Arkadaşlar bildiğiniz gibi yapımların reklam sürelerini yazıyorum son günlerde ve yazmaya devam edeceğim hatasonları daha erken haftaiçi daha geç olacak , fakat bir şey sorucam diyelim ki bir yapımın özeti bitti 20.45te sonra 21.00e kadar uzun bir reklam arası verdi bu 15 dakikalık reklamı yeni bölüm mü yoksa özet reklamımı oluyo?
Gerçekten çok önemli bu 15 dakika nedense diyelim ki o 15 dakika dahil toplamda 45 dakika verdi , eğer o reklamı koymazsak 30 dakikaya düşer yani büyük fark var.
Ozaman yeni bölüm reklamı olacak , örn.Lale Devri özet bittikten sonra 13mü nekadar reklam vermişti ve ben o reklamı yeni bölüm reklamlarına dahil etmiştim toplamda 55dk. reklam oldu , o reklamı koymazsam 42dk. olacakiki şık var özet bittikten sonra 15 dakika araya reklam giriyorsa ya hiç saymamak lazım o kısmı ya da yeni bölüme eklemek lazım çünkü o dilimde reklam izlemek zorunda kalanlar yeni bölüm hatrına izliyor reklamı özetle alakası hiç yok ..
Hayat Devam Ediyor İzledim.
malesef kötü gitmiş
hiç heyecan yoktu resmen
Vay be bir zamanlar SBT'de 15 reytingle zirvede alan HDE şimdi ise 2 reytingte kalıyor.
Gerçekten haketmiyor bunu.Mahsun bu diziyle biraz ilgilenseydi bu hale gelmezdi olaylar.En azından zirveyi zorlardı dizi TNS'de.