4 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

cemil ipekçi şu anda tv nin beyin yıkadığından bahsediyor oysaki tv olmazsa kendileride olmazdı farkında değiller..

- - - Ekleme - - -

cemil ipekçi muhteşem yüzyıla sallayıp duruyor muhteşemi sevmeyenler habertürk ekranlarına koşsun :)

00:30 - 00:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.22 , 2) ATV:
2.03 , 3) TRT1: 1.62
Detayları görüntüle ·
SBT
@sbtanaliz 16 dakika
00:15 - 00:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 2.63 , 2) KANAL7:
2.3 , 3) STAR: 1.79

00:45 - 01:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
2.39 , 2) TRT1: 1.81 , 3)
KANALD: 1.71

hayat devam edıyorda ısrar anlamsız bence sıracı öldürdürmeye çalıştılar gene olmadı artık amuda kalkıp dizi çeksinler belki olur :))) atv kremede yazık ediyor.

hayat devam edıyorda ısrar anlamsız bence sıracı öldürdürmeye çalıştılar gene olmadı artık amuda kalkıp dizi çeksinler belki olur :))) atv kremede yazık ediyor.

dün akşamki bölümüde sıkıcıydı dizi bir türlü ilerlemiyor yönetmen değişecek dediler noldu anlamadımki hayat ölsede dizi kurtulsa diziyi berbat eden karakterlerin başında hayat geliyor 24 ay oldu hala doğurmadı bir türlü bu nasıl iştir anlamadım göbeğini kucaklamış ortaköy kıyılarında dolaşıp duruyor ..

sanırım senarist hayata konuşacak sahne bulamadı sen şöyle bir iki bölüm dünyaya küsmüş gibi sahil kıyısında göbeğini kucaklayıp dolaş demiş olmalı ..:)

dün akşamki bölümüde sıkıcıydı dizi bir türlü ilerlemiyor yönetmen değişecek dediler noldu anlamadımki hayat ölsede dizi kurtulsa diziyi berbat eden karakterlerin başında hayat geliyor 24 ay oldu hala doğurmadı bir türlü bu nasıl iştir anlamadım göbeğini kucaklamış ortaköy kıyılarında dolaşıp duruyor ..

sanırım senarist hayata konuşacak sahne bulamadı sen şöyle bir iki bölüm dünyaya küsmüş gibi sahil kıyısında göbeğini kucaklayıp dolaş demiş olmalı ..:)

eğer anlatıkların dogruysa bu dizinin ızlenmemesi senin sucun değil :)))))

destere, sen hiç uyumaz mısın? 😎

laptopumu kucaklamış öyle uyuyrdum forumdan tıkırtılar gelince uyandım :))

- - - Ekleme - - -

eğer anlatıkların dogruysa bu dizinin ızlenmemesi senin sucun değil :)))))

dizinin izlenmemesinde benim hiç bir kabahatim yok aslında en fedakar dizi izleyiciside benim herkes terkeder ama ben geminin kaptanı gibi dizi dibi görmeden bırakamıyorum :)

latopumu kucaklamış öyle uyuyrdum forumdan tıkırtılar gelince uyandım :))

- - - Ekleme - - -

dizinin izlenmemesinde benim hiç bir kabahatim yok aslında en fedakar dizi izleyiciside benim herkes terkeder ama ben geminin kaptanı gibi dizi dibi görmeden bırakamıyorum :)
Admin gece foruma bakman için seni mi görevlendirdi? :) Kucakta laptopla uyumalar falan. 🙄

krem dizisini hangi mantıkla saat 22 ye aldılar analamak çok güç krem in aldığı oranlarda çok iyiydi madem bir diziyi yokedeceklerdi cumaya alsalardı hayatı bari koçandan kurtulurduk ..

krem dizisini hangi mantıkla saat 22 ye aldılar analamak çok güç krem in aldığı oranlarda çok iyiydi madem bir diziyi yokedeceklerdi cumaya alsalardı hayatı bari koçandan kurtulurduk ..

Krem gerçekten PT-1'de yayinlanmali.. Harcanacak dizi maalesef..