4 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

52 FUTBOLIZM EKSTRA KANALTÜRK 04.11.2012 22:55:27 23:01:45 1,11 3,31
telefonla mehmet baransun bagalndı ve aziz yıldırım askerliği konuşuldu sporun konuşuldugu bölümlerden daha fazla izlenmiş :))))))))

Yetenek Sizsini Türkiye yine her 2.gruptada zirvede yer almış , ama Sefa olmasaydı BBEB zirvede olurdu bu açık , totalde 8,89 reyting , abde 10,70 reytingle rahat bir şekilde zirvede yer almış.
Ben Bilmem Eşim Bilir bu hafta baya iyi giderek totalde 7,82 reyting , abde 8 reytingide geçmeye başararak kendi rekorunu kırdı , zaten akşam çok güzel bölümdü ama kazanan çiftleri hiç beğenmedim.
Harem totalde 3,79 reytingle 6.sırada , abde 5,26 reytingle 5.sırada yer alarak iyi gitmiş.
Hayat Devam Ediyor çok kötü gidiyo totalde 2,98 reytingle 11.sırada , abde ise 2 reytingle 24.sırada yer alarak çok kötü gitmiş.

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu

Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]7.54[/TD]
[TD]8.89[/TD]
[TD]+1.35[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]6.11
[/TD]
[TD]7.82[/TD]
[TD]+1.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat Devam Ediyor[/TD]
[TD]2.77[/TD]
[TD]2.98[/TD]
[TD]+0.21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Krem[/TD]
[TD]2.92[/TD]
[TD]2.75[/TD]
[TD]-0.17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]2.78[/TD]
[TD]3.79[/TD]
[TD]+1.01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farklı Desenler Feride[/TD]
[TD]2.43[/TD]
[TD]3.15[/TD]
[TD]+0.72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın [/TD]
[TD]1.95[/TD]
[TD]1.82[/TD]
[TD]-0.13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM[/TD]
[TD]Geçen Hafta Reytingi[/TD]
[TD]Bu Hafta Reytingi[/TD]
[TD]FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yetenek Sizsiniz Türkiye[/TD]
[TD]6.67[/TD]
[TD]10.70[/TD]
[TD]+4.03[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ben Bilmem Eşim Bilir[/TD]
[TD]6.30
[/TD]
[TD]8.01[/TD]
[TD]+1.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayat Devam Ediyor[/TD]
[TD]2.37[/TD]
[TD]2.01[/TD]
[TD]-0.36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Krem[/TD]
[TD]2.84[/TD]
[TD]2.15[/TD]
[TD]-0.69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]2.19[/TD]
[TD]5.26[/TD]
[TD]+3.07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farklı Desenler Feride[/TD]
[TD]1.40[/TD]
[TD]1.43[/TD]
[TD]+0.03[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1 Erkek 1 Kadın [/TD]
[TD]2.48[/TD]
[TD]3.07[/TD]
[TD]+0.69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yetenek Sizsiniz Türkiye Sefa Doğanayyın gelişiyle iki grupta da oranlarını arttırarak zirvede yer aldı. Özellikle A/B`de 4 reytinglik bir artış gösterdi

Ben Bilmem Eşim Bilir de bu hafta oranlarını arttırdı ve her iki grupta 2. sırada yer aldı. Program kendi rekorunu kırarak totalde 8 reytinge yaklaştı, A/B`de ise 8 reytingi geçti. Tuhaf olansa her iki grupta aynı miktarda artış göstermesi

Hayat Devam Ediyor bu hafta totalde hafif yükselse de durumu hala yetersiz. Totalde 11. olan dizi A/B`de ise düşüş yaşayarak 24. sıraya geriledi

Krem bu hafta iki grupta da düşüş yaşadı. Dizi totalde 13. , A/B`de 22. olarak atv`ye kötü bir gün yaşattı

Harem bu hafta iki grupta da yükselişe geçti. Totalde 6. , olan dizi A/B`de 3 reytinglik bir artış yaşayarak 5. sırada yer aldı

Farklı Desenler Feride bu hafta iki grupta da yükseldi. Totalde durumu iyi, A/B`de ise vasat

1 Erkek 1 Kadın totalde hafif düşüş yaşasa da, A/B`de artış yaşayarak Starın yüzünü güldürmeyi başardı

Arkadaşlar bildiğiniz gibi yapımların reklam sürelerini yazıyorum son günlerde ve yazmaya devam edeceğim hatasonları daha erken haftaiçi daha geç olacak , fakat bir şey sorucam diyelim ki bir yapımın özeti bitti 20.45te sonra 21.00e kadar uzun bir reklam arası verdi bu 15 dakikalık reklamı yeni bölüm mü yoksa özet reklamımı oluyo?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi yapımların reklam sürelerini yazıyorum son günlerde ve yazmaya devam edeceğim hatasonları daha erken haftaiçi daha geç olacak , fakat bir şey sorucam diyelim ki bir yapımın özeti bitti 20.45te sonra 21.00e kadar uzun bir reklam arası verdi bu 15 dakikalık reklamı yeni bölüm mü yoksa özet reklamımı oluyo?

mantıklı olan o reklamları hiç saymamak .:)

Gerçekten çok önemli bu 15 dakika nedense diyelim ki o 15 dakika dahil toplamda 45 dakika verdi , eğer o reklamı koymazsak 30 dakikaya düşer yani büyük fark var.

Gerçekten çok önemli bu 15 dakika nedense diyelim ki o 15 dakika dahil toplamda 45 dakika verdi , eğer o reklamı koymazsak 30 dakikaya düşer yani büyük fark var.

iki şık var özet bittikten sonra 15 dakika araya reklam giriyorsa ya hiç saymamak lazım o kısmı ya da yeni bölüme eklemek lazım çünkü o dilimde reklam izlemek zorunda kalanlar yeni bölüm hatrına izliyor reklamı özetle alakası hiç yok ..

iki şık var özet bittikten sonra 15 dakika araya reklam giriyorsa ya hiç saymamak lazım o kısmı ya da yeni bölüme eklemek lazım çünkü o dilimde reklam izlemek zorunda kalanlar yeni bölüm hatrına izliyor reklamı özetle alakası hiç yok ..
Ozaman yeni bölüm reklamı olacak , örn.Lale Devri özet bittikten sonra 13mü nekadar reklam vermişti ve ben o reklamı yeni bölüm reklamlarına dahil etmiştim toplamda 55dk. reklam oldu , o reklamı koymazsam 42dk. olacak

- - - Ekleme - - -

Zaten hiç saymamak olmaz nedense çoğu dizi öyle yapıyo ve uzun 10dakikadan fazla veriyo yani 1-2 dk. olsa neysede bu sana 12-15 arası reklam

Vay be bir zamanlar SBT'de 15 reytingle zirvede alan HDE şimdi ise 2 reytingte kalıyor.
Gerçekten haketmiyor bunu.Mahsun bu diziyle biraz ilgilenseydi bu hale gelmezdi olaylar.En azından zirveyi zorlardı dizi TNS'de.

Vay be bir zamanlar SBT'de 15 reytingle zirvede alan HDE şimdi ise 2 reytingte kalıyor.
Gerçekten haketmiyor bunu.Mahsun bu diziyle biraz ilgilenseydi bu hale gelmezdi olaylar.En azından zirveyi zorlardı dizi TNS'de.

bu haliyle bu reytingleri hakediyor geçen sezonun ilk bölümlerindeki heyecan nerde şimdiki boş sahneelr nerde? oyunculara yazık oluyor çok yetenekli oyuncular var senaristle yönetmende iş yok ..