4 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

takas post: 1441150' Alıntı:
ama hayat bilgisi o dizilerle karşılaştırılamaz gerçekten çok güzel efsane bir diziydi sonlara doğru bozmuş olması bişey değiştirmez gani yi hiç sevmem ama açık ara en iyi dizisi hayat bilgisi kesin başkası yazmıştır gani yazamaz öyle :kiki:
Ben wikipediadan baktım. Çok güzel dizileri varmış zamanında. Çoğunu da izlemişimdir.

Kaygısızlar İnce İnce Yasemince Ruhsar Ayrılsak da Beraberiz Dikkat Bebek Var Bayanlar Baylar Gönül bu dizilerin hepsi iyiydi.

Şimdiki dizilerine bak: Salih Kuşu Harem Pis Yedili Selena falan.

Eski dizilerine bakarsak komik dizilerdi ama saçma hareketler yapanlarla dolu değildi.

Şimdiki dizilerine bakarsak bir sürü saçma hareketlerle güldürmeye çalışan oyuncu dolu.

Dün Pis Yedili'yi izledim. Güzel bir bölümdü. Total'de coşmuş kötü olduğu ab'de bile iyi almış. Tebrikler.
Doksanlar 2 haftadır yükselişte. Özellikle ab'de iyi gitmiş ama yeni sezonda haftasonuna alınır bence.
İki Dünya Arasında iyi gitmiş.
Çocuklar Duymasın ab'de düşmüş. Totalleşmeye başlayacak gibi dizi.
G.D.O Karakedi ve Babam ve Oğlum Kanal D'yi idare etmişler.

Son düzenleme:

İşte benim de dediğim o. Gani Müjde illa diziyi bozacak, güzel bir şekilde bitirmez hiçbir zaman.

Yahşi Cazibe, Hayat Bilgisi, Yarım Elma hatta Pis Yedili bile buna bir örnek.

Ya o sana göre ben Hayat Bilgisi'nin her bölümünü izledim ve suyu filan çıktığı yok. Her kesin komedi zevki farklı sen Doksanları sevmezsin @takas bayılır komedi dizileri çok farklıdır herkesin bi zevki var. Gülse Birsel'e tek laf yok Gani'ye saydır az objektiflik bekliyorum.

Ya o sana göre ben Hayat Bilgisi'nin her bölümünü izledim ve suyu filan çıktığı yok. Her kesin komedi zevki farklı sen Doksanları sevmezsin @takas bayılır komedi dizileri çok farklıdır herkesin bi zevki var. Gülse Birsel'e tek laf yok Gani'ye saydır az objektiflik bekliyorum.

Gülse 2 dizi yaptı Atacan ikisi de kaliteli tutan diziler.

Gani müjde de çok kaliteli diziler yapmıştır: Harem, Salih kuşu, Selena :A

EveN post: 1441197' Alıntı:
Gülse 2 dizi yaptı Atacan ikisi de kaliteli tutan diziler.

Gani müjde de çok kaliteli diziler yapmıştır: Harem Salih kuşu Selena :A

Benim asıl söylemek istediğim o değildi boşver ne desem zaten en iyi Gülse diycen. :) :)

mrt-06 post: 1441198' Alıntı:
Benim asıl söylemek istediğim o değildi boşver ne desem zaten en iyi Gülse diycen. :) :)

O olduğu için öyle derim.

Ganinin de çoğu dizisini izledim eskiden ama şimdikilerine bakıyorum eskilerden eser alamet yok. :)

gülsenin yaptıkları mı kaliteli güldürdü :kiki: yd ye kaliteli mi diyoruz neyi kaliteli? neyi güldürüyo kimse izlerken kahkaha atmıyodur ki pek izleyen de yok orası ayrı :) :)
ona bakarsak avrupa yakası da sonlara doğru baya bozmuştu

gani bence çok boş iş yapıyo ne yaptığını bilmiyo ama hayat bilgisi yd ile kıyaslanamayacak kadar iyi avrupa yakasından da çok daha iyi bi komedi dizisiydi

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] KANAL D HABER[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 04.09.2013[/TD]
[TD] 19:00:01[/TD]
[TD] 19:52:40[/TD]
[TD] 301[/TD]
[TD] 1528[/TD]
[TD] 1967[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

takas post: 1441203' Alıntı:
gülsenin yaptıkları mı kaliteli güldürdü :kiki: yd ye kaliteli mi diyoruz neyi kaliteli? neyi güldürüyo kimse izlerken kahkaha atmıyodur ki pek izleyen de yok orası ayrı :) :)
ona bakarsak avrupa yakası da sonlara doğru baya bozmuştu

gani bence çok boş iş yapıyo ne yaptığını bilmiyo ama hayat bilgisi yd ile kıyaslanamayacak kadar iyi avrupa yakasından da çok daha iyi bi komedi dizisiydi

Yalan Dünyayı izlemediğin için kahkaha attırmaması normal. İzlemediğin şey seni nasıl kahkaha attırsın? Rüyana girip kahkha attıracak değil ya.

Bana göre de Avrupa Yakası ve Yalan Dünya Hayat Bilgisiden 1000 kat iyiydi. Hayat Bilgisinin benim için Pis yediliden farkı yok.

Pis Yedili süper tebrikler! :D Eski havası yok ama yine de alternatiflerim arasında. :)

- - - Ekleme - - -

Doktorum yeni sezona hayal kırıklığı ile başlamış programın yeni kadrosu beğenilmemiş sanırım. :)))))))

İlerleyen günlerde yükselecek mi bakalım...

EveN post: 1441233' Alıntı:
Salı günkü yorum nerde acaba? :))))))

adam şuan ne dese haklıdır dediği gibi büyük bi hayranısın sanırım sürekli takip ediyon :d
sonra da bizle uğraşıyo falan filan e tabi uğraşır

takas post: 1441237' Alıntı:
adam şuan ne dese haklıdır dediği gibi büyük bi hayranısın sanırım sürekli takip ediyon :d
sonra da bizle uğraşıyo falan filan e tabi uğraşır

Belki ben Ozanın yorumunu söyledim? :F