.kötü giden diziler fox da dersen fox u küçük görüyorsun demektir.. neden fox başa güreşen dizileri alacak güçde değilmi?
STV yi takip etmediğin için oradaki dizilerden haberin olmaması doğaldır. 😎ilk yüze girememesinin sebebi belli oldu diziymiş ve benim haberim yok oysa diziler benden kaçmazdı
Ben kötü demedim ki? Avşar şu son dönemde sürekli Fox'a dizi yapıyor... Bu dizide Fox ta olabilir.
- - - Ekleme - - -
STV yi takip etmediğin için oradaki dizilerden haberin olmaması doğaldır. 😎
22 KREM ATV 04.11.2012 22:14:16 00:18:51 2,15 6,91
ılk 20 de yok
STV nin en iyi proğramı ayna ayna dır, hala devam ediyormu bilmiyorum bari dünyayı geziyorduk ..
haberimin olduğu dizilerde var ama dikkate değmeyecek kadar kalitesiz dizi yapıyorsa benim suçum yok..
- - - Ekleme - - -
noldu kreys )
baktın macunu geçtiler bari kremlenelim diyorsun )
Stv'nin en iyi yapımı Şefkat Tepe, sonra Ayna... Tabii biri dizi, diğeri program... Ama dediğin doğru kalitesiz dizi.STV nin en iyi proğramı ayna ayna dır, hala devam ediyormu bilmiyorum bari dünyayı geziyorduk ..
haberimin olduğu dizilerde var ama dikkate değmeyecek kadar kalitesiz dizi yapıyorsa benim suçum yok..
Hamdi Alkan olunca ne oluyor? Kaliteli mi?
Kendimize Doğru'nun yönetmeni Hamdi Alkan'dır.
Ayna hâlâ devam ediyor, Cumartesi akşamları 23.00'da.
Kendimize Doğru'nun yönetmeni Hamdi Alkan'dır.
Ayna hâlâ devam ediyor, Cumartesi akşamları 23.00'da.
Stv'nin en iyi yapımı Şefkat Tepe, sonra Ayna... Tabii biri dizi, diğeri program... Ama dediğin doğru kalitesiz dizi.
- - - Ekleme - - -
Hamdi Alkan olunca ne oluyor? Kaliteli mi?
Anladım. Hamdi'yi de tanımaz ki o.
Ben kaliteli gibisinden bir şey demedim. Kalite herkese göre değişen bir şeydir.
Hamdi Alkan'ı tanır diye, yönetmeni Hamdi Alkan dedim. Hani diziyi tanımıyormuş ya o bakımdan.
Anladım. Hamdi'yi de tanımaz ki o.
eski gazman yönetmenliğe başlamış haberim yok ) izlemediğime sevindim
aynayı izlerim... hep tekrarlarına rastlıyordum yeni bölüm eski bölüm birbirine karıştı .. norveçle ilgili belgeseli mükemmeldi özellikle güneşin batmadığı bir köşe varmış ordaki manzaralar harikaydı ..
Ben kaliteli gibisinden bir şey demedim. Kalite herkese göre değişen bir şeydir.
Hamdi Alkan'ı tanır diye, yönetmeni Hamdi Alkan dedim. Hani diziyi tanımıyormuş ya o bakımdan.
Süper yönetmişti be... Hala izliyorum o diziyi. En güzel gençlik diziydi kanımca.Arka Sıradakiler'i de Hamdi Alkan yönetiyordu, uzun süredir yönetmenlik yapıyor kendisi..
Süper yönetmişti be... Hala izliyorum o diziyi. En güzel gençlik diziydi kanımca.
Arka Sıradakiler'i de Hamdi Alkan yönetiyordu, uzun süredir yönetmenlik yapıyor kendisi..
En sevmediğim dizilerden biriydi sanırım ama bir ara tekrarları bağımlılık yapmıştı bende de, ilk sezonun bir kısmında sanırım...
aşk-ı memnu , ezel , fatmagül hiç kaçırmadan izlediğim diziler ama ben bunların dahi yönetmenleri kimdi neyin nesiydi bilmiyorum sinema filmlerinde yönetmen dikkat çeker ama dizilerde yönetmenler yok gibi) hatta senaristleri daha çok duyuyoruz dizilerde yönetmenden bahseden yok .. bir muhteşem yüzyıl denince senaristinin meral okay olduğunu çoğu
kişi bilirde yönetmenini pek kimse bilmez )