mrt-06 post: 1441044' Alıntı:Bence yeni sezona artar daha izlemedim ama bayağı bir hazırlık yaptılar.
Ben 2 kere yarim yamalak izledim
mrt-06 post: 1441044' Alıntı:Bence yeni sezona artar daha izlemedim ama bayağı bir hazırlık yaptılar.
pis yedili artmaz okullar başlayınca düşer 3 e fazla alamaz
Doksanlarda uçar ab'de 9a dayanır
Ben Pis Yedili'nin okul zamanı 3'e düştüğünü Total Grubu'nda görmedim ayrıca kitlesi sadece çocuk değil her kesim izliyor bizzat dün eve dönerken kendi gözlerimle gördüm.pis yedili artmaz okullar başlayınca düşer 3 e fazla alamaz
Ben Pis Yedili'nin okul zamanı 3'e düştüğünü Total Grubu'nda görmedim ayrıca kitlesi sadece çocuk değil her kesim izliyor bizzat dün eve dönerken kendi gözlerimle gördüm.
takas post: 1441050' Alıntı:abartma aga böyle giderse var ya rahat devam eder dünkü bölüm süperdi
kaçak gelecek bu güne bence
Gözlerimle gördüm diyorum yalan mı söyliycem?takas post: 1441053' Alıntı:3 e düştüğünü görmedin mi gösterim mi aga neyin ne olduğunu biliyoruz kitlesi birebir çocuklar ne her kesimi 40 yaşındaki adam oturup pis yedili izlemez
Lise zaten 4 sene Revan.EveN post: 1441056' Alıntı:Gani Müjde öğrencileri 4 sene okutacak malesef. Suyunu çıkarmadan bitirmiyor diziyi...
Ocakta Final yapsa 5 reytingle final yapsın işte. İlla finallerini 2 reytingle mi yapmalı?
Onlar başlarken 10 sınıftılar. 3 sene olması lazım.mrt-06 post: 1441057' Alıntı:Gözlerimle gördüm diyorum yalan mı söyliycem?
- - - Ekleme - - -
Lise zaten 4 sene Revan.
SERHAT3456 post: 1441054' Alıntı:pis yedili 5in altina dusmez bence doksanlar devam eder kacak zaten garanti tutucak yeni fragmani izledin mi
10. sınıftalar evet yani normal şartlarda dizinin 2 sene daha devam etmesi lazım.EveN post: 1441065' Alıntı:
Onlar başlarken 10 sınıftılar. 3 sene olması lazım.
İzlemiştim eski bölümleri. 10 C`ye verin bu çocukları demişti. Başlarken 9. sınıf olası halleri yok herhalde. Bayrampaşalı ile Orço`ya bak bi 9. sınıf tipi var mı?
EveN post: 1441065' Alıntı:
Onlar başlarken 10 sınıftılar. 3 sene olması lazım.
İzlemiştim eski bölümleri. 10 C`ye verin bu çocukları demişti. Başlarken 9. sınıf olası halleri yok herhalde. Bayrampaşalı ile Orço`ya bak bi 9. sınıf tipi var mı?
Dizi başlarken 10. sınıftaydılar Atacan. Şimdi 11 olmalılar hatta 12.mrt-06 post: 1441067' Alıntı:10. sınıftalar evet yani normal şartlarda dizinin 2 sene daha devam etmesi lazım.
Anlatmak istediğim Gani Müjdenin her dizisinde sürekli aynı şeyi yapması. Bir türlü bitirmiyor diziyi. İlla 2 reytinge düşmeli.takas post: 1441068' Alıntı:kaç kere söylicem ya ona bakmayacan dizilerin hepsinde aynı durum var
Esra Erol artar en güçlü gündüz kuşağı FOX'ta.
Daha 11 olmadılar olsa bile yine 1 sene daha devam etmeli. 😉 Tıpkı GB'de ki gibi yazın okul devam ediyor.
Dizi başlarken 10. sınıftaydılar Atacan. Şimdi 11 olmalılar, hatta 12.
Anlatmak istediğim Gani Müjdenin her dizisinde sürekli aynı şeyi yapması. Bir türlü bitirmiyor diziyi. İlla 2 reytinge düşmeli.
- - - Ekleme - - -
Esra Erolun saati yanlış bence. Geçen seneki saatte değil.
FOX'ta gündüz Unutma Beni , Deniz Yıldızı'nın aldığı reytingleri başka kanal alıyor mu gündüz? Agam kabul et FOX gündüz kuşağında en güçlü kanal.
ne gücü Allah aşkına esro erol görende sanacak 6-7 falan alıyo aldığı 1-2 reyting bazen 3 e çıkıyo en fazla ee ne var bunda arka sokakların tekrarı da alıyo bunları hemde beleşe
Daha 11 olmadılar olsa bile yine 1 sene daha devam etmeli. 😉 Tıpkı GB'de ki gibi yazın okul devam ediyor.
Fark-ı Müjde.
- - - Ekleme - - -
FOX'ta gündüz Unutma Beni , Deniz Yıldızı'nın aldığı reytingleri başka kanal alıyor mu gündüz? Agam kabul et FOX gündüz kuşağında en güçlü kanal.